eto mene... bio noni prebaciti "Amadeus" iz 1984. u 720p-u :D
Ona već polako uči što je to HD i 720p :D i zna se koristiti media centrom :D
EP puno hvala, ali ne treba, nego ja volim tako malo ljude ispitat da vidim njihve reakcije i ponašanja. Uglavnom stalno čujem isprike koje su preglupe da bi ih se itko sjetio, pa tako kad dođe neki veći blagdan propitkivam svoje najdraže da otkrijem koliko me cijene. Nažalost još nisam naišao na pozitivan odgovor.
oćeš ju naučit hackat wireless kao "1337 kuod brejker"
opet....ajd ti sutra fino kod doktora/-ice na pregled
/mother speak/
And don't you dare talk like that to me young man, you will go strait to the doctor's office tomorow and get that thing checked
Muci ti njih
LOCK?!?!?????
AJD PRESTANI VIŠE ŽICAT OKOLO, BUG FORUM NIJE KARITAS!!!
sorka na postanju nakon 22h, zaboravio sam gdje se nalazim
Dobro jutro!
Skola gotova, pa spavate duze, jeli?
dobro jutro...i ja ću kartat sam kad dođem u školu :D....sad sam prvi put u životu vidio ljudsku lubanju :D
Dobro jutro forumska nacijo
Kako ste danas
haha...ja imam 2...
ja nisam ni iša u školu danas.. šta ću radit, dođem u školu, dođe nas trojica i bezveze po kompjuterima radimo
ma mene mora danas pitat hrvatski a sutra trgovačko poslovanje i gotov sam....dobro to je bar lako naućit pa mi je svejedno....
Nama je danas po 15 min sat, a to bi nas ionako pustili, tako da san ja osta u krevetu...
Jutro!
Asubuhi njema! Hapa mimi kuandika katika Kiswahili, kwa vile mimi nilikuwa katika Kenya
va
swahilli, guuglaj m alo
wut?
Dobro jutro!
Skola gotova, pa spavate duze, jeli?
meni da
za ostale mislim da još ne. moja je gotova jer se nadograđuje pa hoće bauštelci da odemo ranije.
Neeee...
Reklama za iPhone na telepisdiji... "cudesni retina zaslon"...
Neeee...
Reklama za iPhone na telepisdiji... "cudesni retina zaslon"...
nagurat ću ima taj iPhone u njihov analni otvor i to poprijeko pa da osjete svu silinu tog retina zaslona
s reklamistima.