obično poslodavci kad primaju ljude teško će primiti čovjeka na lijepe oči ako te netko ne preporuči ili slično a pogotovo ako si mlad i imaš malo iskustva,ali ako ti se neki posao sviđa treba poslodavca pilati i dosađivati mu pa će te možda i primiti,a ovakvi spotovi mogu proći jedino u američkim filmovima i serijama a kod nas teško,možda jedino u nekom studiju za obradu videa,slike i sl
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dobro jutro....mogo bi se bacit na kićenje kuće lampicama...ma budem kasnije :D
Dobro jutro, vidim da je Božićni header stavljen, pretpostavljam da je od Vladija...
Dokad traje nagradna igra? Tj. dokad mogu upisat kod?
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
Meni je kuća potpuno prazna... 
Neznam kud su svi pobjegli...
Možda u Božićni šoping ?Ja sam usisao cijelu kuću i sad lagano pijem čaj. 
Dobro jutro narode. Kaj se radi?
evo da se malo počastite (oni koji ne poste :D), moja žene upravo stvara ova čuda, pa reko da se pohvalim i počastim vas...
uf sta lijepo izgledaju,ko da ih je radio profesionalac
Dan, u pola 6 morma ibti u crkvi, ministrant naravno :D. Bit ce biskup mislim, sada eznam oce li biti njegovih pomocnika, pa ako bude, odmaram cijelu misu.
Dan, u pola 6 morma ibti u crkvi, ministrant naravno :D. Bit ce biskup mislim, sada eznam oce li biti njegovih pomocnika, pa ako bude, odmaram cijelu misu.
ja u 8...nisam ministrant, nema biskupa, odmaram cjelu misu :D
Dobro jutro, evo dobio Tuneup utilities 2010, baš je danas lijep dan
edit: key ne radi, vražji giveawayi
Jutro narode! Sta se radi?
Jutro narode! Sta se radi?
gleda se novi header
Lijepo napravljen. Ja se patim sa ovim gazistima na stepenicama. Stigli novi pa stare moram skinuti.
dal zna ko kakvu dobru besplatnu ratnu igru ???
Zna možda tko kak se zove onaj debeli frajer koji pjeva s gitarom sa Novog Zelanda je brijem.
Lijep je ovaj header. Valjda će staviti još neki kao prošle godine...
Zna možda tko kak se zove onaj debeli frajer koji pjeva s gitarom sa Novog Zelanda je brijem.
Onaj ko havajac, jooj jučer sam gledao na vh1 spot
E taj,al ne mogu se sjetit nikako.
EDIT: Evo našao ga
E taj,al ne mogu se sjetit nikako.
mislim da je bilo nesto i want you bla bla israel
ja jucer pricao 2 h bez problema
nije gitara nego ukulele :D
nije gitara nego ukulele :D