Jojjj sirka666 nemogu prestat gledat od te male sise uffff!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Twitter: @bmarasovic ||| http://androoolog.blogspot.com/
stavi u kontekst...
ali vjerojatno paliti
Večer svima...
Iceweasel 4.0 FTW.
Šta se radi s tim fotićima, meni najbolje služe kao pritiskivači za papir.
radi se prt sc :D
Neš ti problema, uzmeš fotići i dva do tri puta brzim pokretima udariš po ekranu (obavezno udarati s različitih strana). Ako udariš 2 puta tu je 2D slika a 3 puta imaš 3D. Bolju razlučivost postižeš s dobrom kontrolom udarca (pred kraj treba malu zadržati udarac). Možda otvorim i temu vezanu uz ovu tematiku.
Večer svima...
Večer i tebi, pozdravljen budi.
Jedva sam te prepoznao.
BTW: jesi li rastjerao one što trebaju paradirati na tvoj roćkas.
Može bit ono ka kad ti neko očitava lekciju, kuri te, ako me pamćenje dobro služi, Možda, zafrkavat nekoga isto to može značit.
Neš ti problema, uzmeš fotići i dva do tri puta brzim pokretima udariš po ekranu (obavezno udarati s različitih strana). Ako udariš 2 puta tu je 2D slika a 3 puta imaš 3D. Bolju razlučivost postižeš s dobrom kontrolom udarca (pred kraj treba malu zadržati udarac). Možda otvorim i temu vezanu uz ovu tematiku.
a nisi rekao dal mora bit lcd ili može i crt?
Jojjj sirka666 nemogu prestat gledat od te male sise uffff!!!
Hhahaha ma ti si zakon čovječe
Može bit ono ka kad ti neko očitava lekciju, kuri te, ako me pamćenje dobro služi, Možda, zafrkavat nekoga isto to može značit.
Obično znači da te netko zafrkava ili zeza.
Ne znan, u nas se to baš i ne govori.
A ove za rođendan, ne znan šta da kažen, sve ih je više po gradu, izgleda da je to ipak nemoguća misija.
a nisi rekao dal mora bit lcd ili može i crt?
Gledaj na CRT-ima se ne može postići dobra razlučivost prema tome oni otpadaju. Najbolji rezultati se postižu na Apple Cinema displayima (27" i više "). Samo je problema da na boljim monitorima i udarac mora biti jači inače ništa od kvalitete.
Gledaj na CRT-ima se ne može postići dobra razlučivost prema tome oni otpadaju. Najbolji rezultati se postižu na Apple Cinema displayima (27" i više "). Samo je problema da na boljim monitorima i udarac mora biti jači inače ništa od kvalitete.
WIN :D
A ove za rođendan, ne znan šta da kažen, sve ih je više po gradu, izgleda da je to ipak nemoguća misija.
A da pokušaš s nekom forom lagano pronaći nekog ekstremnnog desničara koji je rođen na taj dan i pustiš priču da je parada njemu u čast.
WIN :D
Zato ti ovi Appleovci imaju i najbolju sliku. Uz monitor dolazi i tutorial kako napraviti print screen. Nije to baš jednnostavno na tolikoj mrcini,
Šta je to bilo?
Čak i moj? 
Obično znači da te netko zafrkava ili zeza.
Da mi spič*u da zakurim - daj mi cigaretu da zapalim/popušim.
Kuriti = zapaliti, pušiti.
nisi tražio prava za upotrebu tuđeg vlasništva...
Vecer narode. Sad malo bfbc2 jos i idem leci, jednostavno sam mrtav, a ne znam ni sam od cega sam se umorio tolko.
Jedini tko je kod nas kreativan je Ivan. Ako želiš saznati koja je njegova tajna javi mu se u Nespavalice.
Ja sam novi ovdje, jel mi možete reći kako da upalim komp?
Iskoristi moj :)
Dakle, xxx-man, jurica_m je rekao: "Sad ce te doc logic kuriti", a ja mu kazem da kuriti znaci potpaljivati, odnosno podjebavati/zafrkavati/zajebavati... Sad se malo svadjamo u HTC Desire temi. On kaze da je kuriti - ispravljati
Twitter: @bmarasovic ||| http://androoolog.blogspot.com/
Čak i moj? 
kažem kreativne :)
nisi tražio prava za upotrebu tuđeg vlasništva...
a jbg ako me hoćeš tužit zovem se unknown na adresi unknwon gender unknown i sve drugo unknown :P

Upravo sam napravio futsvič za palit terminal u linuxu :DD
Dakle, xxx-man, jurica_m je rekao: "Sad ce te doc logic kuriti", a ja mu kazem da kuriti znaci potpaljivati, odnosno podjebavati/zafrkavati/zajebavati... Sad se malo svadjamo u HTC Desire temi. On kaze da je kuriti - ispravljati
ti si u pravu, to znači paliti, potpaljivati
slobodno linkaj moj post :D
Da, uzmi kućište, odnesi ga onome koji ti ga je prodao i opali mu šamar jer ga je prodao budali. 
Lupi ga nogom 
Lupi ga nogom 
Što jače. Bolje će raditi.