BTW, u mojoj školi su uveli WLAN na koji se mogu spojiti svi učenici, tako da sam cjelo vrijeme na netu dok mi je dosadno :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a skida se već :)
edit: skida se bela lađa
a ko je bio onaj lik koji je htio internet skinuti :D
U teoriji bi bilo moguće skinuti sve podatke na internetu. ocemo?
BTW, u mojoj školi su uveli WLAN na koji se mogu spojiti svi učenici, tako da sam cjelo vrijeme na netu dok mi je dosadno :D
ti si XV?
u ovoj mojoj mi je administrator rekao da ne možemo na net jer će nas se spojiti previše i zapaliti će se ruter -.-
ti si XV?
u ovoj mojoj mi je administrator rekao da ne možemo na net jer će nas se spojiti previše i zapaliti će se ruter -.-
LOOOL koji car, u mojoj skoli je ucenik admin, barem tako mislim
ne, u petoj sam :)
a gdje predaju Dmitrović i Brodanac? u XV?
dan, napokon radosna vijest kupia san digitizer
valjda ce doc do 5 dana max i onda poslat vexx
da zamini i puknit android na NAND...
a gdje predaju Dmitrović i Brodanac? u XV?
Brođanac u petoj, za ovog drugog nisam čuo.
Brođanac u petoj, za ovog drugog nisam čuo.
kako nisi za Dmitrovića čuo :D ali mislim da je on u XV
idem u školu pozdrav :)
---
Izgr izgleda da nema posljedica za onu temu
vidim, ima vas koji idete po natjecanjima, idem i ja iz povijesti

ide i meni brat iz zemljopisa, sta je vise nego
tuzno, al posto su danas dica i vise nego glupa
sta mogu reci....
Izgr izgleda da nema posljedica za onu temu
Jesam ti rekao. Neće ni biti,uostalom bilo tko je samo pročitao vijest.
Mislim da cu dobiti crveni...
Kad je naxeem kupio forum?
Kad je naxeem kupio forum?
Ne znam ali očito je :)
Ali to nije ponasanje primjereno jednom moderatoruč...
Mislim da cu dobiti crveni...
zbog? s kime si se zakačio?
evo procitaj cijeli topic :)
dan, napokon radosna vijest kupia san digitizer
valjda ce doc do 5 dana max i onda poslat vexx
da zamini i puknit android na NAND...
A fala bogu vise...

evo procitaj cijeli topic :)
daleko je to od crvenog..
a ako ga i dobiješ, otovriit ćemo temu podrške da te vrate
ali si vidio naxeema sto se zapjenio?
vidim da, ne kužim koji mu je. valjda je ustao na lijevu nogu..
vidim da, ne kužim koji mu je. valjda je ustao na lijevu nogu..
ponekad zna biti takav, inače je ok momak
ne ali stvarno si bezobrazan, nije to pitanje sad teme crysisa ali javno uvriediti gospodu iz hgspota na onaj nacin... takoder sam naletio na dosta tvojih bezobraznih stavova, stoga ide ona rugao se lonac loncu a oba su crna. rugas se a radis jos gore.
O tome sam ja i sinoć govorio, modovi su bezobrazni, oni sami ne poštuju nas pa kako ćemo mi njih, ito što su modovi misle da mogu prijetiti nama običnim korisnicima, svaka ćast iznimkama ali to je tako
ne ali stvarno si bezobrazan, nije to pitanje sad teme crysisa ali javno uvriediti gospodu iz hgspota na onaj nacin... takoder sam naletio na dosta tvojih bezobraznih stavova, stoga ide ona rugao se lonac loncu a oba su crna. rugas se a radis jos gore.
nema čovjek pravo na mišljenje? ako nekom smeta nek lup TD, ili karton i gotovo, vrijeđanje nije potrebno, i s time se ništa ne postiže
nema čovjek pravo na mišljenje? ako nekom smeta nek lup TD, ili karton i gotovo, vrijeđanje nije potrebno, i s time se ništa ne postiže
pa onda netreba vrijedat jel? a on je javno uvrijedio i sad se ponasa ko da je nevin
naxeem je krivac u ovome
pa onda netreba vrijedat jel? a on je javno uvrijedio i sad se ponasa ko da je nevin
tehnički nije nikoga uvrijedio, jer nikoga nije oslovio. Koliko sam primjetio po postovima nitko se niti ne osjeća uvrijeđenim.