Dan narode, evo, prvi dan ferja, odmaram, tek u utorak ciscen je i proba, u srijedu proba i u cetvrtak nastup :)
Ode igrati DA2, sinoc instalirao i sat vremene proveo, od ponoci do 1, vise mi se svidja ovako zbog nacina borbe po meni.
Dan narode, evo, prvi dan ferja, odmaram, tek u utorak ciscen je i proba, u srijedu proba i u cetvrtak nastup :)
Ode igrati DA2, sinoc instalirao i sat vremene proveo, od ponoci do 1, vise mi se svidja ovako zbog nacina borbe po meni.
Dobro jutro svima
Vidim da je Real pobjedio Barcu,kakva je bila utakmica?
barca je imala loptu gotovo cijelo vrijeme samo šta nisu ništa opet pucali na gol.
dani alves je po meni igrač utakmice, 14.5 km je pretrčo.
ostale igrače je guardiola stavio u čudnu poziciju, adriano i alves su jedini utrčavali naprijed, messija su "tukli".
Dobro jutro
Jutro... Jedva sam zaspao,neke budale su se derale ispred zgrade u 1 ujutro, ISTRA ,DEMONI PULA, J***AT CEMO VAS RIJECANKE i tako te stvari.
Idem tražiti ram u linksu,malo mi je ovih 4 GB.
Pih, slab si ti, ja sam do 6 bio budan
Pih, slab si ti, ja sam do 6 bio budan
al ja sam sad plivo 6 km i opet popodne imam
Ebga, kod mene jos bazeni na renoviranju, mozda i nisu, moram se dogovoriti sa ujakom pa par kilometara cisto rekreativno otplivati. Sad cu morati malo cesce ici.
Ebga, kod mene jos bazeni na renoviranju, mozda i nisu, moram se dogovoriti sa ujakom pa par kilometara cisto rekreativno otplivati. Sad cu morati malo cesce ici.
Uh, kod mene novi unutarnji bazeni nedavno otvoreni. Morat ću jedan dan prošetat do tamo
Uh, kod mene novi unutarnji bazeni nedavno otvoreni. Morat ću jedan dan prošetat do tamo
koe mjesto ?
Dan!
Danas malo do rodbine u Slavoniju
Šta ima kod vas?
koe mjesto ?
Vinkovci
ja Osijek
Jutro svima.
evo imaš u mojem citatu dolje, pa slikaj
Vidin da je veselo ovde.
Ne nasjedajte na provokacije!
Gluposti obrisane a autor bye-bye.
Bogati,ja cim prijavim jedan post moderator izbrise sve.
Edit: Ivo pretpostavljao sam da si to ti
Vidin da je veselo ovde.
Da.Ljeto dolazi, trollovima je dosadno, završili su 2. razred osnovne
Imam ja jedan prijedlog
Za ove koji su (u) bannani pa naprave novi acc, da im se na novom napiše ime starog, i razlog banna. Tako bi se odma moglo vidjeti zašto je bannan, te ga efikasnije spriječiti u ovakvim glupostima. Ili da se na neki način označe multiaccounteri, pa će valjda više paziti što i kako rade. (Osim Mate, njemu je svejedno)
Vidin da je veselo ovde.
Je je, dobri su modovi ovdje fino pobrisali
Imam ja jedan prijedlog
Za ove koji su (u) bannani pa naprave novi acc, da im se na novom napiše ime starog, i razlog banna. Tako bi se odma moglo vidjeti zašto je bannan, te ga efikasnije spriječiti u ovakvim glupostima. Ili da se na neki način označe multiaccounteri, pa će valjda više paziti što i kako rade. (Osim Mate, njemu je svejedno)
Pa da znaju tko radi multi-accounte nebi im ni dali ponovnu registraciju.Svatko zna obrisat cookiese ili resetirat IP
Sva srića uspia san pročitat sve.
Nego... kako je kod vas? Ja gubin živce sa instalacijon WMP11 na windows 7.
Multići i nisu baš previše bistri:)
Imam ja jedan prijedlog
Pa da znaju tko radi multi-accounte nebi im ni dali ponovnu registraciju.Svatko zna obrisat cookiese ili resetirat IP
A i to što kažeš, dynamic IP je bezvezarija.
?
Pa W7 dolazi sa WMP11.
?
Pa W7 dolazi sa WMP11.
Možda pokušava downgradeati na onog iz Viste