- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Oću spojit 4 ledice na jednu bateriju da svijetle istom jačinom.....dakle jednako
Pitanje:
Kako da ih spojim; Paralelno ili u seriju
BTW kad treba spajati paralelno a kada u seriju...
kako se upće spaja u seriju 
Oću spojit 4 ledice na jednu bateriju da svijetle istom jačinom.....dakle jednako
Pitanje:
Kako da ih spojim; Paralelno ili u seriju
BTW kad treba spajati paralelno a kada u seriju...
kako se upće spaja u seriju 
Šta ti uopće radiš sa lemilicom i dremelom u rukama?
Serija - Spoji - izvod ledice sa + slijedeće i tako koliko ih imaš. Onda na ona 2 nespojena kraja spojiš bateriju.
Ledice spoji paralelno. Tako će sve imati isti napon.
Paralelno - sve + izvode ledice spoji na + pol baterije,a sve - izvode na - pol baterije.
Šta ti uopće radiš sa lemilicom i dremelom u rukama?
Serija - Spoji - izvod ledice sa + slijedeće i tako koliko ih imaš. Onda na ona 2 nespojena kraja spojiš bateriju.
Ledice spoji paralelno. Tako će sve imati isti napon.
Paralelno - sve + izvode ledice spoji na + pol baterije,a sve - izvode na - pol baterije.
lemilicom lemim i odlemljavam neke stvari sa starih komponenata kao što sam ona 2 napajanja dobio i skinuo raznih stvari s njih
malo-malo nešta vidim od Kipkay-a pa uvijek treba obradu kao rezanje, bušenje, brušenje itd. i tu je najbolje dremel jer ima raznih nastavaka
za ostalo TNX 
lemilicom lemim i odlemljavam neke stvari sa starih komponenata kao što sam ona 2 napajanja dobio i skinuo raznih stvari s njih
malo-malo nešta vidim od Kipkay-a pa uvijek treba obradu kao rezanje, bušenje, brušenje itd. i tu je najbolje dremel jer ima raznih nastavaka
za ostalo TNX 
nema problema,zato smo tu 
uff šteka mi MW2 na ovoj kanti pod Moj PC. Zaaašto??? Za koji dan si idem po SSD
Poslijepodne!Di ćete večeras ? Ja idem kod prijatelja pa uz vino i gitaru

valjda je do drivera
a možda nije do kartice, može bit fragmentacija HDD-a
meni je tako štekalo pol igara, ja mislio driveri pa ajd najnovie skinuo i nikakve promjene...na kraju pogledam u Defragler a ono 70% fragmentacija 
Koji uzimaš?
EDIT: sad vidim link.....NICE 

valjda je do drivera
meni je tako štekalo pol igara, ja mislio driveri pa ajd najnovie skinuo i nikakve promjene...na kraju pogledam u Defragler a ono 70% fragmentacija
Koji uzimaš?
je da, daj ss, nemoguće, vjerojatno 7% jer se nakon 20% fragmentacije disk slobodno može formatirat jer bi tad defragmentacija kod Sata diskova trajala 100h+

valjda je do drivera
Koji uzimaš?
je da, daj ss, nemoguće, vjerojatno 7% jer se nakon 20% fragmentacije disk slobodno može formatirat jer bi tad defragmentacija kod Sata diskova trajala 100h+
ma daj pa defragmetirao sam disk jučer,sve igre rade ok osim mw2.
Opet, zašto je Mentalist suspendiran ?
BTW kako to da su Slike Vašeg Hardvera zaključane???
Treba njemu malo obavit berbu na ušima i to propisno da ne piše glupandarije drugi put.
Poslijepodne!Di ćete večeras ? Ja idem kod prijatelja pa uz vino i gitaru
Tak i treba da gitare vino ili piva fuckaj ga.

meni je bilo nekih 68% fragmentacija nekih pol dana....dok sam igrao Evil Genius slučajno stisnuo F9 da fraps snima video....i tako jedno 4 sata dok nisam skužio kad je počeo štekat 
a snimao mi je na sistemski disk od 250 GB...dobro je što sam imao sloboddnog prostora 
Zdravo svima..............
Komšija gdje ces za docek...................
Zdravo svima..............
Komšija gdje ces za docek...................
Đes ba...
kod frenda u susjednoj zgradi 
Dan ljudi.....
Sretnu & uspješnu Novu Godinu Vam želimo
Kum(neumorni proizvođač lijeka od šljive)
i moja malenkost
Cek malo još nije Nova godina bude uskoro, oce li bit kaj novih konobarica u Bircu jel ove sad su vec malo izlizane o ofucane visecih duda i tak to a ti si šef pa daj nekaj poduzmi fuckaj ga.

Evo defragmentiram disk pa ću vidjet kako prođe igranje! 
Sretnu & uspješnu Novu Godinu Vam želimo
Kum(neumorni proizvođač lijeka od šljive)
i moja malenkost
Cek malo još nije Nova godina bude uskoro, oce li bit kaj novih konobarica u Bircu jel ove sad su vec malo izlizane o ofucane visecih duda i tak to a ti si šef pa daj nekaj poduzmi fuckaj ga.

ja ću dovest ove 
Novu godinu cemo cestitat u nespavalicama.....(Nadam se)..

E jbg frend nema neta pa me nema u nespavalicama na čestitanju jer ću najvjerojatnije prenoćit 
Jedva čekam 24.4.2011.
Pogodite zašto
Jedva čekam 24.4.2011.
Pogodite zašto
3 godina od registracije?
Jedva čekam 24.4.2011.
Pogodite zašto
da
Jedva čekam 24.4.2011.
Pogodite zašto
da
Cestitam 
Jbt ja trebam još 9 postova do 10 K
Correction 8 postova 
Jbt ja trebam još 9 postova do 10 K
Correction 8 postova 
Ajmo odbrojavat...7..6......5...........4.....................3.....................................2.......................................................1....................................................................10k !!!
E da, ekipa axxo se vratio po privatnim trackerima ;)
pametno, čekali su 2 godine da unajme poštene seedboxe i skužili su da je tpb i mininova kažnjeni i evo ih na iptu i svim boljim trackerima ;)
Što kažete da danas birc radi do 1h ?
Onako radi nove godine, ja bum se javljal s moba da čestitam ;P
ja ću dovest ove 
Haj svima. Ma bolje da dovedeš sisatu konobaricu pa će bit življe.