Kak da to napravim? Imam Firefox
http://www.helpwithpcs.com/tipsandtricks/clear-cache-firefox.htm
Kak da to napravim? Imam Firefox
http://www.helpwithpcs.com/tipsandtricks/clear-cache-firefox.htm
HVALA
HVALA
Nema problema ;)
Večer
Večer
Vid' nje.
evo jedno pitanje..
šta bi napravili da ste na mom mjestu :D ? imam razerov miš deathadder, napravljen za dešnjake. ja sam ljevak, tako da bi mi valjao neki ergonomski miš za mene. jedini pravi je deathadder left handed. sad, dođe 500kn, ja sam svojeg platio 350..da li se valja baciti u trošak za ergonomnost?
i kolko se isplate uzet podloge za miš(većinom ciljam za brzinu, al da je i dalje precizno ciljanje)...?
malo se raspisujem u bircu jer neću zbog ovog otvorit novu temu hehe
btw, kakva je podrška za deathadder left hand po pitanju drivera?
jel se može regat na moneybookers ako si maloljetan
evo jedno pitanje..
šta bi napravili da ste na mom mjestu :D ? imam razerov miš deathadder, napravljen za dešnjake. ja sam ljevak, tako da bi mi valjao neki ergonomski miš za mene. jedini pravi je deathadder left handed. sad, dođe 500kn, ja sam svojeg platio 350..da li se valja baciti u trošak za ergonomnost?
i kolko se isplate uzet podloge za miš(većinom ciljam za brzinu, al da je i dalje precizno ciljanje)...?
Nisan ga koristija, ali mislin da ti je podrška ista ka i za "običan" miš. Tako san pročita na internetu, sve mi je u magli ali mislin da bi to tako tribalo bit. A sad koliko se isplati...to je dvojbeno...jel se možeš priviknit koristit miš desnon rukon? Iman prijatelja koji je livak ali na kompu radi desnon rukon pa zato pitan.
evo jedno pitanje..
Nisan ga koristija, ali mislin da ti je podrška ista ka i za "običan" miš. Tako san pročita na internetu, sve mi je u magli ali mislin da bi to tako tribalo bit. A sad koliko se isplati...to je dvojbeno...jel se možeš priviknit koristit miš desnon rukon? Iman prijatelja koji je livak ali na kompu radi desnon rukon pa zato pitan.
ne mogu baš, tad nebi mogo pogodit ni kuću :D
ovaj mi miš ne leži u ruci baš dobro ali kolko nije udoban tolko je precizan heeh
sad mi je problem što mi je bolje uzet meni prilagođen miš, ali to bi bio velik(gledajući s moje perspektive) trošak(prodam oko 200-250 kn i još moram dodavat para, a u isto vrijeme moram uštedit za komp i ostale troškove)..
ima još ko kakvu ideju/preporuku..?
dobro veće....
jel se može regat na moneybookers ako si maloljetan
ne znam... probaj...
dobro veće....
A ti si?
dobro veće....
A ti si?
Jedan random spamer :)
Evo u 10 sati je na rtl 2 policijska patrola iz splita, to ću pogledat
jbg,slabo sam aktivan ovdje
T-MOBILE POKLANJA G2 ANDROID SMARTPHONE - DA, BESPLATNO! Jel ovo stvarno free??
dobro veće....
A ti si?
Ne nego ga plaćaš, a te pare ćeš dobiti nazad u 3 mjeseca. I još moraš se obvezati na dvogodišnji ugovor
Ali naravno budale odmah misle da će dobiti nešto besplatno. Još kada bi naučili čitati... (čak nije ni malim slovima na dnu stranice napisano nego je odmah vidljivo)
T-MOBILE POKLANJA G2 ANDROID SMARTPHONE - DA, BESPLATNO! Jel ovo stvarno free??
Jest.. uz dvi godine pretplate...
Zacepljeno!
dobro jutro (hladno a baš sam se ponado da već stiglo proljeće :D)
Dobro jutro
dobro jutro..
e di vi kupujete komponente i di mi je najbolje adm,protis,diskont 24?
4 | adm-acquisitum magnum |
---|---|
1 | protis |
0 | diskont 24 |
dobro jutro..
e di vi kupujete komponente i di mi je najbolje adm,protis,diskont 24?
ma sve ti to na isto dođe
dobro jutro P****
fakin grlo pluća sve boli