Twitter: @bmarasovic ||| http://androoolog.blogspot.com/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nažalost ne... tražim taj glupi mit cijelo vrijeme i ništa ne nalazim. Što god da nađem ne opisuje njene motive i posljedice što ja trebam napisati... Ne bih tu pitao da mi nije hito i da nisam već tražio :S možda ima na engleskom :P
nažalost ne... tražim taj glupi mit cijelo vrijeme i ništa ne nalazim. Što god da nađem ne opisuje njene motive i posljedice što ja trebam napisati... Ne bih tu pitao da mi nije hito i da nisam već tražio :S možda ima na engleskom :P
Dobro jutro.... Evo pije se kavica i vas malo čitam i pomažen u rješavanju problema.
Onda googlaj na engleskom... :)
Lidrano? Kojim povodom?
Jutro narode. Sta se radi? Kod nas opet suncano, malo se trguje i tako ..
MIROSLAV RADMAN - "poludeli naučnik koji izmišlja načine da oživi Pavelića i Tuđmana pa da kao zombiji tamane Srbe"
Stickypond krajina XD
Eto,gotovo brisanje FB accounta.
Posjetio sam jedan zadnji put neke profile i onda stisnuo X.
Spremio neke slike koje sam zakopao duboko u disk.
I onda otišao delete account i sad se ne smijem 2 tjedna logirati u acc. Brišem sve bookmarke za FB tako da slučajno ne kliknem iz navike.
EDIT (1 sat kasnije):
Osjećam se kao osoba kojoj šteka 240p video na yt. mrzim t-com
Dobar dan!Kako ste ? Nije me dugo bilo u birtiji.
Dan, bio se osisati, navecer na folklor, sutra matematika test :(, moram si formul napisati na papir, daje nam nastavnica jer radimo prizme. Nadam se petici :)
Sutra pišemo zadaćnicu iz talijanskoga. Nitko ne zna šta pišemo,profesorica nam nije rekla. Valjda jer je bila okupirana osmosmjerkama koje riješavamo 95% satova, već 4 godine.
Ja došo sa treninga (otplivali 5800 m -.-) a sad već moram na glupi talijanski.
AAA šta mi je naporan ovaj ponedjeljak popodneee
Sto vas nema spammeri? Lijepo vrijeme?
Jos malo na folklor, pa mislim ici bicom, a stara kaze : KACIGU MORAS NOSITI DO 16 GODINA! a bas mi se ne da, glava mi izgleda troduplo veca u njoj i ko budala jedini nosim to.
Sto vas nema spammeri? Lijepo vrijeme?
Jos malo na folklor, pa mislim ici bicom, a stara kaze : KACIGU MORAS NOSITI DO 16 GODINA! a bas mi se ne da, glava mi izgleda troduplo veca u njoj i ko budala jedini nosim to.
Nećeš tako misliti u bolnici...
Večer ljudi!
Ajme onoga soundstreama sta mi ide na zivce... cim mu netko da TD on njemu na 50 prethodnih postova
i tako uvijek, a sta je najtragicnije TD je otiša na lošu bazu i onda meni i jozi daje TDove xD
Ajme onoga soundstreama sta mi ide na zivce... cim mu netko da TD on njemu na 50 prethodnih postova
i tako uvijek, a sta je najtragicnije TD je otiša na lošu bazu i onda meni i jozi daje TDove xD
ma ima mali
pa tu liječi frustracije...
Večer...
Šta se radi?
Večer...
Šta se radi?
hebemo radoznale :D
Večer...
Šta se radi?
hebemo radoznale :D
I slažemo na hrpu
Večer...
Šta se radi?
Ej!
Zaboravih ti snimiti na komp. Al nigdje se nije pojavila tvoja slika,ne moraš se uzbuđivati...
Ej!
Zaboravih ti snimiti na komp. Al nigdje se nije pojavila tvoja slika,ne moraš se uzbuđivati...
Vidio sam snimku... 
Ona "pobjednička" fotka zaslužuje facepalm. Baciš pijesak u zrak i pobijediš. 
Ej!
Vidio sam snimku... 
Ona "pobjednička" fotka zaslužuje facepalm. Baciš pijesak u zrak i pobijediš. 
Da,ja sam se smijao kad sam to vidio. 
Onaj tamo "fotograf" više izgleda kao bodyguard 
Prvo sam mislio da je neka šala, a onda pao na pod... 
Onaj "fotograf" izgleda kao sa je izašao iz Raškog rudnika. 
Prvo sam mislio da je neka šala, a onda pao na pod... 
Onaj "fotograf" izgleda kao sa je izašao iz Raškog rudnika. 
I onda nakon fotografije slijedeća tema je bila "Seks,ljubav itd.." 
Snimku drugog dijela nisam našao. Ali sigurno je bilo zanimljivije od letećeg pijeska. 
Snimku drugog dijela nisam našao. Ali sigurno je bilo zanimljivije od letećeg pijeska. 
Je,samo je MaxTV shebao stvar pa nisam uspio do kraja pogledati.
BTW ovo je moja fotografija u emisiji.
Je,samo je MaxTV shebao stvar pa nisam uspio do kraja pogledati.
BTW ovo je moja fotografija u emisiji.
Odmah sam ugledao tvoju. 
BTW. Kako je bez FB-a? 
Dobra večer a ja se uzbudim kad vidim ove dvije od xxx-mana kolegice