Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.345.307
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
EnlightenedPhoenix kaže...
XYomegaYX kaže...
XXX-Man kaže...
munjovoz kaže...

XD covjek je nestrpljiv nemos ga krivit zbog toga =)

nakon što nam je tu dosađivao s oglasom, mogu ga krivit...ionako je dobio upozorenje od mod-a

2 zuta u 2 dana :D.

Dobit ces i crveni... ideš na živce i Bogu i Vragu...

onda se ispricavam na moj prijasnji post, nisam imao sve informacije pri ruci... nepotrebno zivciranje oko nebitnih stvari

viva la rakija.....
16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
RaZoRmaNiaC kaže...

brblj {#}

ne nego grglj {#}

I am awesome.
17 godina
munjovoz kaže...
Paolo2612 kaže...
munjovoz kaže...

problem je to što je ona je 17, ofc ide u srednju, ja sam 20,

Daj sliku.

Zbog nekih se stvari isplati ići u zatvor, a daj da vidimo da li je ona jedna od njih.

eo... nikog ne lazem, to je zbilja ona...

edit: nema vise slike, tko vidio vidio

daj sliku na pp

I'am a ^^TROLLBUSTER^^ Xfire : mihovil13 Sretan Božić !
17 godina
RaZoRmaNiaC kaže...

Pa koja je razlika ko sam ? ako je to pitanje ono kao jesam mozda pedofil ? ne zivim u vukovaru zovem se marko imam 13 god i pitam jel neko zna di se moze nabavit acer predator starije generacije cijeli komp ili cijelo kuciste ? a ko si ti ?

smrdis mi na austrijskog pedofila prve klase :P

I'am a ^^TROLLBUSTER^^ Xfire : mihovil13 Sretan Božić !
16 godina
Mitch kaže...

daj sliku na pp

Ne vjerujem da je to ona... ( :P )

Daj link od fb-a... {#}

BOG I HRVATI /// TROLLBUSTER
17 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
RaZoRmaNiaC kaže...

brblj  {#}

heja robi... kako si?

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
neaktivan

heja robi... kako si?

super..pripremam ručak za sutra, pa se javljam s lapatopa iz kuhinje dok se krčka  {#}

17 godina
neaktivan
Nisi me zvao... a mogao si... trebao si :(
16 godina
neaktivan

Pazi da ne zagorri... :)

[=XII=] {_.:BRUNO:._}
15 godina
neaktivan
ivan123 kaže...
Mitch kaže...

daj sliku na pp

Ne vjerujem da je to ona... ( :P )

Daj link od fb-a... {#}

e pa to neces sigurno dobit... ja tu nemam nista od toga da vas sve lazem ali glavno da je tebi bas zabavno mene sprdat i provocirat... nemozes se ni stavit u moju situaciju jer ti sigurno nemas bipolarni poremecaj i tebe sigurno ljudi ne gledaju kao potpunog luđaka i kojeg se još boje jer ima maničnu depresiju pa neznaju kako da mu se obrate i trenutno mi nije do toga da me za*ebavas

viva la rakija.....
16 godina
neaktivan
Nisi me zvao... a mogao si... trebao si :(

heh..niti mene neće biti sutra na tom ručku..tek na večeri  {#}

Šef kaže...

Pazi da ne zagorri... :)

neb rini šefe - držim lonac na oku  {#}

16 godina
munjovoz kaže...

e pa to neces sigurno dobit... ja tu nemam nista od toga da vas sve lazem ali glavno da je tebi bas zabavno mene sprdat i provocirat... nemozes se ni stavit u moju situaciju jer ti sigurno nemas bipolarni poremecaj i tebe sigurno ljudi ne gledaju kao potpunog luđaka i kojeg se još boje jer ima maničnu depresiju pa neznaju kako da mu se obrate i trenutno mi nije do toga da me za*ebavas

Ok, sry, ne ću više...

Možeš li, ukratko, objasnit kakav je to poremećaj? Sigurno će netko imat neki dobar savjet.

15 godina
ivan123 kaže...
munjovoz kaže...

Ok, sry, ne ću više...

Možeš li, ukratko, objasnit kakav je to poremećaj? Sigurno će netko imat neki dobar savjet.

http://www.medikus.hr/psiha/338-bipolarni-poremecaj.html

i am the night rider im a fuel injected suicide machine
17 godina
neaktivan
Ma munjovoz... ajde pusti budale...

Ako zelis i mislis da je pametno s njom idi... ako je zelis samo iskoristiti.. .Nemoj... i gotovo...
14 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

acer predator starije generacije ? gdje kupiti ?

To play, or not to play ?
16 godina
munjovoz kaže...

Ako sam dobro skužio ono što piše na linku od Zeppelina, ovo ti samo pogoršava stanje..

Probaj ispred njezinih prijatelja i roditelja pokazat svoje dobre osobine, sigurno će te prihvatit.

15 godina
neaktivan
Zeppelin kaže...
ivan123 kaže...
munjovoz kaže...

Ok, sry, ne ću više...

http://www.medikus.hr/psiha/338-bipolarni-poremecaj.html

hvala gospon zeppelin, ali precizniji opis ipak daje wikipedia al je na engleskom...

http://en.wikipedia.org/wiki/Bipolar_disorder

viva la rakija.....
15 godina
neaktivan
ivan123 kaže...
munjovoz kaže...

Ako sam dobro skužio ono što piše na linku od Zeppelina, ovo ti samo pogoršava stanje..

Probaj ispred njezinih prijatelja i roditelja pokazat svoje dobre osobine, sigurno će te prihvatit.

svi mi kazu da sam pozitivac... nije meni problem sto ja imam taj poremecaj ili da bi taj poremecaj imao veze...

vi ste svi lagano skrenili sa teme... poanta je sto njeni starci bi bili ljuti na samu cinjenicu sto je skupa sa likom koji je 3 godine stariji od nje a ona jos uvijek ide u srednju...isao sam na fer, nisam uspio polozit ispite jer mi se stanje jako pogorsalo od prevelikog stresa

viva la rakija.....
16 godina
neaktivan
RaZoRmaNiaC kaže...

eBay.

Sad odvezi ća

[=XII=] {_.:BRUNO:._}
16 godina
munjovoz kaže...

svi mi kazu da sam pozitivac... nije meni problem sto ja imam taj poremecaj ili da bi taj poremecaj imao veze...

vi ste svi lagano skrenili sa teme... poanta je sto njeni starci bi bili ljuti na samu cinjenicu sto je skupa sa likom koji je 3 godine stariji od nje a ona jos uvijek ide u srednju...isao sam na fer, nisam uspio polozit ispite jer mi se stanje jako pogorsalo od prevelikog stresa

Za ovo si siguran ili samo nagađaš?

Ako si siguran u to, budite dobri prijatelji dok ne završi srednju, a ako samo nagađaš, probaj.. nemaš šta izgubit.

14 godina
neaktivan
Šef kaže...
RaZoRmaNiaC kaže...

eBay.

Sad odvezi ća

nema 

To play, or not to play ?
15 godina
neaktivan
ivan123 kaže...
munjovoz kaže...

Za ovo si siguran ili samo nagađaš?

Ako si siguran u to, budite dobri prijatelji dok ne završi srednju, a ako samo nagađaš, probaj.. nemaš šta izgubit.

znam njenu staru... za nju sam 100% siguran. nije mi bas svaki dan da se neka cura zanima za mene, sve cure dosad s kojima sam izlazio su samo zahladile kad su shvatile da sam drukciji od ostalih... moji frendovi to nevide kao manu, nego vide kao plus, a sad kako ce ona to shvatit cu vidjet za koji dan kad odem s njom van... ma panicarim bezveze najgora stvar koja mi moze bit je da ohladi, nebi bila ni prva ni zadnja....

viva la rakija.....
16 godina
munjovoz kaže...

znam njenu staru... za nju sam 100% siguran. nije mi bas svaki dan da se neka cura zanima za mene, sve cure dosad s kojima sam izlazio su samo zahladile kad su shvatile da sam drukciji od ostalih... moji frendovi to nevide kao manu, nego vide kao plus, a sad kako ce ona to shvatit cu vidjet za koji dan kad odem s njom van... ma panicarim bezveze najgora stvar koja mi moze bit je da ohladi, nebi bila ni prva ni zadnja....

Ovo sam htio čuti... {#}

Sretno ti i javi nam kako je prošlo.

15 godina
munjovoz kaže...

a gle ja ti iz perspektive 17 godišnjaka mogu reć da sve cure koje su stare ko ja ne žele reć roditeljima da hodaju s nekim tko je i njihove dobi a pogotovo ako je stariji....znam da ti nisi puno stariji al je razlika da ti imaš 30 a ona 27 odo ovog gdje ti imaš 20 a ona 17....žao mi je šta ti to moram reć al vjerojatno bi bilo svađe s njezinima kad bi saznali...ako sam u krivu odma me predložite za crni al iz iskustva sam vidio takve slućajebe i uglavnom ne završi dobro....valjd su te godine nekek najgorje  

16 godina
Zeppelin kaže...

a gle ja ti iz perspektive 17 godišnjaka mogu reć da sve cure koje su stare ko ja ne žele reć roditeljima da hodaju s nekim tko je i njihove dobi a pogotovo ako je stariji....znam da ti nisi puno stariji al je razlika da ti imaš 30 a ona 27 odo ovog gdje ti imaš 20 a ona 17....žao mi je šta ti to moram reć al vjerojatno bi bilo svađe s njezinima kad bi saznali...ako sam u krivu odma me predložite za crni al iz iskustva sam vidio takve slućajebe i uglavnom ne završi dobro....valjd su te godine nekek najgorje  

Čovjek se jedva ohrabrio i ti odmah moraš sve zas*at... {#}

Nisu sve cure iste, možda bi ova odmah rekla, otkud znaš.

17 godina
neaktivan
A imas bipolarni? :)

dobro...
15 godina
ivan123 kaže...

Čovjek se jedva ohrabrio i ti odmah moraš sve zas*at... {#}

Nisu sve cure iste, možda bi ova odmah rekla, otkud znaš.

kolko sam ja skužio nije problem ona nego njezini roditelji.......a gle probat mora bolje da zna šta ga ćeka pa nek onda skupi hrabrost

16 godina
neaktivan

Ima pjesma od Pretty Ricky-a: "Age ain't nothing but a number"

15 godina
neaktivan

LOCK!!!!!1! {#}

Znate gdje idemo {#}

Marry Chroostmass, and a Hippy New Year :P ||| Daniman123 mi je rekao da dam TD :P
15 godina

dobro jutro jebaci

OPEN

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice