jel se 4ucker zove ivan ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako ide?
nikako xD... ne mogu se s kompom spojit na internet, a na mobitelu sam potrosio vec vise od duplo prometa sto sam ti govorio, sad malo vanka jos se lagano proveselit dok nema skole, a moga bi i koju curu uvatit :D veceras se ka ide na metal treš a tamo ce bit valjda jedna crvenokosa za zelenin ocima uuuuuf... zenska mi je ajme, mislin vidia san je na jednom trešu vec ali je isla ca taman kad smo mi dosli -.-'... ali bit ce bolje 
da a prezime pogledaj PP
Koje debilane oni izmišljaju 
tko izmišlja debilane? lik se očigledno pretvorio u faking trola, u zadnje vrijeme samo flejma i trola.
da a prezime pogledaj PP
hahahahahaha kako sam umro od smjeha kad sam ovo pročito XDDD
Koje debilane oni izmišljaju 
tko izmišlja debilane? lik se očigledno pretvorio u faking trola, u zadnje vrijeme samo flejma i trola.
a i to što kažeš
OK ja sam s Robijem....
DOWN WITH MENATLIST.
BURN HIM AT THE STAKE.
MEGA SARKAZAM NARODE
a i to što kažeš
OK ja sam s Robijem....
tak je! daj Baricu 
Ili odi na m.bug.hr, ili koristi Operu ili Dolphin Mini na mobu da ustedis promet... :)
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
Ili odi na m.bug.hr, ili koristi Operu ili Dolphin Mini na mobu da ustedis promet... :)
njemu serenda router pa se zato nemože spojit :/
Vecer narode! Neki dan mi crkne maticna i grafa. I idem ja sada traziti drugu maticnu sa 478 socketom. I pogodite sto sam nasao, Asusovu maticnu sa AGP i PCI utorom za grafu. 
momci jel se itko nekad zabavljao sa racunanjem na neku divlju bazu, npr mnozit na bazi 13?
momci jel se itko nekad zabavljao sa racunanjem na neku divlju bazu, npr mnozit na bazi 13?
Ja sam se igrao s Egipatskim brojevima(mislim da je bila baza 40)
Ja sam se igrao s Egipatskim brojevima(mislim da je bila baza 40)
daj daj, napravih neki program sam ne kontam koliko mi dobro izracuna ostatak... dobro bi mi dosle neke provjerene cifre =D
da a prezime pogledaj PP
zašto ?
da a prezime pogledaj PP
zašto ?
jer sam pročitao da piše pogađaj :P
eh momci ko mrtvo puhalo ste... nista onda moram gibat van kad me ne volite... </3
XD aj uzivajte
Upravo završio "PDF novine" - kratki pregled kroz prošli mjesec što sam objavljiva na WeboSfera.net 
evo nakon destetak godina duge kose (do pola leđa) danas se ošišao pa evo onda valjda i novi avatar...
evo nakon destetak godina duge kose (do pola leđa) danas se ošišao pa evo onda valjda i novi avatar...
momce trebas ko ja bit skinhead =D
mentalist opet crveni popušio :D
hvala, ali s njima imam samo iskustva preko nišana... ;)
mentalist opet crveni popušio :D
kak je? super... žao mi je ali sam i zadovoljan... osjećam se super
Gdje sad?
hvala, ali s njima imam samo iskustva preko nišana... ;)
te "skinheade" tucem na pol ulice ako ih vidim....
to nisu skinheadi, to su đubrad i cijeli svijet mrzi skiheade zbog njih
oni NIŠTA neznaju o povijesti pravih skinheada, oni ništa neznaju o motivima, o ciljevima, o cijelom pokretu skinheada... ja znam povijest, poštujem to, ako se tko hoće obrazovat, ovo je skraćena verzija al evo
oni samo MISLE da su opasni, pa kad im ja uletim od 2 metra i 105 kila, a idem vec u teretanu godinu ipo dana, prebijem boga i isusa u njima da im ne padne na pamet više se pojavit tamo
i kao ja
etrna jedva sam te preoznao 
poštujem samo SH.A.R.P. skinheade i antifa skise ovo ostalo je samo bijedna kopija maskirana u glupe ideale iz pećine...
za one koji ne znaju šarpovci nose crvene vezice na martama, a ostali bijele,
za one koji ne znaju šarpovci nose crvene vezice na martama, a ostali bijele,
ja sa sharpovac ofc =D