Znači stanje redovito.
stanje je hebeno, pazi na dupe xD
baš nešto kontam da sklopim deal s Batistom da vam dilamo guzne čepove ako vam nije do Ivana
Znači stanje redovito.
stanje je hebeno, pazi na dupe xD
baš nešto kontam da sklopim deal s Batistom da vam dilamo guzne čepove ako vam nije do Ivana
Kod nas je još dobro, eno ga ekipa u temi "Što se događa s našim" društvom završila na drkanju (masovka u pripremi).
Kod nas je još dobro, eno ga ekipa u temi "Što se događa s našim" društvom završila na drkanju (masovka u pripremi).
link?
Ja za 20% jeftinije prodavat ....bez kriznog poreza 
netreba, hvala xD
dobar nam je ivan :D
Što se kamuflaže i sakrivanja tiče tu sam doma (nisu me badava u dvije vojske drilali s tim smećem svaki dan).
netreba, hvala xD
dobar nam je ivan :D
Di ćeš mjenjati ivana za nekog Kineza.
nemoš ti spustit više od mene, makar ih moro djelit džabe uz reklamni letak (moram od nečeg živjet)
nemoš ti spustit više od mene, makar ih moro djelit džabe uz reklamni letak (moram od nečeg živjet)
ma ja ću još i davat pare uz njih 
Što se kamuflaže i sakrivanja tiče tu sam doma (nisu me badava u dvije vojske drilali s tim smećem svaki dan).
čovjek bi pomislio da si se nakon tog opametio, al evo tebe ovdje 
ma ja ću još i davat pare uz njih 
e tebe će onda prvoga da
bu
čovjek bi pomislio da si se nakon tog opametio, al evo tebe ovdje 
Isprali mi mozak pa ne mogu bez opasnih situacija, bilo je za birati ili otimati torbice bakicama ili na forum. Ja odabrao ovo drugo.
Isprali mi mozak pa ne mogu bez opasnih situacija, bilo je za birati ili otimati torbice bakicama ili na forum. Ja odabrao ovo drugo.
bolje se prebaci na prvo :D
Ma daj čovječe evo ovo vama pa žderite
Bok svim birtašima, ma jok ne bi ja to daj Šalate i Radiča za jest uz malo pršuta a ne paštetu u koju su nabacali bog se smiluj svašta da ne kažem kaj.

ma kakav radič, domaći matovilac ftw, fućkaj sve ostalo
Je Matovilac treba posadit, Radiča fino naberes ak treba uz cestu ak nemaš di drugdje pa spereš prasinu i udri jest bit ce ok.

E dečki, jedan moj bratić me upitao dali se može uhvatit bežićnu mrežu s ruterom? Ruter je ZyXEL P-600, ima antenu.
Kaže nema ugovoreno za internet pa ga zanima jel može surfat netom onako besplatno?
Je Matovilac treba posadit, Radiča fino naberes ak treba uz cestu ak nemaš di drugdje pa spereš prasinu i udri jest bit ce ok.

ma svaka salata je dobra, samo nevolim te pokrajceste, volim više iz svojeg plastenika/vrta

pa di ti to živiš?
kod mene on sam raste po ledini, ima ga kolko hoćeš...
bolje se prebaci na prvo :D
Ebiga, koliko sjedim za kompom i bakice su brže od mene. Danas je to ekstremno zanimanje, lakše je biti skakaču u Fukushimi.
Ide li koja 3,14-zda igrat? 
pass: bug
Ebiga, koliko sjedim za kompom i bakice su brže od mene. Danas je to ekstremno zanimanje, lakše je biti skakaču u Fukushimi.
kad se treniraju dok trče za tramvajima :D
Ide li koja 3,14-zda igrat? 
http://www.haxball.com/?roomid=85081a41fd66cc7105e51995333a9646ccd23908cc2c3f4afb9284165fa7715d&pass=1
pass: bug
SUper nam je svima pričao da si očajan igrač. 
E dečki, jedan moj bratić me upitao dali se može uhvatit bežićnu mrežu s ruterom? Ruter je ZyXEL P-600, ima antenu.
Kaže nema ugovoreno za internet pa ga zanima jel može surfat netom onako besplatno?
Router ne može jer on ne prima signal...on samo šalje...
Jedino da se nekome spoji na wireless, ali to je...znaš ono....ilegalno
ali onda treba kupit bežičnu mrežnu karticu kao USB ili PCI karticu i onda nek radi
Tu si u pravu, našlo bi se tu materijala za atletsku repku.
i dok se guraju u 5:30 pred lidlom da kupe bilo što što je na akciji, tako ja nekidan gledam baba ide i kupuje lemilicu za 70 kuna, samo zato jer je na akciji da nebi možda neko drugi kupio
Ja očajan? Neka pogleda sebe. 
Dođi i uvjeri se...
i dok se guraju u 5:30 pred lidlom da kupe bilo što što je na akciji, tako ja nekidan gledam baba ide i kupuje lemilicu za 70 kuna, samo zato jer je na akciji da nebi možda neko drugi kupio
baš tako...jbt za svaku akciju znaju...
Ja očajan? Neka pogleda sebe. 
Dođi i uvjeri se...
Mene je frka ostati 1 na 1 s tobom na tolikom terenu.
Mene je frka ostati 1 na 1 s tobom na tolikom terenu.
3,14-zdo. 
baš tako...jbt za svaku akciju znaju...
to mi je nešto najjače u Lidlu, dođeš u 8 (sat vremena poslije otvorenja, i nema ništa više na akciji, makar bio alat, sicevi za bicikl i ine stvarčice, a babe doslovno čekaju pred otvorenje onako njih 1000