- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jutro. A hoće li kasnije biti kakva piva na tvoj račun... 
Pije se kava 
Ti ideš na onu podnevnu kavu 
Da, tako nekako.
Kada sam 2 smjena, onda se ide na kavu od 12 do 13 i 10, a kada sam prva onda od 10 do 7 pa do 7 i 30. 
gud bladi morning
Gud day to evrivon 
Večeras novi okršaji u Ligi prvaka. Jedva čekam.
Jutro. A hoće li kasnije biti kakva piva na tvoj račun... 
Možda, ako budem ovdje. 
5 iz kemije iz testa. 17/17 sve točno sam imao !!!!!!!!!
ja častim
Dan ljudovi, sta ima kod vas?
JEAH prešo granicu od 90 HVALA
F1-IVO, dojdi na Skype ili cu ti dat zuti karton.
hahahh batista se igra modaa
Dobar dan! Batista kaj igraš s modom? Vidim hrabar si. 
Ako je prisutan forumaš @EnlightenedPhoenix molim da mi se javi na msn radi dogovora.
Dobar dan! Batista kaj igraš s modom? Vidim hrabar si. 
Ako je prisutan forumaš @EnlightenedPhoenix molim da mi se javi na msn radi dogovora.
također i meni. Unaprijed hvala.
ja radim neku glupost za hrvatski za sutra.... Moram neke 4 pjesme procitati, odrediti temu. motive, osjecaje, pjesnikov odnos prema Bogu i kako za pjesnik dozivljava. Eh, jos su 2 ostale, ali te su kratke.
pih, ti si još dobar, ja moram referat iz sociologije
pih, ti si još dobar, ja moram referat iz sociologije
Au, ja gotov evo :) Jos to malo nauciti i bit ce dobro.
Pozdrav svima
Svašt nema mi posta između Mitcha i Yomega kad sam reko Mitchu da je štreberčina ko je to maknuo?
Svašt nema mi posta između Mitcha i Yomega kad sam reko Mitchu da je štreberčina ko je to maknuo?
Vjerovatno je Mitch prijavio pa je mod izbrisao.
http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/yrno-stranica-vremenskom-prognozom-po-satu/61730.aspx
Ma ta nevaljaniš ja koristim ovu i uvijek je točna!
www.accuweather.com/en-us/HR/14/Tvrdavica/Quick-Look.aspx?partner=forecastfox&cityId=119891
:D, kad je strec ogromni, 17/17 iz kemije, mislim imao sam i ja tako newsto na velikom testu od oko 40 bodova :), ali samo jednom. I mislite da malo lazira ocjene :D
Neeeeeeeeee moram mu batina dat i po pič-i nezanima meee!!
http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/yrno-stranica-vremenskom-prognozom-po-satu/61730.aspx
Ma ta nevaljaniš ja koristim ovu i uvijek je točna!
www.accuweather.com/en-us/HR/14/Tvrdavica/Quick-Look.aspx?partner=forecastfox&cityId=119891
Nema goreg o toga vjeruj mi
Zdravo!
Sad sam se sjetio jedne svoje teme http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/rtsopedia-svi-rts-ovi-2000-godine-do-danas/55710.aspx
Propada, pa nek piše ako netko voli RTS
Neeeeeeeeee moram mu batina dat i po pič-i nezanima meee!!
A zašto moraš njemu dat batine? Nešto si promjenio preko noći?
Dan svima