Ja ne mogu prehodati vise ni 500 metara a da se ne ispovraćam :) a vani sve lijepo... procvalo... a ja se naucio i preko 10 - 15 km hodati...
Ja u dva treninga preplivam 13000 metara
Ja u dva treninga preplivam 13000 metara
Petak je, zivotinjo (6.5km po treningu!!), ljudi pecaju zene okolo a ne ko vi... ja imam ispriku, kod mene je tek 14:11 :-P
Slab sam i ja nesto danas :D
Jojj ne opet je Mitch ovdjee!!
Petak je, zivotinjo (6.5km po treningu!!), ljudi pecaju zene okolo a ne ko vi... ja imam ispriku, kod mene je tek 14:11 :-P
Ja sam ispeco danas jednu SASVIM SLUCAJNO xD
Prokleti drugovi na sta me nece oni navratiti :P
Jojj ne opet je Mitch ovdjee!!
ajd odi molim te
Mitch jesil za haxball?
Jesam.
BTW imam 83 hvala na ovoj temi :)
Jesam.
BTW imam 83 hvala na ovoj temi :)
http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/yrno-stranica-vremenskom-prognozom-po-satu/61730.aspx
Evo i ja sam ti nešt dao
pa pogledaj
Danas sam cijelo vrijeme na WC-u. Proljev. Izbacim sve i 3 puta se naprežem da vidim jel nešto ostalo. Nema ničega. Nakon 15 minuta sam opet tamo.
Danas sam cijelo vrijeme na WC-u. Proljev. Izbacim sve i 3 puta se naprežem da vidim jel nešto ostalo. Nema ničega. Nakon 15 minuta sam opet tamo.
Jojjjj čovječe fujjjj WTF?
...ili nadji decka :-P
Neeee ja se samo šalim s tobom!!

...ili nadji decka :-P
hahahahhahahahaha onda ce morat bit obostrani kondom da sakupi iznutra
A to će mu pomoći???? Mislim idiota...
WTF... lzgr, banana par uzmi i pojedi, izbjegavaj magnezij... također ČOKOLADA... zatvara prilično brzo...
WTF... lzgr, banana par uzmi i pojedi, izbjegavaj magnezij... također ČOKOLADA... zatvara prilično brzo...
ma znam hahahahah zekam gaa
Mozda je viroza...
ajmo svi vamo pogledat, u ovu moju temu
joj vukovi moji.... joj meni i mind-u
joj vukovi moji.... joj meni i mind-u
Uf, sada kada krenu...
Večer svima...
Što sam danas doživio od T-Coma, ma to je moguće samo kod nas. Mjenjao sam davatelja usluga (umjesto Iskona B.Net) i zamjena je trebala biti 14.04. Specijalci iz T-Coma koji su vlasnici infrastrukture su me odspojili s Iskona i prebacili B.Netu bez da su ikoga obavjestili (ni Mene, ni Iskon ni B.Net). Cjeli dan istražujemo što je bilo da bi danas popodne Iskon dobio informaciju od T-Coma da sam odspojen.
Ovi iz B.Neta se trude ali sutra je subota i nisu sigurni da će tehničar uspjeti odraditi posao sutra.
Pa ti sada reci da T-Com nije brz.
Mozda je viroza...
Znam ja što mi je, sraćka je nuspojava lijeka,ili reakcija na njega.
jep, narocito ona za kuhanje :D
jos sad ne vjerujem sam sebi, da sam uspjel kreirat mail account koji glasi ni manje ni vise nego ovako - CISCO@europe.com

cudim se kako je bilo slobodno...
sad si idem promjenit mail adresu na cisco akademiji :D