- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Recuva ili Get Data Back. 
Dan narode.
TU za profil sliku :D
Dakle ima nas jos na forumu, koji obozavaju lik i djelo Tome Zdravkovica? R.I.P covjeku, ali je odlican, ne slusam narodnu glazbu, ali Toma je Toma.
Zdravo... Evo, ja danas našao vremena da istražim na grafičkoj kartici koji mi je otkazao bez razloga i uzeo pod povečalo i kad vidim jedan je dio ekplodirao, a taj dio bila skriven ispod hladnjaka grafe. 
Neznam sta za Uskrs uzeti, ili Titusa X ili Rift sa 60 dana sa Basehosta. Vidit cu kolko para budem imao.
E da, i jel ima neki program koji moze vratiti slike i videe sa formatiranog diska?
Ima, taj program se zove Power data recovery. Evo link. Ja sam slučajno obrisao sa microSD karticu a ovo meni vratio i svi na broju. 
@EnglihtenedPhoenix lijep pozdrav! 
Ja sam sa Recuvom vratio dosta pobrisanih podataka sa diskova.
Ja sam sa Recuvom vratio dosta pobrisanih podataka sa diskova.
I taj program isto dobro radi. 
Ima, taj program se zove Power data recovery. Evo link. Ja sam slučajno obrisao sa microSD karticu a ovo meni vratio i svi na broju. 
@EnglihtenedPhoenix lijep pozdrav! 
moze li tako i na usb-u
Mislim da bi trebalo moci.
moze li tako i na usb-u
Da, radi i na usb sticku.
A jel ima tko viška sata DVD pržilica?
imam ti ja pata CD/DVD ali samo cd przac 
imam ti ja pata CD/DVD ali samo cd przac 
Hvala al meni treba samo Sata sučelja da radi DVD pržilica, A imam i pata al nerade baš pola da i ne očitava. :(
ta je kod mene neka stara zato nema dvd przaca ono kad je otvaras ona proizvodi zvuk. Nije bas puno upotrebljivana mjenajm za
Wireless Router 

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
koliko se meni cini to je neki adapter ili transformator da od obicnog mreznog kabla koji ide iz modema ide u to i izidje na usb i taj usb spojis na usb utikac i imas internet preko usb-a
koliko se meni cini to je neki adapter ili transformator da od obicnog mreznog kabla koji ide iz modema ide u to i izidje na usb i taj usb spojis na usb utikac i imas internet preko usb-a
Šta misliš jel bih se moglo dobit 100kn za to?
ako ga je on platio toliko onda moze a vidim da je kao nov jos u kutiji 
Je očuvan je nema napuknuća,ogrebotina ili nešt slično a koristio ga samo 3mj a kupljen je u konikomu
Je očuvan je nema napuknuća,ogrebotina ili nešt slično a koristio ga samo 3mj a kupljen je u konikomu
Pa ti covjece samo prodajes :P
Pa naravno neču ti valjda poklonittii moraš dat pare ak to hočeš
Pa naravno neču ti valjda poklonittii moraš dat pare ak to hočeš
Nisam ja ništa tražio (:
opa narode, vidim da ste aktivni malo danas, nadam se da ste pogledali formulu 1 jutros? ja sam se fino napapao, malo zalegao i sada se ustao da malo fejsbučarim po forumu, da vidim tko je komu što napisao ili lajkao :) još nam samo slikice fale (na profilima) :)
Ivo, sanjao sam te... 
Nisu bili nikakvi wet dreams... :)
Ivo, sanjao sam te... 
Od mene ljudi imaju samo nočne more:)
Ivo, sanjao sam te... 
Od mene ljudi imaju samo nočne more:)
Dobar dan svima...
Ivo bio u šupi i situacija je ovakva, pronašao skoro cijelo računalo. Matična je K7T Turbo, uz nju je i procesor s coolerom, četiri keksa RAM-a, grafička, USB 2.0 kartica sa četiri porta, modem kartica, nešto kabela. Ako si zainteresiran pošalji mi di da to pošaljem ili kako ćeš to pokupiti. Ako možeš iskoristiti dobro, (od moje žene imaš pivu jer to znači jedna kutija manje u šupi).
Imal neki photoshop user ovdje da mi nesto napravi?