I do not come in peace
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja evo smisljam svoj mini projektic :)
Da dosadno mi je razmišaljam da napravim još koji acc pa da pravim malo sranja na forumu
Večer!
Dobar Jutar
Šta se radi?
Ja evo smisljam svoj mini projektic :)
Bome je i meni dosadno... surfam, trazim neku zgodnu vijest da napisem tamo u podforum....

Dobar Jutar
I tebi sinko...................
O hvala ljepa
šefe piši o bezobrazluku na forumu ili kako je forum dove do ludila par forumaša i tako to
O hvala ljepa
šefe piši o bezobrazluku na forumu ili kako je forum dove do ludila par forumaša i tako to
Je...
iden spavat...

Znaš kad jednom vlasnike i moderatore prestane boljeti briga... prestane i korisnike s vremenom...
Tak je
žalosno ali istinito
Ajmo radit piz*arije
Ajmo radit piz*arije
Npr?
pozdrav svima :)
što ima?
Dal da pauziram download MOHa i odem igrati bfbc2 te ostavim download za noc?
Vidio sam mislim da hambrle je imo problema jer je pauzirao.
Ajmo radit piz*arije
Paki, aj ne pisdi...
odi malo fapat, smiri se...

što se stvara?
Ajmo radit piz*arije
Npr?
bilo šta otvarat bezveze teme, spama,t vrijeđat, bavit se kriminalnim radnjama otvarat multi acc, ionako nema kazne
Ja sam smiren šefe da smireniji nemogu biti
Večer svima....
večer nello
Vidim da ovo vrijeme loše utječe na ljude, svi su nekako usporen, traljavi, nikakvi
Vidim da ovo vrijeme loše utječe na ljude, svi su nekako usporen, traljavi, nikakvi
Ja sam danas umalo poginuo,vozim se ja po cesti i proleti pokraj mene neki kamion jebote,skoro me bacio u kanal,nit je usporio majku mu staru...
što se stvara?
Svemir za moj budući projekt (raslojavanje likova, povijesti i sve ostalo)
večer nello
Veče i tebi.....
Aj bitno da si živ Lazoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Ajmo radit piz*arije
Npr?
bilo šta otvarat bezveze teme, spama,t vrijeđat, bavit se kriminalnim radnjama otvarat multi acc, ionako nema kazne
Njah, neda mi se.