ma tovi se tu dosta trolova, nemorate i vi :D
Čuo sam da je na ljeto prelazni rok i da trolovi daju dobru lovu za kvalitetan materijal.
ma tovi se tu dosta trolova, nemorate i vi :D
Čuo sam da je na ljeto prelazni rok i da trolovi daju dobru lovu za kvalitetan materijal.
ROFL :D
Ljudi, dajte neku preporuku za igranje, neznam sta cu, neverwinteri me nes zezali pa sam morao obristai. Mislim da cu vidit shoguna 2, pa ajte jos nesto nabacite.
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/world-of-tanks/96070.aspx
Ljudi, dajte neku preporuku za igranje, neznam sta cu, neverwinteri me nes zezali pa sam morao obristai. Mislim da cu vidit shoguna 2, pa ajte jos nesto nabacite.
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/world-of-tanks/96070.aspx
Pozdrav velikom dragom vođi. Dugo te nije bilo u carstvu dobrih postova (spama).
Oće biti što od testa plotera u nekom od budućih Bugova. (kad si već tu da iskoristim priliku)
EDIT: Brži je od vjetra. PPropao mi uvlakački pokušaj.
Večer svima. Malo vas čitam jer sam umoran od puta. Bio sam danas u Zagrebu. Pa sam se u vratio kući u 13 h. 
Pozdrav svima. Danas sam otvorio novu temu u kojoj sam htio darovati licencu za AV jednom forumašu random odabranom. Tema je zaključana bez ikakvog objašnjenja, kao i ostale teme te vrste. Čitajući pravila foruma nisam našao niti jednu stavku prema kojoj ta tema zaslužuje lock. Molim vaše cijenjeno mišljenje
Pozdrav svima. Danas sam otvorio novu temu u kojoj sam htio darovati licencu za AV jednom forumašu random odabranom. Tema je zaključana bez ikakvog objašnjenja, kao i ostale teme te vrste. Čitajući pravila foruma nisam našao niti jednu stavku prema kojoj ta tema zaslužuje lock. Molim vaše cijenjeno mišljenje
Nepisano pravilo.
Nepisano pravilo.
E pa neka se onda sve takve teme lockaju. Ima ih još nekoliko.
I neka se pravilo napiše ili neka se nekako da do zbanja forumašima.
Izgleda da su sada zabranili takve teme gdje se poklanjaju license i takve stvari.
I ova tema je isto zakljucana:
http://www.bug.hr/forum/topic/sigurnosni-softver/poklon-bitdefender-panda-avg-antivirus/96085.aspx
E pa neka se onda sve takve teme lockaju. Ima ih još nekoliko.
I neka se pravilo napiše ili neka se nekako da do zbanja forumašima.
Neman pojma, bezveze kažen...diktatura vlada ovuda.
Večer svima. Malo vas čitam jer sam umoran od puta. Bio sam danas u Zagrebu. Pa sam se u vratio kući u 13 h. 
Aj dođi na sekund na fb da te neš pitam!
dobre teme se lockaju, trolovi koji vrijeđaju na forumu se ne kažnjavaju...
tako ti je to ovdje, vlada diktatura...
e pa jedna revolucija mi je uspjela, nadam se da neće morati doći do još jedne
Ako i bude. Tu smo. 
EP, ja ti par dana pokušavam tebe kontaktirat, a ti sve zaključavaš poruke pa nije moguč za slanje FB i PP. Da, znaš danas sam putovao za Zagreb a i držao sam riječ da ču javit dan prije a pošto nisam dobio odgovor i neznam šta se stobom događa. 
Ako i bude. Tu smo. 
Molim komentar ovdje
This is SPARTAAAA!
This is SPARTAAAA!
ma znam, ivo je zapeo za "poklon" teme
This is SPARTAAAA!
ma znam, ivo je zapeo za "poklon" teme
nije Ivo, nego Miro
A kakva je to revolucija bila u igri, gospon' Gubec?
A kakva je to revolucija bila u igri, gospon' Gubec?
Hvala revolucija, ostavljam na drugima da opisuju
Cekaj sad, ti si je prvi spomenuo, nemoj sad bit (lazno) skroman, nego me lijepo uputi u situaciju :-)