pozdrav svima :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uh, polako se spremiti za folklor, nabrzaka ocistiti bic i od hrđe da ne skripi, pa bjezim!
Sloboda šešelju!! not
ZDS!!! 

Umirem...ahahahhahahah....
aj bar si se pojavio.....odo ja provozat se bajsiklom 
uz ovu pjesmu xD
Ima li od mojih prijatelja ko živ ovdi
Dobro veće....
Dobro veće....
Svako veče
Ja ne. Volim starije igre...
to je uredu :)
Evo ja sam upravo kupio svoju prvu :P
Neka si, zaigraj malo, bar će proči dosadu.
Večer :)
mislim prva igra s tog servisa :)
uhh fala bogu idem malo to rokati :P
mislim prva igra s tog servisa :)
uhh fala bogu idem malo to rokati :P

večer :D
pa di ste da ne spamate?
Pozdrav
Večer svima....
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Čita se registratura :(
Sam sebe gledaš u ogledalu. Pazi da se ne uzbudiš.
Također :D Jako mi se sviđa show :D
Čita se registratura :(
Pa i ne bas... 
Nisam ih ni procitao, ali valjda cu napisat onaj vrazji esej... nadam se raspravljackom eseju... 
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
večer ljudi
Aloha maheri!!! Evo me, napokon... Kako ste mi i šta ima novoga?
...večer nlo......evo napravio sam i ja jedan tutorial za neznalice,
stvari koje možete raditi sa obicnim fast stone image viewer, od screen capture, capture rectangle region,
draw board,add text,lines...create image strip builder do promjene formata i velicine fotografije...
Zdravo ljudi.... Šef, i ja sam malo bio pospan. Vajda zbog pomaka sata pa neki nisu navikli. :D 
Zdravo ljudi.... Šef, i ja sam malo bio pospan. Vajda zbog pomaka sata pa neki nisu navikli. :D 
Dobro jutroo :) još nisam dobio onaj key kaj sam jučer kupio :D lol
Dobro jutroo :) još nisam dobio onaj key kaj sam jučer kupio :D lol
Ak si kupio morao bi stići mail u kojem je u njemu ključ. Ako tako idu? Ako nisi, morat češ kontaktirat prodavača.
Znam i pisalo je da se dobi u drugom mailu najkasnije u roku 8h....a sad je več 12 prošlo ...hebem ih aljkave :D
Znam i pisalo je da se dobi u drugom mailu najkasnije u roku 8h....a sad je več 12 prošlo ...hebem ih aljkave :D
A možda nisu registrirale da si kupio tu igru? I možda zato nisi dobio mail. Obićno ak je novija a više korisnika kupuju pa je u gužvi. Mislim, stići će ti mail.
Ma sve je plačeno i stavljen sam na pending listu....ma znam da ću dobiti...ali trebali su to automatizirati da kompjuter čim vidi uplatu šaljem mail..a čini se da oni to rade ručno