Mene je frka ostati 1 na 1 s tobom na tolikom terenu.
3,14-čko. 
ovako je bolje :D
3,14-čko. 
ovako je bolje :D
i dok se guraju u 5:30 pred lidlom da kupe bilo što što je na akciji, tako ja nekidan gledam baba ide i kupuje lemilicu za 70 kuna, samo zato jer je na akciji da nebi možda neko drugi kupio
baš tako...jbt za svaku akciju znaju...
E tu ste 100% u pravu, nema veze što im to ne treba (neće im nikada ni trebati) ako je na akciji udri. Neki dan u konzumu neki babac uzeo 4 solarne svjetiljke (mislim da su bile zadnje). Pita ju druga što će joj to, za vrt ili viksu. Ona ispali da živi u stanu i da će ih staviti na balkon.
to mi je nešto najjače u Lidlu, dođeš u 8 (sat vremena poslije otvorenja, i nema ništa više na akciji, makar bio alat, sicevi za bicikl i ine stvarčice, a babe doslovno čekaju pred otvorenje onako njih 1000
ja nikad nemogu ujutro u lidl nego popodne i nikad nisam ni vidio to što prodaju na akciji 
i dok se guraju u 5:30 pred lidlom da kupe bilo što što je na akciji, tako ja nekidan gledam baba ide i kupuje lemilicu za 70 kuna, samo zato jer je na akciji da nebi možda neko drugi kupio
baš tako...jbt za svaku akciju znaju...
E tu ste 100% u pravu, nema veze što im to ne treba (neće im nikada ni trebati) ako je na akciji udri. Neki dan u konzumu neki babac uzeo 4 solarne svjetiljke (mislim da su bile zadnje). Pita ju druga što će joj to, za vrt ili viksu. Ona ispali da živi u stanu i da će ih staviti na balkon.
baš to, voli gamad zadnje pred nosom ti uzet, makar i da baci u smeče kasnije
3,14-zdo. 
Al bar mogu sjediti na guzi, ne boli i čisto je ugodno.
3,14-zdo. 
Al bar mogu sjediti na guzi, ne boli i čisto je ugodno.
ivane mario se hoće malo guzit
s tobom vidiš kak te izaziva
ma vi bi samo da se
u chmar 
ma vi bi samo da se
u chmar 
a ti bi nešto novo, nešto divlje?
E dečki, jedan moj bratić me upitao dali se može uhvatit bežićnu mrežu s ruterom? Ruter je ZyXEL P-600, ima antenu.
Kaže nema ugovoreno za internet pa ga zanima jel može surfat netom onako besplatno?
Router ne može jer on ne prima signal...on samo šalje...
Jedino da se nekome spoji na wireless, ali to je...znaš ono....ilegalno
ali onda treba kupit bežičnu mrežnu karticu kao USB ili PCI karticu i onda nek radi
Hvala na info. N atom ruter malo pregledo a ima naljepnici piše ADSL, IPTV i internet.
ma vi bi samo da se
u chmar 
a ti bi nešto novo, nešto divlje?
naravno :D
Hvala na info. N atom ruter malo pregledo a ima naljepnici piše ADSL, IPTV i internet.
ma đabe to kad mu ISP nema mogućnosti pružit uslugu
ma vi bi samo da se
u chmar 
a ti bi nešto drugo, nešto divlje?
Ispravak... 
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
a neka kombinacija sa review?
Jutro..
Jutro..
svako jutro

Jutro..
svako jutro
meni je posebno jer mi je danas ipak 18

Jutro..
svako jutro
oho. Sretan rođendan onda
I još nisi stavia piće ovde? Srami se.
Sve najbolje!
Sretan rođendan čovječe, nemoj se previše devastirati večeras :D.
Jutro svima btw.
Postovanje narode imam neki modem i ruter u jednome i sada modem mi ne treba taj dio utikaca nego samo ruter 4 utikaca kada stavim u taj ruter jedan kabal sto nosi net samo mi na jednoj utikacu ide net na ostalim dvije mi ne daje net- sada me zanima da li je zakljucan ili nesto tako da li se moze otkljucati (prije se taj modem/ruter koristio na nekoj hrvatskoj internet mrezi)

Zijeeeeev. Dobro vam jutro. Prisutnima koji imaju rođendan i želim vam sve naljbolje od svih želja. 
šta nema
ja evo pišem zadaću iz engleskog
moram razredu prezentirat engleske psovke na ''pristojan način''
ima tko kakvu ideju?
izgubija sam se u 11 paralelnom svemiru, inače je ok al bi moglo bit puno bolje