Ima li to za iOS?
EDIT debilno pitanje.
Ima li to za iOS?
EDIT debilno pitanje.
Moraš imat android 1.6 > na više, evo ti qr :http://www.hrcallerid.com/
pa je skini
zašto nedilje moraju bit ovako... čudne, dosadne.
751
843
Koji znar volis? Neke pod Must play su Uncharted, God of War III, Kollzone, Kanye and Linch.
Dali se isplati dati 200kn za Coolermaster CM690? Polovan.
Naravno!
Ima li jos kojih dobrih igara? Nesto zabavno (tipa Mafia 2) i po mogucnosti da moze u dvoje (ili vise)
[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
Dan spameri!Šta ima?
Ja malo učio al ne ide.Ako Bog da sutra nećemo imati latinski
843
ja 2014
jer ih mi sami takve stvorimo
jer ih mi sami takve stvorimo
meni nikada nije dosadno 
Koji znar volis? Neke pod Must play su Uncharted, God of War III, Kollzone, Kanye and Linch.
Dali se isplati dati 200kn za Coolermaster CM690? Polovan.
Naravno!
Ima li jos kojih dobrih igara? Nesto zabavno (tipa Mafia 2) i po mogucnosti da moze u dvoje (ili vise)
GTA IV? Jos jedna odlicna igra je Red Dead Redemption.
šta ne postoji ni jedan smartphone kojem baterija drži dulje od 1 dan 
šta ne postoji ni jedan smartphone kojem baterija drži dulje od 1 dan 
Nemoj ga ni pipnit tjedan dana pa ćeš vidjet da će držat
dobio sam simensov gigaset wlan dsl od frenda, on ga je dobio od frenda koji je shebo napajanje, i bistar probao uštekat univerzalno napajanje sa svim portovima, stavio na 12 volti, spalio nešto...
fala bogu spalio je osigurač, on je 1.5 ampera, sad imam 2 pitanja... odakle mi osigurač od 1.5 ampera i odakle mi napajanje sa 1.5 ampera sa 12V?
843
ja 2014
1493
dobio sam simensov gigaset wlan dsl od frenda, on ga je dobio od frenda koji je shebo napajanje, i bistar probao uštekat univerzalno napajanje sa svim portovima, stavio na 12 volti, spalio nešto...
fala bogu spalio je osigurač, on je 1.5 ampera, sad imam 2 pitanja... odakle mi osigurač od 1.5 ampera i odakle mi napajanje sa 1.5 ampera sa 12V?
Tih osigurača imaš na matičnim pločama pa ako imaš koju viška
Tih osigurača imaš na matičnim pločama pa ako imaš koju viška
to su oni valjkasti stakleni... sad gdje ih ima za kupit... sva elektronika u smeću, čistio sam sobu prije par tjedana, napunio skoro cijelu kantu elektronike....
veci mi je problem odakle mi napajanje za taj router
edit: našao osigurač, sad ima netko ideju odakle mi napajanje... komp sigurno neće moć sa svojih 15 ampera na 12 volti
to su oni valjkasti stakleni... sad gdje ih ima za kupit... sva elektronika u smeću, čistio sam sobu prije par tjedana, napunio skoro cijelu kantu elektronike....
Pa imaš negdje u blizini kakav dućan s tehnikom?Ipak je tebi lako naću Osijeku, ja bi cijeli Ogulin pretražio i nebi našao
edit: našao osigurač, sad ima netko ideju odakle mi napajanje... komp sigurno neće moć sa svojih 15 ampera na 12 volti
Chipoteka
10 komada osigurača ti dođe par kuna
Chipoteka
10 komada osigurača ti dođe par kuna
nemaju od 1.5 ampera al pronaći ću negdje ili odlemit....
odakle mi sad napajanje 1.5A sa 12V?
843
ja 2014
1493
2643
Tko zna cijenu nakon aukcije ;)
Našo' http://cgi.ebay.com/Universal-Bike-Bicycle-Mount-Holder-Mobile-PDA-PSP-GPS-/130424033267?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e5de0cff3#ht_2767wt_1141
Onaj u*rani rc helić sam zalijepio sam selotejpom i letio s njim pola sata i onda sam izgubio kontrolu nad njim,on u zid i elisa u 100 komada,otpao kotač,repna elisa ode i tako to.
Sad kupujem ovaj plavi Avatar heli: http://e-helikopteri.com/
Onaj u*rani rc helić sam zalijepio sam selotejpom i letio s njim pola sata i onda sam izgubio kontrolu nad njim,on u zid i elisa u 100 komada,otpao kotač,repna elisa ode i tako to.
nema ništa što malo super ljepila nemože popravit =)
nema ništa što malo super ljepila nemože popravit =)
Zato se i zove unirvezalno :D
Aloha