Mozete preporuciti neki tracker za filmove i serije, registracija bez pozivnice
TPB 
TPB 
Partis.si
Treba mi za jednu domacu seriju, na tpb nista ne izbacuje, a na partisu samo jedna sezona
bitange i princeze
Treba mi za jednu domacu seriju, na tpb nista ne izbacuje, a na partisu samo jedna sezona
bitange i princeze
tesko ces nac domace serije na torrentima
Probaj nać THR,vidim da tamo ima 5 sezona.
Dan narode, zaljepio me DA2 za monitor, evo, u 2 dana 7 i po sati igre.
...jutro ili dan, svejedno...već mi je dosta ubijanja, a nemam kaj drugo da radim... ...opet mi je na kraju novca ostalo još puno mjeseca...
To je koja igra?
...jutro ili dan, svejedno...već mi je dosta ubijanja, a nemam kaj drugo da radim... ...opet mi je na kraju novca ostalo još puno mjeseca...

Dan i tebi 
Probaj u servis računala (obično ga imaju na pričuvi) ili elektroničke gdje prodaju kompove.
Nećeš nać ništa starije od Viste u dućanima, tako da jedino da potražiš po oglasnicima.
Nećeš nać ništa starije od Viste u dućanima, tako da jedino da potražiš po oglasnicima.
da, eo baš gledm malo najstarije vista... fuuuu
trebamo za komp koji može Xp jedino... slaba je a treba za sitnice... office i net samo
trebamo za komp koji može Xp jedino... slaba je a treba za sitnice... office i net samo
Neznam, imam frenda koji radi u servisu ak hočeš da ga upitam jel imaju?
Nello je stavio pa vidi.
Može itekako. XP pro ti košta ko 7 pro.
Vista Ultimate košta gotovo soma više od 7 ultimate.
Imam ti ja xp sp 2 orginal sa kutijom i cd za instalirati hrvatski jezik radio je na jednom racunalu ali misli da nije registriran 
Dobar dan svima....
Etherna, prije kupnje pokušaj s Mintom ili Ubuntu Linuxom. Ništa ne košta ima Office (Open/Libre) i Internet (svi pretraživači osim IE). Ako ne zadvolji uvijek možeš kupiti Winse.
Za firmu ti nije rješenje kupnja ili posudba od nekog drugog. Moglo bi biti problema ukoliko ti bane Inspektor.
Dobar dan svima....
Etherna, prije kupnje pokušaj s Mintom ili Ubuntu Linuxom. Ništa ne košta ima Office (Open/Libre) i Internet (svi pretraživači osim IE). Ako ne zadvolji uvijek možeš kupiti Winse.
Za firmu ti nije rješenje kupnja ili posudba od nekog drugog. Moglo bi biti problema ukoliko ti bane Inspektor.
Da, al etherni trebaju origi za firmu pa zanisli ako naiđe inspekcija i kad povjeravaju jel origi ili nije, Svejedno kazni koji nisu originali i račun isto traže
Da, al etherni trebaju origi za firmu pa zanisli ako naiđe inspekcija i kad povjeravaju jel origi ili nije, Svejedno kazni koji nisu originali i račun isto traže
Vjerojatno se nismo razumjeli. Ubuntu i Mint su besplatni kako za privatnu tako i za komercijalnu upotrebu. Niti jedan inspektor ga ne može kazniti za piratski softver ukoliko koristi bilo kojeg od njih.
S Linuxom ti je dobra stvar što ga možeš isprobati preko neke Live distribucije. Zapržiš na CD i isprobaš kako radi. Ako ti treba za Office i Internet ond ti je bolje tih cca 1000 kn potrošiti na nešto drugo.
I bolje nego što misliš. Još nisam uspio suprugu uvjeriti da na Linuxu može napraviti sve što i na Windowsima. Nije da se bunim, sada koristi računalo samo na poslu.