evo ga rješeno nakon šta sam ga 4 put instaliro i 10 puta otvorio i zatvorio chrome...sad sve radi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sretan imendan svima koji se zovu Stjepan,Stepan,Stipan,Stjepko,Stipko,Stipe,Štefan,Stefan,Štefica,Stefanija i.............Stevo
Pozabil si na Štefa 
Đe ste spamkipa 
evo ga rješeno nakon šta sam ga 4 put instaliro i 10 puta otvorio i zatvorio chrome...sad sve radi
budi sretan da samo 4 puta...ja sam se 2 dana zahebavao s njim...
I voila... nema vise nikad problema...
Ja niti nemam silverlight...
Imam onaj stari način ubacivanja slika 
Tako je, Opera je zakon
Ja niti nemam silverlight...
Imam onaj stari način ubacivanja slika 
I ja isto... ah kako je lijepo kad te opera ne sili na skidanje tih smeca...
Instaliram mass effect 2.. nadam se da će opravdat 14gb skidanja
Bok, si se otrijeznil?
Instaliram mass effect 2.. nadam se da će opravdat 14gb skidanja
Nece...
Bok, si se otrijeznil?
Jep... ne boli me zub trenutno... :)
slusam...
Tako je, Opera je zakon

sretan imendan svima koji se zovu Stjepan,Stepan,Stipan,Stjepko,Stipko,Stipe,Štefan,Stefan,Štefica,Stefanija i.............Stevo
Pozabil si na Štefa 
Bok svim birtašima, a di je omiljeni Štefek pa i on se isto racuna fuckaj ga

ah "tuge i zalosti" u onoj temi,emsisoft najbolji na nulti-dan.
jel tako da smo mi najbolji u bircu?
ovo je jedina normalna tema,sve drugo je "let iznad kukavicjeg gnijezda".
frikovi i halucinacije :))
ovo je jedina normalna tema,sve drugo je "let iznad kukavicjeg gnijezda".
frikovi i halucinacije :))
Bude i ovdje halucinacija, samo takvih
ah...od ove mesine sam poludio,inace vrljam svasta,a sad neznam vise jeli gnijezdo ili gnjezdo :))
ah...od ove mesine sam poludio,inace vrljam svasta,a sad neznam vise jeli gnijezdo ili gnjezdo :))
da koristiš Operu znao bi
:)
torrente ti si mi ovako pametan po ovom pitanju :D Da li je uredu za održavanje PC-a imati TuneUp, MBAM, SASP i Aviru... Znači Avira je real-time, sa ovim ostalima svao malo prođem po kompu, a TuneUp automatski sve obavlja :)
kako mi je jutros jedan klinac bacio onu ultra-mega-blaster-master-rumble petardu .
otpalo mi pola kose i left ball bi se objesio do koljena...da mi je bila haubica pri ruci,gadjao bi ga.
dobio 20 eura od familije iz austrije. :D, jos ovih dana idem u posjete. Jupi!
torrente ti si mi ovako pametan po ovom pitanju :D Da li je uredu za održavanje PC-a imati TuneUp, MBAM, SASP i Aviru... Znači Avira je real-time, sa ovim ostalima svao malo prođem po kompu, a TuneUp automatski sve obavlja :)
mbam i sas on -damend,ne u realnom vremenu...a ja ti imam na lapu aviru is i tuneup...sve glatko i pouzdano.
Ma ovo ti je jedina normalna tema zato sto ovdje ne pokusavamo biti pametniji od drugih...
Mi jednostavno jesmo :P
mbam i sas on -damend,ne u realnom vremenu...a ja ti imam na lapu aviru is i tuneup...sve glatko i pouzdano.
OK tnx... odo pogledati american dad još 3 epizode i onda opet žicati Igora linkove dalje :)
zdrava zahebancija i poznavanje mjere ti je recept...sve sto nema mjere nevalja...bila zahebancija ili ozbiljna tena na bolu...ima li boga ili propusnost sabirnice. :)