danas postim...
Ja ne, odnosno ne mogu... Čevapi su danas na repertoaru kod mene... sto cu.. kaze doktor bar kilu crvenog mesa na tjedan da mi se krvna slika popravi... ali meni ne smeta :)
You left me broken...
danas postim...
Ja ne, odnosno ne mogu... Čevapi su danas na repertoaru kod mene... sto cu.. kaze doktor bar kilu crvenog mesa na tjedan da mi se krvna slika popravi... ali meni ne smeta :)
You left me broken...
ma hajmo mi o Mišerićki :D
Zanima me jedna stvar. Kad hostam web stranicu na svom kompu jel on šalje podatke preko interneta samo kad netko pristupa stranici ili ih šalje stalno?
Kad neko pristupa
Zanima me jedna stvar. Kad hostam web stranicu na svom kompu jel on šalje podatke preko interneta samo kad netko pristupa stranici ili ih šalje stalno?
Samo kad netko traži... btw upload od 30 kb/s mozda moze posluziti 2 osobe odjednom... plus ti treba dyndns...
ako slucajno kome treba hosting za web stranicu a ne treba vise od 100 mb nek mi se javi pa mu na blejd serveru stavim account...
lijepo tebi...
ja bio ujutro kod zubara, sad nesmijem/nemogu jest do navečer...
ma hajmo mi o Mišerićki :D
Vidio sam žensku u bolnici na hematologiji, nekoga je bila dovela s nekom starijom gospođom (prije 2 tjedna)... Pa nije baš nešto preposebno... Nekako mi je obična...
Vidio sam žensku u bolnici na hematologiji, nekoga je bila dovela s nekom starijom gospođom (prije 2 tjedna)... Pa nije baš nešto preposebno... Nekako mi je obična...
pa poprilično je zgodna i ima zelene oči...meni dovoljno...
ja sam jednostavan i nezahtjevan čovjek :D
cura je opet van HR :/
Skida se Portal ....ali jedinica
arrrrrrrgh
pa izdrži se to sve...
ona voli putovat, a meni je drago kad je sretna pa eto :D
Dobar vam dan
Dobar vam dan
i tebi sinko...
Dan!
Petak je, nema više geografije(pisali smo ispit, neće bit manje od 4) i još feštica danas!Ludnica!
Šta ima kod vas?
Veselo ovdje čim Krešo dojuri 
Nego ima li kakav program za vidjeti temperature procesora.
Kad mi je otključana četvrta jezgra onda su temperature na procesoru 0 
Dobar ti je i Speccy na njemu sve detaljno piše čak i temperature svake jezgre
Deder vidite ovo :)
A valjda je to to 
Malo mi je čudno da su temperature uvijek iste, vrtio hladnjak na brzini 10 ili 5 
ispod 30% neces primjetit razliku
Slavica Babić opsovala u prijenosu uživo