Ma uziman ja jeftiniji, ionako mi triba 775. Hvala puno 
NP. Evo upravo zavrsavam review svog Abyssusa koji odlazi danas. 
NP. Evo upravo zavrsavam review svog Abyssusa koji odlazi danas. 
pass: bug
Zašto me neće connectat?
Dan narode, za rucak eceno pila u 2 djela, zelena salata sam malo vlasca i pomfrit, jupi, i onda ucenje malo ):
Ali moj bi ti prijedlog bio da uzems ovaj sa vecom podruskom. Nekada kupis novu konfu, ili nadogradis postojecu ostane ti i cooler.
Dan narode, za rucak eceno pila u 2 djela, zelena salata sam malo vlasca i pomfrit, jupi, i onda ucenje malo ):
Ja još nisam doručkovao, izgleda da ću sad morat
Pozdravljam vas, ovaj tjedan mi je prebukiran: moram učit latinski za sutra, ispit iz HJ u utorak, natjecanje iz geografije itd.Vidimo se, držite mi fige
Ali moj bi ti prijedlog bio da uzems ovaj sa vecom podruskom. Nekada kupis novu konfu, ili nadogradis postojecu ostane ti i cooler.
Znan, o tome san također razmišlja, ali proć će dosta vrimena dok kupin novi komp a dotad će vjerojatno i ovi socketi šta su podržani otić sa tržišta.
Znan, o tome san također razmišlja, ali proć će dosta vrimena dok kupin novi komp a dotad će vjerojatno i ovi socketi šta su podržani otić sa tržišta.
Tebi na volju, ja bih pak uzeo, ako se odlucis prodati ga opet se lakse otici, jer razlika je 20kn.
dobro jutro... bas sam se razvedrio čitajući komentare one budale koja je dobila suspenziju zbog TD i da ne kazem cega jer nije pristojno =)
dobro jutro... bas sam se razvedrio čitajući komentare one budale koja je dobila suspenziju zbog TD i da ne kazem cega jer nije pristojno =)
na koju budalu misliš, velika je konkurencija?
na koju budalu misliš, velika je konkurencija?
Valjda na extrem_pwna, koliko se sjećam samo on je dijelio jučer td-ove. 
Valjda na extrem_pwna, koliko se sjećam samo on je dijelio jučer td-ove. 
pa zar to nije mentalistov multi?
Ne vjerujem.. nije tolika budala da bi išao svima davat td-ove.
Zasto ne? Bosanac je.
Sala, nemojte se ljutiti.
Zasto ne? Bosanac je.
Sala, nemojte se ljutiti.
Pravi se javio.. široko briježanine (ili kako se već kaže). 
Širokobrijezanin! 
ne on nije budala, nego kretenčina trolerska iskompleksirana. iz onih nekoliko posteva koji su ostali, prema stilu pisanja se može zaključiti da je on.
ne on nije budala, nego kretenčina trolerska iskompleksirana. iz onih nekoliko posteva koji su ostali, prema stilu pisanja se može zaključiti da je on.
yep... netko mu je pojeo zadnju palačinku pa je ljut i ovdje iskaljuje bijes
yep... netko mu je pojeo zadnju palačinku pa je ljut i ovdje iskaljuje bijes
ma jok, to seže još ranije - mama ga nije dovoljno dojila pa sad iskaljuje frustracije. a da ga vidiš kako izgleda, povjerovao bi u to.
ma jok, to seže još ranije - mama ga nije dovoljno dojila pa sad iskaljuje frustracije. a da ga vidiš kako izgleda, povjerovao bi u to.
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/stare-dad--napravite-svog-bug-forumu/70350.aspx?page=3&jumpto=1608221&sort=asc&view=flat
Ako netko nije vidio... 
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/stare-dad--napravite-svog-bug-forumu/70350.aspx?page=3&jumpto=1608221&sort=asc&view=flat
Ako netko nije vidio... 
WTF?
Kojem se moderatoru mogu obratit da mi preimenuje temu, mala promjena?
WTF?
Istinita priča.. barem tako kaže. 
Bilo kojem...
WTF?
klikni na prijavi unutar teme i napiši razlog promjene i to je to
Reci šta i gdje.
Jutro momci!
Reci šta i gdje.
Jutro momci!
Jutro, iako je prije dan
Reci šta i gdje.
Jutro momci!
Jutro? 
Večer! 
Ivo nas prati iz sjene, čin se spomene riječ moderator on se javlja 
Nije da zakuhavam, ali zbog ovoga bih mu dao crveni karton...