šta ovo slabi spam.
ja trebam 150 postova danas napisat
A kad ja vidim tebe moram 400komada eto ti sad naaa
A kad ja vidim tebe moram 400komada eto ti sad naaa
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/crysis-2/25674.aspx?page=174&jumpto=1840842&sort=asc&view=flat
Nova epizoda poznatog filma :
The Return of Mato Lukić : 23405 times
Jučer u kutku sam postao za njega već. Da je neka nova trolčina.
Pogle mu mjesto prebivališta, "Osjek". ROFL, i da, na skoro svaki post daj mi TD...to bi mogo biti on.
EDIT:
Da iscitiram njegov zadnji post iz Crysis 2 teme.
"Odigrao sam više igara nego što si ćevapa pojeo i vrlo dobro znam što pričam. Crysis 2 je smeće od igre. Postoje puno bolji FPS-ovi koji su izašli prije tvog rođenja i daleko su kvalitetnije igre u svim segmentima osim grafike koja je nebitna."
@ Mitch, lol onaj link za FC2 kaj si tamo dao...lool, koji retard.
http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/digitalna-izdanja-bug-pretplatnike/95444.aspx
HEHEH otrkio sam nešto novo ^^
Twitter: @bmarasovic ||| http://androoolog.blogspot.com/
pozdrav.... dal zna tko kako bi iskoristio 2 stara, velika zvučnika od linije... bil ih mogao koristit kao kućno kino ?
pozdrav.... dal zna tko kako bi iskoristio 2 stara, velika zvučnika od linije... bil ih mogao koristit kao kućno kino ?
Zdravo!
Kakvi su konektori?
Uzmeš neki reciever ispod 500 kn, fino spojis mali cd player ako imas i imas super zvucni sistem.
Tako ja imam 2 magnat zvucnika od 100W, JVC subwoofer od 80W, HTR-6130 yamahin receiver, spojen preko hdmi na TV i jos jedan stari mali cd player spojen na recevier.
MILINA !
Dan narode. Sta se radi?
Zvucnike mozes spojiti na neki reciver i uzivati, ili ih naravno prodati. 
Radna subota, kao i svaka. Sad napravio malu pauzu.
Radna subota, kao i svaka. Sad napravio malu pauzu.
mene i sutra čeka sviranje ujutro :D
di bi ja nabavio sto jeftiniji takav reciever ? a konektor su dvije zice
hoj hoj momci, ak nije problem, molio bih review na dograđenu, ali još ne potpunu verziju Moth Calc-a x)
di bi ja nabavio sto jeftiniji takav reciever ? a konektor su dvije zice
Probaj na njuškalom pod audio-foto-video pa ti tamo nađeš. :)
Aloha narode
stavio sam video na bug video unboxing MSI GTX 580 i budala stavim pod tagove gtw umjesto gtx
nemam pojma kako mi se omaklo 
Aloha narode
stavio sam video na bug video unboxing MSI GTX 580 i budala stavim pod tagove gtw umjesto gtx
nemam pojma kako mi se omaklo 
A dogodi se i meni, nekad i meni promakne slova. :) 
Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Krešo otkud ti ovdi
pozdrav svima :D
Ako Mel dođe, linkajte mu:
Ako Mel dođe, linkajte mu:
http://www.haxball.com/?roomid=35605699b4860b595d7e7d20fb7a83b4becb1b319557e5e66a9df0e40d453184&pass=1
Bas oni znaju ko je Mel xD
Piše ti na profilu...
Trebao sam stavit: onaj glupi bosanac... 
Piše ti na profilu...
Trebao sam stavit: onaj glupi bosanac... 
Niko ne gleda ime,svi gledaju sliku :D
Bi li mi iko mogao reći kakve su slušalice Steelseries 3H VR ???
Dobar večeros svima forumašimos
pozdrav....imam jedan problem s digitalnom televizijom...nije mi jasno zašto nemogu pronać regionalne programe tipa net tv (formula 1
)
znaći trenutno hvatam hrt 1 i 2, rtl 1 i 2, novu i domu ...a karta pokrivenosti pokazuje da bi trebo moć gledat net, jabuku, cmc i još neke
pozdrav....imam jedan problem s digitalnom televizijom...nije mi jasno zašto nemogu pronać regionalne programe tipa net tv (formula 1
)
znaći trenutno hvatam hrt 1 i 2, rtl 1 i 2, novu i domu ...a karta pokrivenosti pokazuje da bi trebo moć gledat net, jabuku, cmc i još neke
kakvu antenu imaš? probaj ju okrenut...
)
kakvu antenu imaš? probaj ju okrenut...
riblju kost na tavanu...okrenuta prema sljemenu