- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Lopatu u ruke i kopaj...
nas 6 sinoć idemo na koncert halida i crvene jabuke u bj (nagovorili me) meni i frendu trebo kupit kartu njegov brat, nije jer ih više nije bilo, drugi frend i njegova cura imali karte i nakon kraćeg nagovaranja bez puno njezinog znanja prodo je karte svaku za 150 kn (zaradio140 kn). znaći od nas 6 dvije cure su otišle na koncert, još bi bilo dobro da nisu naišla još 3 frenda pa smo se zaputili u obližžnje birceve :D....sve se u 11 zatvara pa smo morali otić u neku seosku kafanu, fino živa muzika mi mažemo po pivama, i opet sve to stigo do 1 kad sam došo doma...hebeš ti koncert kad se može i ovak :D
nas 6 sinoć idemo na koncert halida i crvene jabuke u bj (nagovorili me) meni i frendu trebo kupit kartu njegov brat, nije jer ih više nije bilo, drugi frend i njegova cura imali karte i nakon kraćeg nagovaranja bez puno njezinog znanja prodo je karte svaku za 150 kn (zaradio140 kn). znaći od nas 6 dvije cure su otišle na koncert, još bi bilo dobro da nisu naišla još 3 frenda pa smo se zaputili u obližžnje birceve :D....sve se u 11 zatvara pa smo morali otić u neku seosku kafanu, fino živa muzika mi mažemo po pivama, i opet sve to stigo do 1 kad sam došo doma...hebeš ti koncert kad se može i ovak :D
Sram te može biti! Pustit dvije cure same na koncert...
Djelomično se opravdao.. ne bih ni ja išao na Halida...
Ali opet, ipak su to dvije cure.
Sram te može biti! Pustit dvije cure same na koncert...
propustio si dio gdje piše da nism imo kartu
Ne opravdano! Cure su cure.
propustio si dio gdje piše da nism imo kartu
Trebao si se snaći...
@Gman, ništa ne jesti i ne piti barem 5 sati prije koncerta i sve bi trebalo proći uredu..
Ne opravdano! Cure su cure.
pa nisu moje makar se nebi ljutio da jedna je....
ma šta ja prićam zauzet sam i gotovo
Nije bitno...
Zavisi kakve volje zelis biti sutra, i kako zelis provesti noc od polaska kuci pa nadalje.
EDIT : Dali netko zna koji je model one Coolermasterove podloge sa neke 4 kocke i nekim natpisima?
Nije bitno...
znam da tebi nije
znam da tebi nije
znam da tebi nije
kurvo :D
papučaru....
To si planiram kupit...
Cijena?
Hvala, upravo sam ju nasao. Bas mi se dopala podloga, a kazu i da je dobra za koristenje. Mozda zamjenim Goliathusa za nju?
To si planiram kupit...
Cijena?
15$ na ebayu :P
To si planiram kupit...
Cijena?
Gledaj na njemačkom ebay-u
Gledaj da ne dolazi iz amerike... Gledaj da dolazi iz Hong konga, njemačke...
Poštarina bude par eura... Dok kada dolazi od amera, dolar vrijedi dosta, pa zna biti zeznuto...
To mi je stari bio govorio, on stalno kupuje ;)
GTFO, ili te nukeamo...
To si planiram kupit...
Cijena?
Poštarina bude par eura... Dok kada dolazi od amera, dolar vrijedi dosta, pa zna biti zeznuto...
Koji Fail! Zar dolar ima veci trzisnu vrijednost od eura?
papučaru....
:facepalm:
:facepalm:
Samo ga sebi možeš dati...
To si planiram kupit...
Cijena?
Eh da, ta Amerika dovna zemlja. Moram ponovno otici tamo i nakupovati se ko' covjek! A sad tetka stize u 1 mjesecu, pa bi joj mogao reci da mi ponese podlogu.
To si planiram kupit...
Cijena?
Koji Fail! Zar dolar ima veci trzisnu vrijednost od eura?
Ma šta ja znam...
On je meni nešto govorio, ali ga ja i onako nisam razumio :D
Uglavnom, bolje je kupovat iz njemačke :)
whasup, jos malo pa i 3500 je tu, nadam se da cemo 4000 strana, to je jos 500*30 je nekih 15000postova
Mislim da nije tako! Kako ce biti isplativije kupovati u Njemackoj kad 1 euro = 1,95km (7,65kn) a 1 dolar = 1,4km (5,46kn)?