Nije se zahebavati s time Zep, otidji na pretrage. Dali tko zna mogu li ja podesiti na svojoj maticnoj da mi ram radi na 1066MHz ako pise da ploca podrzava 533 i 667MHz?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja sam iša na preglede i sve za kadeta i prosa bez problema, a znao sam da imam problema sa srcem i EKG mi nije bio kako treba
Prije 2 god sam otisao kod kardiologa i rekli su mi da imam premalo krvi za preveliko srce i onda lijecenja i slicno
Mislim da neces imat problema sa vojskom ali vjeruj mi, bolje ti je otici do doktora i rijesit problem (ako ga imas) prije vojske
ja sam iša na preglede i sve za kadeta i prosa bez problema, a znao sam da imam problema sa srcem i EKG mi nije bio kako treba
Prije 2 god sam otisao kod kardiologa i rekli su mi da imam premalo krvi za preveliko srce i onda lijecenja i slicno
Mislim da neces imat problema sa vojskom ali vjeruj mi, bolje ti je otici do doktora i rijesit problem (ako ga imas) prije vojske
to i planiram...do vojske imam još godinu i pol dana tak da ću se sad prijavit za pregled al isto se moram sad 11.2 prijavit ako mislim ić u vojsku....ma ko ga hebe ja se prijavim pa ak ide ide a ak ne ne
da
Đeste spameri
vidim nije bilo nikakve akcije jučer.......................šteta
ma nije to toliko niti lose koliko ti se cini
plate ti studiranje, hranu, džeparac a kasnije imas siguran posao šta je danas jako bitno
Jutro svima... Ali nažalost imam lošu vijest da mi je mob siemens otkazao poslušnost tipke, dakle nemože slat SMS i pozive, može samo upalit a nemože ni gasit. A drugi mob Samsung SGH-E25o počeli su artefakti čim zatvorim mob tj klizni on se potpuno zabijeli al se nevide ni sat ni slova. Probao sve načine, samo mora bit otvoren onda ima slike i slova...
Neznam što da radim... Tako da sam u banani.
Jutro narode! Sta se radi? Jucer sam uzeo neke komponente da zamjenim staru maticnu sto mi je crkla. I sad problema, u stavim ih na stol radi sve normalno, stavim ih u kuciste nece. Onda sam na kraju izvadio neko staro bjelo kuciste u njemu radi. Biti ce opet slika za samogradnju.
To moram biti negdje ima kratki spoj. Pogledaj u kučištu da li odgovara rupice na kojim šarafaš matične. A na kučištwe postoji da odšarafiš i metne na drugo mjesto ali matična na rupi mora biti ista i na kučište.
Možda neki kablovi nesjeda dobro. Sve provjeri.
Dobar dan ljudi šta ima nova
ja maloprije iz kreveta, vrime nikakvo
Šta je ovo? Ni sat vremena nitko nepiše? Ajd onda dobro. Pozdravček.
zamra nam je birc, nestalo kave ocito
E, vidis... moguce...
Bypass, otkrij nam tajnu
Of skroz ;)
Dobar dan ljudi šta ima nova
ja maloprije iz kreveta, vrime nikakvo
A ja žalostan od moba
Take my whole life too...
For I can't help
Falling in love with you...
Dan :)
Lik mi prodaj masku za 150kn, a mobitel platio 200 :/
Ako dodjes na msn skoro javi...
Nello koliko bi da za rabljeni (mjesec dana korišten) SGH E250
fala qurcu da san i ja polozia.... eeeeeeeeeeee
tura na moj racun, ajde konobarice zamrci...
fala qurcu da san i ja polozia.... eeeeeeeeeeee
tura na moj racun, ajde konobarice zamrci...
ocemo bacit koju utrku
a sad kad skupin za novi ljecnicki onda bi mozda i mogli!!!
a sad kad skupin za novi ljecnicki onda bi mozda i mogli!!!
lol zasto novi lijecnicki?
čeka me operacija varikokele.. ma predivno
Imaj jedna glupi problem tiće se torrenata i otvaranja porta, sve napravim kako treba i provjerim dali je port otvoren i bude sve ok dok ne dođem na stranicu od torrenthra-a, kad tu stranicu posjetim port mi se automatski zatvori i koliko god puta pa ponovno pokušao otvoriti neće, i stalno tako jel ima netko neko riješenje
naravno.. ali čuo sam i da je anestezija neka "slaba" i da se ide doma za tri dana
uf, sretno ti bilo... javi kad se vratiš jel sve ok... birc je uz tebe ;)
I da morat ces dok se sve vene ne zatvore biti u bolnici (2 - 3 dana)... Inače je više manje rutinska operacija...
Javljam se sa informatike, radimo accass, bazu podataka o knjiznici :)
uf, sretno ti bilo... javi kad se vratiš jel sve ok... birc je uz tebe ;)
ma sve je ok... ništa strašno.. obična operacija, preživia sam slijepo crijevo mogu i ovo