Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.340.609
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Šef kaže...
Makić kaže...

dan, napokon radosna vijest  kupia san digitizer

valjda ce doc do 5 dana max i onda poslat vexx

da zamini i puknit android na NAND...

A fala bogu vise...

ne mogu ni opisat koje zadovoljstvo

da ga stavim u pogon vise i napunim

s filmovima i svime....

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

pa onda netreba vrijedat jel? a on je javno uvrijedio i sad se ponasa ko da je nevin

Ja javno nikoga nisam uvrijedio...

I imam pravo na svoje mišljenje i iznošenje istoga...

Također, naxeem nema što reagirati na to pošto on nema nikakve veze s bug-om osim sto je moderator...

Ja se ne pravim nikada nevin...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
14 godina
protjeran
Hambrle kaže...
Lazoooo kaže...
XXX-Man kaže...
P4k1 kaže...

što je g4l mrtvaci ti se gade jel

mrtvaci su zakon...

ja svaku curu ubijem prije hebačine :P

Ja svaku opiz/dim traktorom prije ševe

Zetorom? ZNAO SAM, MATO!

Druže pope,ja sam sada mato,prekrstio si me,evo onda pjesmica,STEVANE

Mrzim slagati konfee...
15 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Bit je ova, EP je iznio svoje mišljenje(nekom ese sviđa nekome ne), naxeem-u se nije sidjelo pa je počelo vrijeđanje, od njegove strane, dao si je mogučnost vrijeđanja zato što je mod te misli da nema kazne za njega, Ep nije uzvratio psovkama, dok naxeem je.Tu je krivac naxeem koji je došao iskaliti bijes. A ne biti uzor kao moderator. i kaoko može očekivat da ljudi poštuju njegova upozorenja o off topicu kad ih se ni on sam ne drži

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.
16 godina

EP, svakako se slazem s tebom nit si zapocea s vrijedanjem,

ni nista ocigledano iz par navrata da naxxem znade nekad ovako

puknit i pisat u najmanju ruku sranja, koja se ''nama" ne dopustaju

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
17 godina
neaktivan
Ma paki kad bi se ja oko toga uzbudjivao...
15 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...

ok, al tu nije samo tebe uvrijedija nego sve nas, postavlja nas kao da smo ništarije, i nečije mišljenje koje sse ne slaže sa njegovim je odmah spam i off topic.

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.1.2011 13:50 (P4k1).
17 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

ok, al tu nije samo tebe uvrijedija nego sve nas, postavlja nas kao da smo ništarije, i nečije mišljenje koje sse ne slaže sa njegovim je odmah spam i off topic.

A gle... takvi ispadi ti to potvrdjuju...

Ali kako se HRV odnosi prema građanima ove zemlje, tako se i oni odnosne prema korisnicima ovog foruma... A većina korisnika su samo ovce (bez uvrede ikome) i nikad se nece pobuniti...

15 godina
neaktivan

Kad ih većina misli da su modovi bog i batina pa ih se boje. To se nesmije dopustiti pogotovo na ovom forumu na kojem smo takorekuć svi jednaki, al izgleda da nismo. Ako vidiš da te netko omalovažava i vrijeđa treba se tome usprotiviti, a ne se povuć u mišju rupu.

17 godina
toxic kaže...

pa onda netreba vrijedat jel? a on je javno uvrijedio i sad se ponasa ko da je nevin

Ja javno nikoga nisam uvrijedio...

I imam pravo na svoje mišljenje i iznošenje istoga...

Također, naxeem nema što reagirati na to pošto on nema nikakve veze s bug-om osim sto je moderator...

Ja se ne pravim nikada nevin...

nisi? ok, procitaj jos jednom svoj post o hgspotu to je zadnje cega se sjecam nisi oslovio gospodu ali si jasno i glasno napisao PR a svako malo pametniji zna sta je PR i zna se da je to gospođa iz hgspota, jel još mislis da nisi nikog uvrijedio ili se praviš nevin?

nemoj molim te, mogu ti naci hrpu postova di se pravis uzvišen i prepametan tj prebahat takoder i nekoliko tvojih ispada... dakako ne branim nexeema ali bogami nisi ništa bolji a smiješ mu se tu, u principu uopce neznam zasto mislis da to ova tema treba imati tj da ljudi koji sudjeluju u ovoj temi trebaju znati o tvojoj svadi tj prepirci sa nexeemom osim ako se opet ne pravis pametan ili hoces ispast pametan

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.1.2011 13:55 (toxic).
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

nisi? ok, procitaj jos jednom svoj post o hgspotu to je zadnje cega se sjecam nisi oslovio gospodu ali si jasno i glasno napisao PR a svako malo pametniji zna sta je PR i zna se da je to gospođa iz hgspota, jel još mislis da nisi nikog uvrijedio ili se praviš nevin?

nemoj molim te, mogu ti naci hrpu postova di se pravis uzvišen i prematan tj prebahat takoder i nekoliko tvojih ispada... dakako ne branim nexeema ali bogami nisi ništa bolji a smiješ mu se tu, u principu uopce neznam zasto mislis da to ova tema treba imati tj da ljudi koji sudjeluju u ovoj temi trebaju znati o tvojoj svadi tj prepirci sa nexeemom osim ako se opet ne pravis pametan ili hoces ispast pametan

Pa PR to i je... pošto sam i sam imao posla s time, i pošto mi rođakinja (sestrična) radi u PR-u jedne import/export tvrtke, rekao sam samo istinu....

Ja se i imam pravo PRAVIT uzvisen ako to zelim... običan sam korisnik ovog foruma a ne moderator... To je cisto osobna stvar ako ja mislim da sam pametniji u nekim stvarima... Ali ja ne lažem nikoga, niti ću lagati, jer smatram da je laganje na forumu užasno nisko... Dok gospodjica iz PR laže na sva usta (stavio sam linkove poslije njenog posla o tome kako su jeftiniji od drugih) te također izvrče izjave drugih korisnika u svoju korist...

Također a ovo shvati najpristojnije sto mozes, ja tebi nemam sto polagati račune... Polagati račune moram samo sponzorima i banci...

A sto se tiče rasprave s nexemom. (posto se ja ne svađam, ja samo komentiram njegovo vrijeđanje i offtopic)...

Taj čovjek je već više puta pokazao da nije dostojan moderatorskog mjesta vrijeđanjem drugih korisnika... tako da mi ovo nije nimalo čudno...

Biti moderator nije POVLASTICA, to je DUŽNOST... također dužnost je i da oni budu uzor drugima...

On je mene mogao na miran način spustiti dolje, bez ikakvog vrijeđanja... To što on nije napravio tako... njegova krivica...

I kao što rekoh... Nisam na forumu da se dokazujem, te stvarno nemam sto dokazivati...

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.1.2011 14:02 (EnlightenedPhoenix).
15 godina
neaktivan
17 godina
toxic kaže...

nemoj molim te, mogu ti naci hrpu postova di se pravis uzvišen i prematan tj prebahat takoder i nekoliko tvojih ispada... dakako ne branim nexeema ali bogami nisi ništa bolji a smiješ mu se tu, u principu uopce neznam zasto mislis da to ova tema treba imati tj da ljudi koji sudjeluju u ovoj temi trebaju znati o tvojoj svadi tj prepirci sa nexeemom osim ako se opet ne pravis pametan ili hoces ispast pametan

Pa PR to i je... pošto sam i sam imao posla s time, i pošto mi rođakinja (sestrična) radi u PR-u jedne import/export tvrtke, rekao sam samo istinu....

Ja se i imam pravo PRAVIT uzvisen ako to zelim... običan sam korisnik ovog foruma a ne moderator... To je cisto osobna stvar ako ja mislim da sam pametniji u nekim stvarima... Ali ja ne lažem nikoga, niti ću lagati, jer smatram da je laganje na forumu užasno nisko... Dok gospodjica iz PR laže na sva usta (stavio sam linkove poslije njenog posla o tome kako su jeftiniji od drugih) te također izvrče izjave drugih korisnika u svoju korist...

Također a ovo shvati najpristojnije sto mozes, ja tebi nemam sto polagati račune... Polagati račune moram samo sponzorima i banci...

Tolko o tome dugo si izdrzao a da ne pokusas ispast pametan, iskljucujem se.

17 godina
neaktivan
toxic kaže...

Znači kad kažem da ja nemam kome polagati račune i da se nitko nema pravo mješati u moj život osim onih koji ulažu u njega ja se pravim pametan :)

Baš super...

Pa onda mi je drago što se pravim pametan...

17 godina
toxic kaže...

Znači kad kažem da ja nemam kome polagati račune i da se nitko nema pravo mješati u moj život osim onih koji ulažu u njega ja se pravim pametan :)

Baš super...

Pa onda mi je drago što se pravim pametan...

Hm. reko sam da se iskljucujem ali ajde da ti opet odgovorim, da si reko ovako kako si gore napisao iako ti se nitko ne mjesa zivot ako shvacas postove na forumu dijelom zivota svaka cast. no otom potom. napisao si to na sasvim drugi nacin ukljucujuci tvoje sponzore i banke koje uopce u ovom slucaju nisu apsolutno nikoga zanimali ali ne ti si moro tak nes napisat. sad bih stvarno prestao pisat tj pokusat raspravljat sa tobom jer ocito je da ti je to sve preosobno

edit: vidim da si promjenio post

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.1.2011 14:14 (toxic).
15 godina

pozdrav spam-menovi {#} 

Turbo is my heart, nos is my blood, and cars are my life !!!
16 godina

Dobar dan svima :)

Je li neko imao iskustva sa forumašem Frenkyca? Zanima me oko razmjene igara nešto pa...

Curse you Perry the platypus!!!
14 godina
protjeran
Hambrle kaže...

Dobar dan svima :)

Je li neko imao iskustva sa forumašem Frenkyca? Zanima me oko razmjene igara nešto pa...

Bok Stevane

Mrzim slagati konfee...
17 godina
neaktivan
Promijenio sam par zareza i dodao par recenica jer je trebalo biti dodano...

Ne smatram ja baš forum dijelom svog zivota...
Vise kao nesto na cem se mogu nasmijati dobrano ili savjetovati ili pomoći nekim userima s problemima...

Ali da ce me izvrijedjati...

I isto tako pogresno shvacas neke moje konstrukcije... Uvijek su dobronamjerne i kritika je uvijek konstruktivna...

To sto odredjeni ljudi ne gledaju dalje od svoga nosa i to sto ne znaju shvatiti (ili se ne potrude shvatiti) odredjene konstrukcije mojih misli... To nisam kriv...
17 godina
neaktivan
Nego ljudi... ode ja do banke pokupiti neke potvrde...

Uzivajte...
16 godina
neaktivan
poz! evo me nakon sastanka, dobio sam ponudu od firme ako hoću ići na tečaj engleskog jezika... rekoh što da ne, uvijek se ima nešto naučiti novoga i produbiti znanje i vještina komunikacije :D
fak jea!
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
15 godina
neaktivan

Aloha {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
14 godina
protjeran
Kog je opet mentalist poslao u kuhinju
Mrzim slagati konfee...
15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Aloha {#}

mahalo

krešolado

15 godina
neaktivan
Lazoooo kaže...

ovog puta je trebao samog sebe poslat {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.1.2011 14:59 (Krešo91).
14 godina
protjeran
Krešo91 kaže...
Lazoooo kaže...

ovog puta je trebao samog sebe poslat {#}

Kuku njemu

Mrzim slagati konfee...
15 godina

Dobar dan {#}

14 godina
protjeran
Intel&ATI kaže...

Dobar dan {#}

...i bolje nas našli...

Mrzim slagati konfee...
17 godina
neaktivan
Dosao iz banke... uf...
15 godina

Dan!

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice