- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
večer 
narode odo na vožnju 
a za ove koji me zayebavaju za vožnju (a znam da mi ne misle ništa loše
):
Odo rušit bandere i gazit ljude 
Dobro jutro/dan ljudi druga kava se ispija, ptice cvrkucu i imam osjecaj da ce biti opet dobar dan!
Sretan Božić svim pripadnicima pravoslavne vjere!
narode odo na vožnju 
a za ove koji me zayebavaju za vožnju (a znam da mi ne misle ništa loše
):
Odo rušit bandere i gazit ljude
Zar ima još bandera koje nisi srušio i ljudi koje nisi pregazio? 
Push me to the ground
Pain is sweeter
Coming for your hand
Take your hate and drive it through my heart
But please don't leave me when I need you the most…
Da si ti ostao bez jednog dijela rodbine i bez oka zbog njih, ne bi tako govorio.
Da si ti ostao bez jednog dijela rodbine i bez oka zbog njih, ne bi tako govorio.
Jel ti čitaš?
Jesam... Ali čemu mrziti cijeli narod? tako pokazujes koji si idiot...
pa pari da su za to krivi svi...
Nemozes osuditi cijeli narod za postupke nekih! nije uredu nikako ja sam iz Pakraca i znam kako je bilo tu tko nevjeruje neka dode samo u centar gdje jos uvjek ima rusevina a prije 5godina jos je pola grada bilo u njima sad se polako obnavlja! i opet neosudujem CIJELI narod!
Ako ja mogu, koji se sjecam vise manje svega, i cijeli rat proveo u Vinkovcima i jos izgubio nekoliko bliskih osoba... Onda molim vas ako nemate nista pametno reci u temi čestitanja... nemojte ni govoriti... HVALA...
Ma svaku takvu temu zaseru svojim političkim prenemaganjima, a dobro kažeš rata primirisali nisu
Tebe nisam ni vidio :) zadnji si post...
Ma sere mi se više od takvih ljudi... zamisli on samo Hrvatima čestita...
i pazi... idi vidi tamo u toj temi kad sam rekao bez obzira na rasu, vjeru, čovjek je čovjek...
dobio sam 5 TD... čak je i onaj danijel stavio... Što je razlog za čeg nema komunikacije s njim nadalje...
Na tvojoj sam strani, stvarno mi nisu jasni klinci koji osuđuju ljude radi nacionalnosti, vjeri itd.
Dao sam ti TD zato jer si ti kao stariji i zreliji nastavljao se prepirati sa balavcem....
Jel ti čitaš?
mrze oni nas još više vjeruj mi....
Na tvojoj sam strani, stvarno mi nisu jasni klinci koji osuđuju ljude radi nacionalnosti, vjeri itd.
Dao sam ti TD zato jer si ti kao stariji i zreliji nastavljao se prepirati sa balavcem....
Ok onda :) fair explanation...
Lako je vama tako govoriti kada vam nije bilo ništa.
Jel ti čitaš?
mrze oni nas još više vjeruj mi....
Da, ima idiotskih pojedinaca, kao i kod nas, koji okrivljuju cijeli narod za stvari koje su se dogodile, s tim da s njima veze nisu imali.
Ali susreo sam se s dosta Srba, bilo u online igrama, a i uživo, i mogu reći da je 90% njih iznimno prijateljski nastrojeno, druželjubivo, te više nego ugodno društvo.
dobar dan svima 
ma kakva sad prepucavanja na nacionalnoj osnovi?
Lako je vama tako govoriti kada vam nije bilo ništa.
Nepričaj gluposti, i ja sam izgubio nekoliko članova šire obitelji u ratu, pa ne pričam gluposti. Postoje i dobri srbi, uostalom takvih kao što ti zamišljaš je manje od 50%, inače su dobar i pošten narod.
Da, ima idiotskih pojedinaca, kao i kod nas, koji okrivljuju cijeli narod za stvari koje su se dogodile, s tim da s njima veze nisu imali.
Ali susreo sam se s dosta Srba, bilo u online igrama, a i uživo, i mogu reći da je 90% njih iznimno prijateljski nastrojeno, druželjubivo, te više nego ugodno društvo.
potpuno si u pravu imam ista iskustva ali (uvjek taj prokleti ali) mi nije jasno zašto na you tube-u ispod svake hrvatske domoljubne pjesme ima bar 5 komentara tipa "bit će mesa klat ćemo hrvate"
da se razumijemo ne govorim o thompsonovim pjesmama koje su usmjerene baš protiv njih.
a i da nema Srba nebi bilo ni Bele Lađe, a onda ni Šojića... a to je tek tragedija :P
'ko gleda seriju, znat' će :D
potpuno si u pravu imam ista iskustva ali (uvjek taj prokleti ali) mi nije jasno zašto na you tube-u ispod svake hrvatske domoljubne pjesme ima bar 5 komentara tipa "bit će mesa klat ćemo hrvate"
da se razumijemo ne govorim o thompsonovim pjesmama koje su usmjerene baš protiv njih.
Zašto se obazirati na to?
Niti sam ponosan što sam hrvat, niti bi volio biti srbin... Nemam ništa protiv drugih naroda...
I šta fali srbima? Jeste ikada bili u srbiji?
Zašto se obazirati na to?
Niti sam ponosan što sam hrvat, niti bi volio biti srbin... Nemam ništa protiv drugih naroda...
I šta fali srbima? Jeste ikada bili u srbiji?
Di baš najranije ujutro sa tin temama
Di baš najranije ujutro sa tin temama
da 15 do 2 ....kud smo tak rano navrli