Bacam okladu (pošto su praznici do 10.1), do kraja praznika ;) :
s time da se ne računa Veseli kutak??
Bacam okladu (pošto su praznici do 10.1), do kraja praznika ;) :
s time da se ne računa Veseli kutak??
Da vas pitam, bili imalo smisla u nas napravit životopis sličan Barney Stinsonovu (
) bili imalo ikakve promjene u odnosu na pisane i bili izgledao kao neka budala, ili bi se izdvojia od ostalit te tim ima veću šansu za posao.Vecer! 3212/49 

računajte 75% toga kao spam 
malo mi je čudno što je ispod 10k ali dobro 
5.772 / 88
al nije me bilo par miseci pa bi brojka bila puno veća
Sam cuhauzen počeo
odo
-at
aj
ja odoh oprat gnojnu vaginu 
| 1 | DA |
|---|---|
| 1 | NE |
Šta je ovo, nigdi nikoga?
Šta je ovo, nigdi nikoga?
svi gledaju sam u kući D:
hebemo pa ne stignemo tipkat xD
UUUUU šta ti je rekao za mamu!
Dobro nebi dao ovakav nego smireniji, da pokaziva čovjeka u pravom radnom okruženju,tako nekako
(A onda je uletio Hambrle u birtiju i dreknuo):
Večer!
ovaj davor suker je prilicno limitiran i tupast lik.
ono bas fino...tupast.
otvoreno htv1
potpisujem
i meni je malo glupo, ali je potrebno se nekako istaknuti od ostalih, da pokažeš da si kreativan i da se ne bojiš isprobati nove stvari i tako to, makar nedobio posao da ostaneš zapamčen poslodavcima za možda kasnije zapošljenje, jer u nas i dalje prevladava veza a ne znanje pa se nekako izdvojit
ovaj davor suker je prilicno limitiran i tupast lik.
ono bas fino...tupast.
otvoreno htv1
suker je vrhunski intelektualac
iznimno limitiran izvedbom.
slusajuci ovoga stimca (koji mi nista ne predstavlja) covjek tecno i razgovjetno sastavi 8 suvislih recenica,sa oblikovanom formom i smislom.
a onaj kaze "ja sam brand u svijetu, brand koji se zove davor suker"
loool
odusevio me lik...pa ovo nema u alan fordu.
A hebemu ovaj Mamić pa taj stvarno nezna za kulturno ponašanje, neznam stvarno kaj on misli.
Večer.
A hebemu ovaj Mamić pa taj stvarno nezna za kulturno ponašanje, neznam stvarno kaj on misli.
Večer.
on ne misli
iznimno limitiran izvedbom.
zato jer je skroman i samozatajan
a oni koji mu se u svijetu dive su vrlo utjecane osobe iz javnog i političkog života,sjećam se jednog brazilca kojeg su zaustavili na cesti i pitali za hrvatsku,a on je odmah promrmljao "sucer,sucer"
edit:sporo pišem,
ionako je besmisleno pa nek se briše
likovi koji nisu ni lektiru procitali u osnovnoj,a kamo li iza skole neku knjigicu...nemogu biti brandovi...mene kad u africi zaustave i pitaju da kazem nesto o obali slonovace...promrmljam monster cocks and didier drogba...nes ti poredjenja.
LOCK! trk u nespavalice
i meni je malo glupo, ali je potrebno se nekako istaknuti od ostalih, da pokažeš da si kreativan i da se ne bojiš isprobati nove stvari i tako to, makar nedobio posao da ostaneš zapamčen poslodavcima za možda kasnije zapošljenje, jer u nas i dalje prevladava veza a ne znanje pa se nekako izdvojit
Puno precjenjeno je to izdvajanje kreativnoscu...
Ja od svojih programera trazim znanje, i uredno napisan CV... da je itko dosao s ovim, ja ne bi ni pogledao nego bi ga odmah odbacio...
Meni ne treba kreativnost, meni treba hard coder koji se moze snaci u svim okruženjima... A to vidim na probnom roku, koji ionako i ovako plaćam minimalno :P
Kreativnost je precjenjena... ima nekoliko zanimanja gdje je potrebna... ali svugdje ostalo već radiš na provjerenim šablonama koje su testirane u jačim kompanijama, i svako odudaranje od toga ti, ma kako uspjesno, nece vecinom donijeti ništa dobro...
Takav je model...