- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ofc, ali mrsko mi je bilo otvarati novu temu.
\
Vidiš kako smo mi "spameri" tolerantni i nismo zlopamtila. Nadam se da će se malo naše tolerancije priljepiti i za tebe.
Ofc, ali mrsko mi je bilo otvarati novu temu.
\
Vidiš kako smo mi "spameri" tolerantni i nismo zlopamtila. Nadam se da će se malo naše tolerancije priljepiti i za tebe.
Nece.
Nece.
Tvoj izbor. I dalje ćeš biti dobra meta za sprdačinu.
Pozdrav svima!
Pozdrav svima!
Pozdrav i tebi. Imali snijega u tvom dijelu svijeta?
Nece.
Tvoj izbor. I dalje ćeš biti dobra meta za sprdačinu.
I kad se sprdate mnome, sprdate se sobom.
Hvala :-)
Kako gdje, u gradu je poprilicno suncano, dovoljno za kratke rukave... danas je nesto tmurno i kisno...
No sat vremena voznje van grada, i ima dovoljno snijega za snowboard, a bogme i dovoljno temperature za spust u gacama :-D (ne dam filmic :-P)
I kad se sprdate mnome, sprdate se sobom.
Što bi u konačnici bilo ipak na tvoj račun.
Nego... pozdrav mario i deus kako ste mi momci...
Nego deus stigla mi je razglednica TEK NEDAVNO :)
Dan svima.
Hvala :-)
Kako gdje, u gradu je poprilicno suncano, dovoljno za kratke rukave... danas je nesto tmurno i kisno...
No sat vremena voznje van grada, i ima dovoljno snijega za snowboard, a bogme i dovoljno temperature za spust u gacama :-D (ne dam filmic :-P)
KOd nas je pravo prevrtljivo proljeće.
BTW: Sat vremena vožnje, prema onome što mi je pričao rođak (toronto) i nije baš neka udaljenost za Kanadu. Ili sam u krivu?
Nego... pozdrav mario i deus kako ste mi momci...
Nego deus stigla mi je razglednica TEK NEDAVNO :)
Pozdrav i tebi.
Rjeđe te viđam, jeli sve bo?
pa ono dobro sam ja... jak i još jači :)
Misli BE-O, to znači ok,dobro,u tom smislu.
Ne treba trošiti vrijeme i snagu na nebitne stvari. Isto je i sa živcima.
Zato me ne dotiču piz*arije od Mentalnog. Mada mi je smiješno da dolazi tražiti pomoć baš ovdje.
Pa nije stvarno puno voznje... nas cetvero platimo 15$ za rent-a-car, odvezemo se do Mont Bromonta nakon posla (17 sati), i tamo boardamo od cca 18 do 22... Montreal ima jedno 5-6 planina koje su udaljene cca 1:30 voznje... divota :-)
Sutra vjerojatno uzimam domenu "hrvatskiznanstvenik.com.hr" kod avalona za 40 kn. I vjerojatno hosting kod byethosta. Jel se može spojiti njihov besplatni hosting sa domenom od avalona?
Pa nije stvarno puno voznje... nas cetvero platimo 15$ za rent-a-car, odvezemo se do Mont Bromonta nakon posla (17 sati), i tamo boardamo od cca 18 do 22... Montreal ima jedno 5-6 planina koje su udaljene cca 1:30 voznje... divota :-)
Blago tebi. Kad čovjek poželi poslije posla otići na Sljeme, bolje da ne ide. Previše ljudi premalo prostora, o prjevozu i parkiranju ne treba ni pričat.
Nisam iskreno nikad boardao na Sljemenu... ali iskreno, planina nije bog zna sto nakon sto su je skijasi silovali cijeli dan, cak ni tjednom.... plave i crne staze koje su kao fol bomb-staze, postanu krcate brdasca, pa ne mozes bombardirati padinu pravo :-\
@EP
Pozdrav!
Ljudi, dajte neku preporuku za igranje, neznam sta cu, neverwinteri me nes zezali pa sam morao obristai. Mislim da cu vidit shoguna 2, pa ajte jos nesto nabacite.
Portal, Amnesia The Dark Decent, Plant vs Zombies...ima igara...tih sam se sjetio sada,
Did we land on the moon?
slabo se spama...
Ljudi, jel ima netko ideju kako naci igru kojo ne znam ime a igrao sam ju jednom na fejsu?
slabo se spama...
Tovimo se za ljeto kako bi bolje izgledali.
Ljudi, jel ima netko ideju kako naci igru kojo ne znam ime a igrao sam ju jednom na fejsu?
Možda se zove drkhica?
slabo se spama...
Tovimo se za ljeto kako bi bolje izgledali.
ma tovi se tu dosta trolova, nemorate i vi :D