- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Danas je takav dan
A šta prijatelju ima novog kod tebe?
Nema ništa, skupljam donacije za humanitarne svrhe
A evo meni stigla grafa jučer sa servisa(ispravna 100%)
čudno i spremio je u ormar a sad ide u ugrađivanje nazad na svoje mjesto-Evo dat ću ja nju u humanitarne svrhe jel može
čudno i spremio je u ormar a sad ide u ugrađivanje nazad na svoje mjesto-Evo dat ću ja nju u humanitarne svrhe jel može
Može, adresu znaš
Pozdrav društvo... Upravo pišem s nove konfe... Dobri stari Athlon 64 x2 4000+ je otišao u mirovinu zajedno sa starom ASRockicom, a u kućište mi se uselila nova MSi MBO i Phenomac.
Malo kasnije ću ubaciti koju fotku u temu Slike vašeg hardwarea pa ćete vidjeti o čemu je riječ!
Pozdrav društvo... Upravo pišem s nove konfe... Dobri stari Athlon 64 x2 4000+ je otišao u mirovinu zajedno sa starom ASRockicom, a u kućište mi se uselila nova MSi MBO i Phenomac.
Malo kasnije ću ubaciti koju fotku u temu Slike vašeg hardwarea pa ćete vidjeti o čemu je riječ!
Šteta inače ja ti imam samo Athlone 64 x2 nekako su mi najbolji a i teško ih je nabavit jes li prodo proc?
Može, adresu znaš
Može u ponedeljak šaljemmind ti si živa legenda ovog foruma
Šteta inače ja ti imam samo Athlone 64 x2 nekako su mi najbolji a i teško ih je nabavit jes li prodo proc?
Hehe... Nisam još!
Planiram ga tijekom dana staviti u oglasnik, pa ako bude zainteresiranih, lako se dogovorimo! 
Pozdrav drustvo. Idem malo TDU-a 2 baciti, citamo se kasnije.
Dan!
Vi koji ste igrali Civilization IV, jeste na početku bili noobovi ili je samo do mene?Gledam na YT-u i likovi imaju puno bolje napravljeno nego ja
Dobar dan! Kako ste mi i šta se radi?
Dva danas sam radio i završio sa poslom, sad se odmaram.
Bok svim britašima, znaci omastil si brk sa zamaskiranim Athlonom II ok a di je gajba pive trebalo bi pocastit malo kaj ne.

Bok svim britašima, znaci omastil si brk sa zamaskiranim Athlonom II ok a di je gajba pive trebalo bi pocastit malo kaj ne.

Bok i tebi. Ohooo, nisam te prepoznao kad si već stavio nov avatar. 

Ajde nema tu škrtarenja i ja bih jednu pivu da smanjim tu kavu!
EDit:Nello di si prijatelju stari

Ajde nema tu škrtarenja i ja bih jednu pivu da smanjim tu kavu!
EDit:Nello di si prijatelju stari
Evo tu sam.... Umoram sam pd tolikog posla u dva dana.... Slab nešto u Bircu.
pozdrav svima...
što se radi?
pozdrav svima...
što se radi?
Pozz, gleda se tekma Bulls-Pacers, trenutno time out.
pozdrav svima...
što se radi?
Pozdrav i tebi. Razmišljam da dam sebi dopust.
Pozz, gleda se tekma Bulls-Pacers, trenutno time out.
not interesting :)
Pozdrav i tebi. Razmišljam da dam sebi dopust.
a to je ok...
a to je ok...
Da, i nakrajju odlučio sam. Idem ja. Lijep pozdravček svima.
Sta je ovo? Otisao iz Birca prije pola dana, i do sada napisano smo par postoma? 
Evo ja se pripremam za momacku vecer. 
Večer svima...
Sat vremena bez poruke?! Kud ide ovaj svijet.
Večer svima...
večer :)
zabavljamo se :)
http://www.bug.hr/forum/post/razni-softverski-problemi/koliko-vas-printscr-megapiksela/1859533.aspx
Večer svima...
večer :)
zabavljamo se :)
http://www.bug.hr/forum/post/razni-softverski-problemi/koliko-vas-printscr-megapiksela/1859533.aspx
Uključio sam se svojim malim doprinosom.
Nisam zaboravio za broj ali frend je danas imao "društvene obaveze" i nisam uspio ništa doznati.
Nisam zaboravio za broj ali frend je danas imao "društvene obaveze" i nisam uspio ništa doznati.
:))
ma nema problema...
valjda neću pokupit karton tamo...
:))
ma nema problema...
valjda neću pokupit karton tamo...
A ne vjerujem vidiš da je i modovima zabavno. Inače bi tema bila pod ključem.
A ne vjerujem vidiš da je i modovima zabavno. Inače bi tema bila pod ključem.
i ja mislim da neću...baš je zakon tema :D
Vecer, ode igrati RIFT-a malo jos, imam vremena do utorka/srijede mislim.
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
jutrooo