odo nešt radit
ajte čitamo se u nehrkalicama - copyrighted © by rambox
odo nešt radit
ajte čitamo se u nehrkalicama - copyrighted © by rambox
ne, aliengunshipsi će stvarno napast zemlju, a megan fox je muškarac
it seems legit!
da sad sam malo vise procitao sta pisu
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
Kresooooo,jesiiiiii tuuuuuuu?
Definitvno napravi,najbrze dodes do informacija na njemu...
Ajde netko dok nedode kreso...
Kao da je važno...
Večer!Danas na turniru smo završili 4. najbolje mijesto.
Kao da je važno...
Pa jest...
bruno1211 mi je inace nick po forumima, a bmarasovic mi bolje zvuci i to mi je i gmail acc...
Kao da je važno...
Pa jest...
bruno1211 mi je inace nick po forumima, a bmarasovic mi bolje zvuci i to mi je i gmail acc...
Stavi bmarasovic....
Ja taj tweeter nekužim, to je isto društvena mreža kao sve ostale ili?
Nije bas kao drustvena mreza...
Nesto kao FB ali samo statusi...
Pa jest...
stavi onako da te ljudi mogu pronaći
Stavi bmarasovic....
Ja taj tweeter nekužim, to je isto društvena mreža kao sve ostale ili?
ne neki način je društvena mreža iako ga mnogi ne doživljavaju tako. korisnici su više orijentirali ka razmijeni vijesti i "korisnih statsu", nego npr "baš pijem kavu i super mi je" kao što je to slučaj na fejsbuku. twitter sam po sebi ima više pravila koja je potrebno pratiti da bi postojanje korisnika na twitteru uopće imalo smisla.
ako misliš da je kao fb, onda nemoj niti praviti acc jer ne kužiš njegov smisao. twitter je sve suprotno od fjesbuka.
ljudi treba malu uslugu, ako netko voli brojeve
znamenke 7,1 i 3 ispisati sve četveroznamenkaste brojeve i poredat od namanjeg do najvećeg
znamenke 7,1 i 3 ispisati sve četveroznamenkaste brojeve i poredat od namanjeg do najvećeg
igraš lotto? 
igraš lotto? 
jok, sestri pišem zadaću iz matematike, sada se sjetila pisat pa nestigne sve sama
ako misliš da je kao fb, onda nemoj niti praviti acc jer ne kužiš njegov smisao. twitter je sve suprotno od fjesbuka.
Napravio ga... :)
Ma znam otprilike sto je, sad trebam pocet pratit ljude i vidit kako sve to funkcionira...
A FBa mi je ionako puna kapa
jok, sestri pišem zadaću iz matematike, sada se sjetila pisat pa nestigne sve sama
nedjeljom mi mozak ne reagira na matematiku, sori 
Napravio ga... :)
Ma znam otprilike sto je, sad trebam pocet pratit ljude i vidit kako sve to funkcionira...
A FBa mi je ionako puna kapa
na twitteru nema klinki koje se fotkaju mobitelima pred ogledalima 
najvažnije je što recimo skoro svi iz svijeta šoubiza imaju twitter, pa onda aplikacije kao photoshop ili lightroom, medijske kuće kao HBO itd itd, pa onda hrvatski portali i novine koji preko twittera šalju razne korisne novosti, čak i bug ima svoj twitter acc.
najvažnije je što recimo skoro svi iz svijeta šoubiza imaju twitter, pa onda aplikacije kao photoshop ili lightroom, medijske kuće kao HBO itd itd, pa onda hrvatski portali i novine koji preko twittera šalju razne korisne novosti, čak i bug ima svoj twitter acc.
da, upravo to
makar ja imam samo osobe, za ovo ostalo imam news portale etc.
par youtubera imam gore koji su me se dojmili, te par celebova ovako sastrane :)
mada još nisam do kraja pohvatao sve cake, one fakin' linkove i te fore
mada još nisam do kraja pohvatao sve cake, one fakin' linkove i te fore
bio sam naletio na neki hr članak gdje je jedan od domaćih twitteraša pojasnio sve u detalje, mislim da je netokracija ali nisam siguran, proguglaj malo jer je korisno znati koji tweet, kada i zašto.
Bas zato sam ga i ja napravio...
Da mogu pratit vijesti o Androidu i sl...
Tesko da cu ista pametno napisat, ali eto... 
Nick je bmarasovic, pa eto, PRATITE me :)
Nick je bmarasovic, pa eto, dodajte me :)
kaže se pratite me - follow me
samo mi treba još tvoj spam i na twitteru 
Čemu objašnjavat?
Bolje ih je uvjerit da je to istina... 
Jesam zakasnio na pivu 
Imaš pp