Oćeš reći da su nastrane (nenormalne) stvari ponos, a normalne stvari ne?
kaj je tu nastrano?
btw, hebali vas takvi citati
kaj je tu nastrano?
kaj je tu nastrano?
Ako ćemo iz vjerske perspektive, sex je nastran prije braka
Ako ćemo iz životne perspektive, pa di ćeš se ti hebat sa nekim koji je stariji od tebe 3-4+ godina :/
Ako ćemo iz vjerske perspektive, sex je nastran prije braka
Ako ćemo iz životne perspektive, pa di ćeš se ti hebat sa nekim koji je stariji od tebe 3-4+ godina :/
Mislin da to ovisi o tvojin godinama, npr u mojin (17) to bi bilo previše, bar po mome, al od recimo 30-ak onda je to ok.
BOG MATER!!!
Srbi iz BiH dižu optužnicu protiv sudionika (s hrvatske strane) u akciji Una.
SRAMOTA!!!!
Propada mi dan.
Samo iznosim činjenice iz jedne i iz druge perspektive jer me kolega forumaš pitao šta je tu nastrano
smrdi mi na rat
let's take the big guns
BOG MATER!!!
Srbi iz BiH dižu optužnicu protiv sudionika (s hrvatske strane) u akciji Una.
SRAMOTA!!!!
Propada mi dan.
Mene boli briga...
Sada se svi bune za te branitelje, a kada radnice kamenskog 6 mjeseci ne dobiju plaću i žive od zraka, prosvjeduju i sve ostale boli briga...
Licemjerstvo...
smrdi mi na rat
let's take the big guns
Kao i sinoć s onim srbinom...
smrdi mi na rat
let's take the big guns
tak je, vidiš da triba uništit planetu
smrdi mi na rat
let's take the big guns
Najbolje je bilo kad je sam reka da je srbin :'D
Najbolje je bilo kad je sam reka da je srbin :'D
Nije rekao...
Citirao sam ga i izbrisao "ni". Lik je išao editirat pa je ispalo kao da je rekao. Skoro sam počeo plakat od smijeha....
Ništa ne valja u državi, radnici rade za đabe, sve se iskorištava. Srbi nam dižu optužnice kaj smo RATOVALI PROTIV NJIH ... ???? Josipović ide u posjet međunarodno NEPRIZNATOJ državi, i ispričava se za zločine koje su srbi počinili nad muslimanima (hrvatska se čak ni ne spominje), on se ispričava...pitaj boga čemu i kome.
Radimo za minimalac, seljačine kamenjarske macaju lovu, kradu i trpaju rođe na utjecajna mjesta, koji naravno svojom nesposobnošću upropaste svaku firmu i pokradu lovu, izvlače se na dvojno državljanstvo i gibaju van granica.
Na kraju će Sanader tužiti hrvatsku kaj ga je zatvorila kak je krenulo.
Ovo nemože ići ovako.
Svi kenjaju da treba pustiti prošlost, a kreteni dižu optužnice dok mi samo sjedimo i trpimo.
Vid' ivana :)
Ništa ne valja u državi, radnici rade za đabe, sve se iskorištava. Srbi nam dižu optužnice kaj smo RATOVALI PROTIV NJIH ... ???? Josipović ide u posjet međunarodno NEPRIZNATOJ državi, i ispričava se za zločine koje su srbi počinili nad muslimanima (hrvatska se čak ni ne spominje), on se ispričava...pitaj boga čemu i kome.
Radimo za minimalac, seljačine kamenjarske macaju lovu, kradu i trpaju rođe na utjecajna mjesta, koji naravno svojom nesposobnošću upropaste svaku firmu i pokradu lovu, izvlače se na dvojno državljanstvo i gibaju van granica.
Na kraju će Sanader tužiti hrvatsku kaj ga je zatvorila kak je krenulo.
Ovo nemože ići ovako.
Svi kenjaju da treba pustiti prošlost, a kreteni dižu optužnice dok mi samo sjedimo i trpimo.
A šta ćeš, država je takva, na vlasti su da prostiš, guzonjini sinovi koji samo sjede, prst u uho i primaju platu od 10k kn, i gdje to ima? Stopa nezaposlenosti je sve veća (mislim da je oko čak 50-60 %), a i ovi zaposleni su sretni sa platom takva kakva je (dobro, ne baš sretni, ali obzirom na situaciju u državi....). Dok ovi gore, samo povećaju poreze i boli ih k.... A svi mi sjedimo i trpimo, baš kako ti kažeš, čekajući da neko pokrene nešto protiv njih.... Ma sve to treba ubiti, 100 rupa u zakonu... neću o tome da mislim, odmah se iznerviram
što je g4l mrtvaci ti se gade jel
mrtvaci su zakon...
ja svaku curu ubijem prije hebačine :P
Ja svaku opiz/dim traktorom prije ševe
Zetorom?
mrtvaci su zakon...
je sad
ja onda svoje smlijem
mrtvaci su zakon...
Zetorom? ZNAO SAM, MATO!
ovog gnoma nikako se riješit, ovaj forum mu je sve u životu
neka reklama
Dođeš na informatički forum i daješ linkove od (svog?) bloga sa informatikon.
pametno od tebe
dajte ljudi oće bit rata ili ne, dosadno mi je ovako
oće, meni rekla baba Tanga
kad, večeras il sutra, prekosutra
za 3 nikadgodine
prvo jutro kada kokoš ustane prije pijetla, a lokalni šiptar ne zamasti dovoljno burek
je se onaj luxx kur*i