moze jos jedna :)
On the brighter side... KOLIKO me ljudi na ovom forumu ne voli :) bahahahahaahahaha...
Dobri dan. uglavnom imamo opet problemcic instalirao sam 7 na jedan laptop i sada ne mogu nikako normalno instalirati drivere za kameru i za mikrofon koji se nalaze na laptopu. Tj nasao sam ja neke drivere i ok su oni valjda samo ne mogu naci ikonu za kameru i taj mikrofon. uglavnom ima tko ideju ili da preko teama uradi ako je lakse tako.
unaprijed hvala
Ako si samo instalirao drivere onda možeš provjerit rad kamere i mikrofona instaliranjem Skypea ili Messengera jer ti si instalirao samo drivere a ne i popratni software:)
Dan svima!
Looool, hehe imat će prinovu novu mali kompišć.
ili nemoj objašnjavat.
Ako si samo instalirao drivere onda možeš provjerit rad kamere i mikrofona instaliranjem Skypea ili Messengera jer ti si instalirao samo drivere a ne i popratni software:)
Dan svima!
Dan i tebi.
Aloha Neno!
Šta ima? Ovdje zahladilo a čujem da u Gorskom kotaru pada snijeg ko lud:)
Looool, hehe imat će prinovu novu mali kompišć.
I tipkovnicu malu
ili nemoj objašnjavat.
Oprosti ali hoću:
Dodao ja za prijatelja neku bombu na fejsu,vidim 4 zajednička prijatelja,ja je dodam,i vidim sliku,majke ti...da mi cura vidi to da nešto radim (znate drkam) ubila bi me,koja bomba čovjeće
Ja sam gay
Ja sam gay
Ja sam automehaničar!
Dan svima!
Aloha Neno!
Šta ima? Ovdje zahladilo a čujem da u Gorskom kotaru pada snijeg ko lud:)
Ma razmišljam o kupnji mobitela. A i ovdje isto zahladilo, noćas padao snijeg pa je malo snijega ima, pokojih 2 cm. Hladno je....
EDIT: Ajd dođi malo na Online. Znaš koju mislim.
Ako ti treba neki za prvu ruku imam ti ja nešto samo trebam provjerit koji je u ˝voznom˝ stanju:)
Ja sam gay
Ja sam automehaničar!
Citiram Wikipediu:
The term gay was originally used to refer to feelings of being "carefree", "happy", or "bright and showy"; it had also come to acquire some connotations of "immorality" as early as 1637
Citiram Wikipediu:
The term gay was originally used to refer to feelings of being "carefree", "happy", or "bright and showy"; it had also come to acquire some connotations of "immorality" as early as 1637
Dinajal, dinajal, dinajal!
Citiram Wikipediu:
Dinajal, dinajal, dinajal!
(gledajte smajli,zanemarite tablu)
Ako ti treba neki za prvu ruku imam ti ja nešto samo trebam provjerit koji je u ˝voznom˝ stanju:)
Ok, ajd dođi malo na msn... Da te nešt upitam...
Jel vama otvara temu slike vašeg hardwarea
Zdravo!
Šta ima?Ja jučer bio u zagrebu sa školom, gledali San ivanjske noći
Jel vama otvara temu slike vašeg hardwarea
Izbaci "Nedostupne stranice"
U 7 opet na folklor, stari mi spava, tako da nista od algoritma :(. Sutra cu otici cim sa ministranata dođem.
Iskreno meni izlazi na uši ajfon, desire, HTC, android, symbian, n8... itd itd...
samo se prepiru ljudi...