Koliko mi platiš da se potrudim to pročitati?
ništa ;)
Koliko mi platiš da se potrudim to pročitati?
ništa ;)
Dobar dan....
Ajme, čim ja dođem, svi utihne.... A tako znači, znači da ja smetam što sam u Bircu? Ok, odoh.....
spremaju se ljudi za školu
Zdravo drugovi :)
Kako je kod vas ;-)
trokira ti xhamster ?
trokira ti xhamster ?
wtf??
ma kakvih budala ima to je nevjerojatno...
kakav si ti lik, ne kužiš baš sprdanje, a?
I ja sam na rubu...
ma sve ok...a za ovo drugo proguglaj
I ja sam na rubu...
vjerujem ti...mislim da ću stvarno odustat o daljnjeg pomaganja...nema smisla...
al ono prvo je 100% pa je 4% pa ovo pa ono...
I ja sam na rubu...
vjerujem ti...mislim da ću stvarno odustat o daljnjeg pomaganja...nema smisla...
al ono prvo je 100% pa je 4% pa ovo pa ono...
Obojici dobar dan. Kako ste mi? Ja sam maloprije slagao konfi, masku sam farbao.
Poz i tebi. Ide sve po tokom...
ne, odustao sam, nema smisla...jesi ti to vidio???
I ja isto vidio al je još nov pa ne kuži u sve. Trebat če barem godinu dana da nauči sve. Samo treba pravilno uputiti metodu pronalaženja kvara.
I ja isto vidio al je još nov pa ne kuži u sve. Trebat če barem godinu dana da nauči sve. Samo treba pravilno uputiti metodu pronalaženja kvara.
ali ne želi slušat...
a jel znaš kako ulovit zeca??
ali ne želi slušat...
Ma znam... Kad neželi slušat jer se boji da nebi riknuo kompa. :D
@ XXX- staviš mu soli na rep :D
a jel znaš kako ulovit zeca??
Na kamen staviš salatu, ispod salate papar, i onda kada pojede salatu pomirisat će papar, kihnut i lupit glavom od kamen i umrijet :D
@ XXX- staviš mu soli na rep :D
ne...
skriješ se u grmlje i fućkaš ko zelje
pozdrav nonstop spameri .... sad imam potrebu za necim... a nema se para za to, oslo sve za proslu sub
ali ne želi slušat...
zašto takvi ljudi imaju takve mašine od kompova? ako uopće ima :/