Dan
šta je bilo
Dan
šta je bilo
Dan
šta je bilo
Umrla mi nana/baka
Dan
šta je bilo
Umrla mi nana/baka
OMG
Moja sućut.....
ćovjeće pa kak tolko kanala.....u koju stranu svijeta ti je okrenuta antena ???
To zaslužuje DVB-T receiver OPTICUM FT15-P MPEG-4 i zasad odlično radi. To sam u Pevecu kupio za 300kn. Ja trenutno na krovu je riblja antena sa antenskom pojačalom.
Umrla mi nana/baka
moja sućut
ćovjeće pa kak tolko kanala.....u koju stranu svijeta ti je okrenuta antena ???
To zaslužuje DVB-T receiver OPTICUM FT15-P MPEG-4 i zasad odlično radi. To sam u Pevecu kupio za 300kn. Ja trenutno na krovu je riblja antena sa antenskom pojačalom.
prema kud si ju okreno?
prema kud si ju okreno?
kad imaš antensko pojačalo i još si blizu nekih većih gradova možeš okrenut prema Marsu i hvatat će šta oš
EDIT:
Za entuzijaste
ima način da uhvatiš signal iz svih smjerova ali trebaš imat 3 riblje kosti i antensko pojačalo za svaku od njih....ili jedno pojačalo za sve zajedno...dakle da ima 3 ulaza i 1 ili više izlaza...ovisno o količini televizora u kući
prema kud si ju okreno?
Između Zagreba i Slovenije dosad je antena stoji na istom mjestu i dosad je hvatao analogni signale koji još davno radila HTV1. Za sada nema. Sad je tu Digitalni signal.
prema kud si ju okreno?
Između Zagreba i Slovenije dosad je antena stoji na istom mjestu i dosad je hvatao analogni signale koji još davno radila HTV1. Za sada nema. Sad je tu Digitalni signal.
znaći moram pojaćalo kupit
jeste ban
nemoj uzet neku prvu shitinu za 20 kn....probaj si nabavit neko kvalitetno pojačalo sa 2 ulaza da možeš kasnije stavit dodatnu antenu, ako bude bilo potrebno
Bok svim birtašima, da dobro sklepano onak ko reklama ali takve igrice su banana samo nasilje pucaćina ubijanje sranje uglavnom fuckaš to pogledaj kakva su djeca danas.
Dan
šta je bilo
Umrla mi nana/baka
Kaj se moze tak je nažalost, svi budemo po malo otišli iz ove dimenzije zivota na jednu drukciju a dalje ne bum sad širil stvar.
jeste ban
nemoj uzet neku prvu shitinu za 20 kn....probaj si nabavit neko kvalitetno pojačalo sa 2 ulaza da možeš kasnije stavit dodatnu antenu, ako bude bilo potrebno
je a neg kak
Da, Jedna antena sa antenskom pojačalom dođe oko 150kn ali za cijenu nisam siguran. Pogledaj kod AMONT blizu placa.
Reci mi jel kod tebe kakvo brdo? Kod brdo je najmanji problem nekad zna pasti signal pa treba na krovu postavit poveći cijevni stup i pričvrstiš antenu i postaviš pojačalo. A antensko pojalalo kako je Krešo rekao. Postoji za jednu, dvije i za tri antene.
Da, Jedna antena sa antenskom pojačalom dođe oko 150kn ali za cijenu nisam siguran. Pogledaj kod AMONT blizu placa.
Reci mi jel kod tebe kakvo brdo? Kod brdo je najmanji problem nekad zna pasti signal pa treba popviši cijevni stup i pričvrstiš antenu i postaviš pojačalo. A antensko pojalalo kako je Krešo rekao. Postoji za jednu, dvije i za tri antene.
bum tam pogledo....ma ima brda kolko hoćeš...ja sam na jednom od viših u okolici
Reci mi jel kod tebe kakvo brdo? Kod brdo je najmanji problem nekad zna pasti signal pa treba na krovu postavit poveći cijevni stup i pričvrstiš antenu i postaviš pojačalo. A antensko pojalalo kako je Krešo rekao. Postoji za jednu, dvije i za tri antene.
ima i distribucijsko pojačalo koje ima jedan ili više ulaza i preko 3 ili više izlaza kao npr. ovo
http://www.kronos.hr/veleprodaja/distribucijsko-pojacalo-p-531.html
bum tam pogledo....ma ima brda kolko hoćeš...ja sam na jednom od viših u okolici
Ako si navišem brdu bez problema bi hvatao program uz antenskom pojačalu. Receiver koji ima MPEG-2 taj može samo gledat naši programi a MPEG-4 uglavnom sve programi. RH i Slovenci, čak i Mađare. Sve ovisi o broju antene.
el ja mogu stavit obićno antensko pojaćalo kakve su ljudi stavljali za analogni signal ili je ovo drugaćije
el ja mogu stavit obićno antensko pojaćalo kakve su ljudi stavljali za analogni signal ili je ovo drugaćije
nema veze kakav je signal..........riblja kost prima koji god oćeš signal osim onaj od Wireless-a
samo okreni prema najbližem odašiljaču i spoji antenu na pojačalo i pojačalo na TV ....tj. na receiver i to je to
Kakve misliš? Jel sobna ili ti je pojačala na anteni?
nema veze kakav je signal..........riblja kost prima koji god oćeš signal osim onaj od Wireless-a
samo okreni prema najbližem odašiljaču i spoji antenu na pojačalo i pojačalo na TV ....tj. na receiver i to je to
odna ću nać neko bolje pojačalo i dvije antene na njega pa nek vata picka mu materina
ma misli na ovaj tip pojačal.
ali to su sve iste stvari...samo povečaju jačinu antene, ništ više
antena je riblja kost a za pojaćalo sam mislio ono šta stoji iz televizora...na jedan kraj uštekaš antenu a na drugom je izlaz u dvbt....
Da, koliko znam da sobne antene ima ulaz za vanjsku antenu i služi ko antensko pojačalo.
Da, koliko znam da sobne antene ima ulaz za vanjsku antenu i služi ko antensko pojačalo.
da...one imaju ugrađeno pojačalo tako da može se i tako napravit...ali za riblje kosti je najbolje spojit direkt na zasebno pojačalo i onda u receiver
ma misli na ovaj tip pojačal.
http://www.kronos.hr/veleprodaja/antensko-pojacalo-tvmax-p-658.html?osCsid=f1c46194605dd088d0ebd9a5b6f08ffd
ali to su sve iste stvari...samo povečaju jačinu antene, ništ više
to da
da...one imaju ugrađeno pojačalo tako da može se i tako napravit...ali za riblje kosti je najbolje spojit direkt na zasebno pojačalo i onda u receiver
u al ću ga spojit :p
http://mke.hr/shop/product_info.php?cPath=52_92&products_id=647&osCsid=1vj6h0g5k33q0j003tfe6mgdk4
ovo mi je simpatićno
http://mke.hr/shop/product_info.php?cPath=52_92&products_id=647&osCsid=1vj6h0g5k33q0j003tfe6mgdk4
ovo mi je simpatićno
dobar je ali meni su nekako bolja ova širokopojasna pojačala koja su za van...ali i ovo je dobro...čak ima i svoje napajanje
to da
Evo pogledaj na tom shopu ali dučani nisu iste cijene ali su različite.Ima pojačala, antena i svega čak i piše cijene