A to bi bilo?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
vecer narode 

Zdravo...
Nekidan mi je jedna ženska u trgovini rekla da ne koristim riječ zdravo jer je komunistička.
Nosila je onaj križ oko vrata,pa sam je pitao kako moli, sa zdravo Marijo ili dobar dan Marijo
Ja otvoreno kazem da simpatiziram marxovu ideju komunizma...
Normalno idioti su je provodili pa je ispalo kako je ispalo... A ti si njoj trebao reći ovako: ovo je slobodna zemlja koja podrzava moju slobodu govora, tako da ja mogu govoriti ZDRAVO kad god hoću...
A to bi bilo?
Otpuštanje 7 do 10 ljudi...
Kopiraj u Novi tekstni dokument i zalijepi ponovo. Hoces li zalijepiti cijele reviewe ili samo linkove istih?
EDIT : Vidim da si kopirao cijele reviewe, mozda bi bolje bilo da si samo linkao.
Imas pravo, tako i bude :) Manje posla...
Kopiraj u Novi tekstni dokument i zalijepi ponovo. Hoces li zalijepiti cijele reviewe ili samo linkove istih?
EDIT : Vidim da si kopirao cijele reviewe, mozda bi bolje bilo da si samo linkao.
Imas pravo, tako i bude :) Manje posla...
A i ljepse izgleda.
Zdravo...
Nekidan mi je jedna ženska u trgovini rekla da ne koristim riječ zdravo jer je komunistička.
Nosila je onaj križ oko vrata,pa sam je pitao kako moli, sa zdravo Marijo ili dobar dan Marijo
Ja otvoreno kazem da simpatiziram marxovu ideju komunizma...
Normalno idioti su je provodili pa je ispalo kako je ispalo... A ti si njoj trebao reći ovako: ovo je slobodna zemlja koja podrzava moju slobodu govora, tako da ja mogu govoriti ZDRAVO kad god hoću...
A to bi bilo?
Otpuštanje 7 do 10 ljudi...
Nisam joj htio odgovoriti na taj način...
Jadni ljudi....
Dobro večer
Vecer Mind.
Nisam joj htio odgovoriti na taj način...
Jadni ljudi....
Nek zahvale erste banci i podizanje kamata bez ikakvog razloga za čak 1.5%...
I to što je otjerala trojicu sponzora u dugove zbog podizanja kamata na višegodišnje kredite...
Vecer Mind.
svako večer Gman
Sta se radi?
Dobio poruku na FB-u. Ovo mi je 13 danas
Čitajte:
Pismo:
Poštovani Članovi Facebook-aZbog prenatrpanosti članova primetili ste da je facebook veoma spor. Ova poruka će kružiti svuda da se vidi da li je neki član ... aktivan ili ne? Ako ste aktivni, morate poslati najmanje 15 poruka drugim korisnicimaCopy + Paste, da pokažete da ste aktivni, oni koji ne pošalju ovu poruku u roku od 2 nedelje, biće obrisani bez oklevanja kako bi se oslobodio prostor za nove članove.* Pošalji ovu poruku svim svojim prijateljima da dokažeš da je tvoj nalog još uvek aktivan i tako nećeš biti izbrisan. Osnivač Facebook-a @ Mark Zuckerber
Odgovor:
1. idi u tri p.izde materine ti i hoaxi
2. Zuckerberg se ne piše Zuckerber (bez g)
Konacno sam izabral, evo na kojeg je pala odluka. 
neloš odabir
Zdravo i tebi. 
Zdravo EP.
Zdravo i tebi. još od pozdrava učio u školi kad razrednik dođe i mi ustajemo i kažemo Zdravo! 
večer...
Večer i tebi.
Jel se još spavaša s mora?
Zdravo!
Kako je u tvojim vodama? :)
Zdravo i tebi.
koja ti je to ljepotica na avataru 
Njegova djevojka. 
vecer narode 

Večer i tebi, samo nemoj previše zakočit u Bircu. 
Dobro večer
Dobro veče i tebi. 
e to je umijeće, tako fino višestruko citirati, svaka čast Nello
Skroman si. Moj bi odabir bio malo drugaciji. Nesto ovako iako bih vise prizeljkivao e63 AMG.
Ja bih ovo htio...
http://www.njuskalo.hr/oldtimeri/engleski-autobus-oglas-869618
Sirotinja bio i ostao.
Večer momci i djevojke.
e to je umijeće, tako fino višestruko citirati, svaka čast Nello
E hvala lijepa na komplimentu. 
Skroman si. Moj bi odabir bio malo drugaciji. Nesto ovako iako bih vise prizeljkivao e63 AMG.
Audi... R8, RS6, RS5, Q7 V12 TDI... Da mi netko veli da moram izabrat izmedju njih, mislim da bi imal peh i ostao nijem...
Večer i tebi. Super. 
Vecer, vecer :)
Sirotinja bio i ostao.
Večer momci i djevojke.
Mokri snovi, Ivo, mokri snovi...
Ajmo se malo vratiti u stvarnost, Corrado G60 i BMW M3 e36.
LOL :D
Grobnica košta skoro kao lamburgini :D
http://www.njuskalo.hr/auti/lamborghini-diablo-v12-oglas-2172557
http://www.njuskalo.hr/sve-ostalo/mirogoj-grobnica-arkadama-oglas-1495709