ma takvima ja odmah lijepo dam cjenik svojih usluga na pregled, pa onda ako im paše ok, ako ne još bolje jer se nedam nikom podcjenjivat...
slike??? :P
Bolje da ne vidiš slike. Doći će ti slabo. 
ma takvima ja odmah lijepo dam cjenik svojih usluga na pregled, pa onda ako im paše ok, ako ne još bolje jer se nedam nikom podcjenjivat...
slike??? :P
To je posebna vrst budala, s njima triba pomalo pošto se vidi iz navedenog da nisu baš pri pameti
edited :D
ako je takva zašto slažeš onda? ja to samo zgodnima xD
To je posebna vrst budala, s njima triba pomalo pošto se vidi iz navedenog da nisu baš pri pameti
edited :D
A i to, nama je to sitnica za napravit, a kad dođe vrijeme za naplatit, onda kukaju da to šta napraviš ne vrijedi tolike pare
Ma to samo zbog novca... takve mi nije žao opelješiti. 
A i to, nama je to sitnica za napravit, a kad dođe vrijeme za naplatit, onda kukaju da to šta napraviš ne vrijedi tolike pare
kao što sam rekao iznad :D
meni nije,
e to je već druga stvar :D
kad mi je jednom došla frendica, win krepo totalno i nije se dao upalit komp...ja prebacim sve na svoj hard i gledam poslije a tamo slike da ti oči ispadnu xD
Sutra ću. Danas je već zašlo:)
xD..... Ivo samo nemoj mene bannat
.
xD..... Ivo samo nemoj mene bannat
.

Prije 2-3 mjeseca jedan lik mi je donio komp da mu stavim nove winse, programe i drivere. Tražio sam 350 kn. Rekao je da mu je to previše i otišao kod servisera. Tamo je istresao oko 2000 kn (original + ruke).

Prije 2-3 mjeseca jedan lik mi je donio komp da mu stavim nove winse, programe i drivere. Tražio sam 350 kn. Rekao je da mu je to previše i otišao kod servisera. Tamo je istresao oko 2000 kn (original + ruke).

pa tako im i treba kad se idu pravit pametnijima nego što jesu
ja još čekam da meni rođaci plate sve što sam im, napravija, al od njihove love neću vidit ništa

dokaz pameti xD
najbolji mi bio susjed, on je pitao jednog lika za to i taj mu rekao da treba 6 sati da se to napravi (očito da naplačuje po satu)
pita on mene i ja mu kažem 100kn (imam razloga zkj tako jeftino) i lik mi da 200 i kaže da je to zato kaj sam jedini pošten :D
ja još čekam da meni rođaci plate sve što sam im, napravija, al od njihove love neću vidit ništa
Zašto nisi odmah, kad si napravio, uzeo novac?
dokaz pameti xD
najbolji mi bio susjed, on je pitao jednog lika za to i taj mu rekao da treba 6 sati da se to napravi (očito da naplačuje po satu)
pita on mene i ja mu kažem 100kn (imam razloga zkj tako jeftino) i lik mi da 200 i kaže da je to zato kaj sam jedini pošten :D
Dobra kćer? 
Zašto nisi odmah, kad si napravio, uzeo novac?
zato šta me stari zajeba, oni došli po komp kad ja nisam bija kod kuće a on im ga da,
ja naplatim po napravljenom poslu(tj. što sve treba napravit) ne po satu, i opet ljudi budu nezadovoljni cijenom, i nakon šta im dam upute što da NE rade, eto ih opet za koji mjesec sa istim problemima jer su radili ono zabranjeno
Dobra kćer? 
jbt kak znaš? 
zato šta me stari zajeba, oni došli po komp kad ja nisam bija kod kuće a on im ga da,
ja naplatim po napravljenom poslu(tj. što sve treba napravit) ne po satu, i opet ljudi budu nezadovoljni cijenom, i nakon šta im dam upute što da NE rade, eto ih opet za koji mjesec sa istim problemima jer su radili ono zabranjeno
Ne znam zašto, ali uvijek je tako...
jbt kak znaš? 
Pretpostavio sam... 
Meni je drugi rođak jedna put doša sa srušenim winsima, pokrneme ih u safe modu i pokrenem brzo skeniranje ono je našlo mali milijon virusa u 5 minuti, kad sam mu ga vratija gledam šta on radi, čovik isključi antiviruse jer mu javljaju da ima viruse, pa da ga gnjave sa tim, pa mu je lakše ugasit ih
Dobro jutro
Jutro i tebi
Meni je drugi rođak jedna put doša sa srušenim winsima, pokrneme ih u safe modu i pokrenem brzo skeniranje ono je našlo mali milijon virusa u 5 minuti, kad sam mu ga vratija gledam šta on radi, čovik isključi antiviruse jer mu javljaju da ima viruse, pa da ga gnjave sa tim, pa mu je lakše ugasit ih
Koji car... 
Koji car... 
imao sam ja jednog takvog
Koji car... 
koja budaletina, kad sam vidija šta radi, bija je jedan veliki facepalm, a njega mi je došlo opalit stolicom po glavi
LOL koji idiot....
Meni je najgore kada me zovu da im skinem film...
I onda nakon 15 minuta javljaju kako je sporo -.-''
LOL koji idiot....
to također, hoće da se film od par gigabajta skine u par sekundi i da odmah ima ugrađene titlove
to također, hoće da se film od par gigabajta skine u par sekundi i da odmah ima ugrađene titlove
A najbolje od svega je to što im je brzina 0,2 Mbps.
A najbolje od svega je to što im je brzina 0,2 Mbps.
dobro to bude kako za koji film, ali mislim imaju brzinu od recimo 4 Mbps, i ako skida punom brzinom problem im je pričekat pola sata , 45 minuti da skine, to nije problem kompjutera ni interneta to je problem u ljenosti i gluposti samih ljudi, koji se ne žele potruditi da nešto nauče i da shvate
LOL koji idiot....
Grozno...
Isto tako susjed skida igru pa je nezna instalirat....
Svaki puta skine igru koja nije izažla, dakle skine fake -.-''
Ja kada sam imao problem u 90% slučajeva samostalno bi ga riješio...