Nego, gle ovog:
http://www.bug.hr/forum/topic/automobili-motori-bicikli/kupnja-bmw-m3-2008-god/89688.aspx
Najbolje da ga kupi od nekog kinezica u Hong Kongu, sto vi mislite? I uz to Free delivery! :)
ima i free package tracking
ima i free package tracking
a mlad bio...
da, pogledaj recimo Ozzy-a, on tako živi već 60 i kusur godina pa mu ništa
Bok svim birtašima, kolko ja vidim nekaj se cudno događa Jubitu i Vimeo su u totalnoj banani ne ucitava se nikako na nit jednom browseru kod mene. Stranice koje su kod nas rade normalno, a sve drugo kaj je u Americi ne radi i Google Mail je puko totalno dok Yahoo Mail radi normalno kaj se događa internet veza kod mene radi sve normalno brzine je kak treba bit. Hm MSN ne radi nikako kod mene, ali Skype radi normalno bez greške ili Firewall ima gripu pa selektivno blokira kaj je tesko ocekivat ili se nekaj događa na internetu.
meni wikipedia zeza, ovo ostalo nisam probavao
ALOOOO, Jel zna neko koji da patch stavim na GTA 4? Imam skinuto 1 0 7 0 zadnji, da stavim taj ili neki drugi?!??????????????????????????
ALOOOO, Jel zna neko koji da patch stavim na GTA 4? Imam skinuto 1 0 7 0 zadnji, da stavim taj ili neki drugi?!??????????????????????????
stavi najnoviji
najjači smo..
I najpametniji...
Evo ti ovako.
Trenutno ne mogu uploadati full size, strpi se do sutra...
EDIT: Na plavoj sam zaboravio robota.
Ja nemrem niti uc na eBuddy, samo se vrti u krug dok recimo na Vecernji.hr ulazim normalno ti jarca.
Ja nemrem niti uc na eBuddy, samo se vrti u krug dok recimo na Vecernji.hr ulazim normalno ti jarca.
meni msn radi fino, preko digsby-a, dok sada wikipedia radi, ali niti jedna slika sa nje ne
i jos neke stranice, mozda ce i nama vlada ukinut internet zbog onih prosvjeda jučer i danas :D
Evo ti ovako.
Trenutno ne mogu uploadati full size, strpi se do sutra...
EDIT: Na plavoj sam zaboravio robota.
Ovaj prvi ne valja... Ma zapravo, imam ga vec s crvenom pozadinom.
Jos ne znam dali da uzmem zadnji ili ovaj u sredini...
Eto ti tvoj Iskon sada...
Meni sve radi, T-Cum
Ovaj prvi ne valja... Ma zapravo, imam ga vec s crvenom pozadinom.
Jos ne znam dali da uzmem zadnji ili ovaj u sredini...
Ovaj u sredini...
EDIT:
Open!
Dobro jutro, danas posebno: moja smjena na www.dizzy-radio.net
Dobrojutro
A sad svi na dizzy-radio.net, mind_challenge vodi vijesti, nešto nas je malo!
Jutro!
sutra pomicem vijesti na oko 8 sati, spavali ste svi
Dobro vam jutro! Ja sam dobro al sam nočas slabo spavao.
Vijesti: Počelo ocjenivanje Birca: Pala broj posjeta pa se ocjenujem 2 (dovoljan).
I veliki pomak teme: Obavezno pročitati - FAQ i ocjenujem 5 (odličnim)
Sport: Malo rekreacije tjelovježbe.
Vrijeme: Sunčano i hladnon vrijeme. Temperatura - 8 oC.
Urednik vijesti: @Nello.
slijedeći Vijesti sutra.
Ugodan dan Vam želim.
gud morning madafakaz