Svi pljuju po fejsbuku a oni sami ga koriste...
/facepalm
/facepalm
Ja ti o tome znam ko o tuningu Golfa jedinice:)
To moraš pitat glavešine tj. Domagoja.
Mihaela Bajkovac...ex HGšrot PR:)
Bas ne kuzim... :/
Ona se pretvara da je Ana Matic?
[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
/facepalm
Ja pljujem po fejsbuku i ne koristim ga
eto tebi jedan facepalm :P
Ona se pretvara da je Ana Matic?
Ma šalim se. Ma vidiš da ih mjenjaju ko čarape i svaka ima potrebu branit čast firme koja će ju u manje od 6 mjeseci najurit.
Mihaela Bajkovac...ex HGšrot PR:)
zasto onda pisati da se zoves ana matić i svaki puta pisati LP... zamisli ti koliko covjek mora biti glup... pa ako hoces vec za posao nesto... onda s poštovanjem potpiši...
a možeš li me uputiti na dotičnu lokaciju?
jao sad ste vi macani nasrnuli na jadnu anicu :=)
bum joj ja pomogel.
/facepalm
Ja pljujem po fejsbuku i ne koristim ga
eto tebi jedan facepalm :P
:D
Ja ga koristim, ali ne kao ostali...
Koristim ga kada trebam poslati poruku da se nađemo... Bavuljanje do 3 ujutro, komentiranje, lajkanja a ostala čudesa smatram nepotrebnim (glupim)
A oni govore kako im se facebook gadi, kako ga mrze a koriste ga...
Otvori temu ovdje pa postavi upit.
Nadam se da će ti Domagoj odgovorit.
zasto onda pisati da se zoves ana matić i svaki puta pisati LP... zamisli ti koliko covjek mora biti glup... pa ako hoces vec za posao nesto... onda s poštovanjem potpiši...
E moj EP, danas je poštovanja jako malo nažalost.
Pazi da nebude poplave.... hahahahaha 
Bok svim birtašima, ma pusti ti to Yugo je ipak dosta dobar cak idealan za gurnut u more ili kakvu baru za to i valja jedino fuckaj ga.

Čak i iskrenost sve manje...
Kojem se moderatoru mogu obratit da mi preimenuje temu, mala promjena?
Reci šta i gdje.
Jutro momci!
Imam ovu temu, Toshiba A300D-21D review, dali bi ju mogao preimenovati u Toshiba A300D-21D [Review by Gman] ?
F1-IVO hoce li ovo biti izvedivo? 
Nisu svi...
Ali ih ima dosta :)
svaki moj mail i/ili pisana pošta je potpisana s poštovanjem kada se obraćam nekome, a da zapravo nije frend...
F1-IVO hoce li ovo biti izvedivo? 
svaki moj mail i/ili pisana pošta je potpisana s poštovanjem kada se obraćam nekome, a da zapravo nije frend...
Tako bi i trebalo ali vidiš da ova PR agentica nije upućena. Dobro da ne stavi samo pozzz sa hrpom smajlića:)
Hmmmm. na mobaću samsung sgh-e250 zaigrao igricu Paris Hiltons Diamont Quest i kad malo zaigram al nakratko traje pa me prekida i traži key da otkjučam u igrici. Ne netu nemrem nikak naći .Mob je star kojih 4g. Zna li itko?
a možeš li me uputiti na dotičnu lokaciju?
pa klikneš na crveni balonćić koj ti oznaćava el ima novih poruka ili ne i baci te na zadnju proćitanu u toj temi...ako na to misliš
Hmmmm. na mobaću samsung sgh-e250 zaigrao igricu Paris Hiltons Diamont Quest i kad malo zaigram al nakratko traje pa me prekida i traži key da otkjučam u igrici. Ne netu nemrem nikak naći .Mob je star kojih 4g. Zna li itko?
probaj s ovim 1973 ili 1128
Koliko ja znan to je demo igrica i moraš je kupit da bi moga duže igrat, jedino da nađeš negdi verziju za download
Tako bi i trebalo ali vidiš da ova PR agentica nije upućena. Dobro da ne stavi samo pozzz sa hrpom smajlića:)
Ma meni je najjadnije kad vidim tko je dobio posao...
Pa hebote PR je čista obmana i laž ljudima...
To je neka igra sa kartama gdje je paris skida svoje komadice odjece? :)
Pa hebote PR je čista obmana i laž ljudima...
To je i svrha PR-a tj. mazanje ljudima oči.