Ajde Mićo, i ja dajem glas HTC-u
Ako ništa drugo EP, djeluješ kao duhovna snaga foruma
wiki za betu u procesu pravljenja...
jos samo 800 strana za prepisati... ljepota...
Ma hvala ti oly :)
Ajde Mićo, i ja dajem glas HTC-u
Ako ništa drugo EP, djeluješ kao duhovna snaga foruma
wiki za betu u procesu pravljenja...
jos samo 800 strana za prepisati... ljepota...
Ma hvala ti oly :)
Večeras mi je baš nekako toplo, nekako mi je čudno da se nee smrzavam
Pozdrav evo i mene :)
Ljudi još traje akcija prodaje Ivana za Sonica :)
Igore, jel bi se mogli nekako dogovoriti da ti novce uplatim ako kao maloljetnik mogu za sonica :) još je i na sniženju :)
nisam vidio ovo dinich... da mogli bi se lagano dogovoriti ali uplacivat ces direktno na master card ako ti to nije problem...
Večer.....
Bok svim birtašima, nadam se da si došel u Birc i sa Hardwerom a ne samo tak na pola fuckaj ga.
EP šta ovo svi kupuju igre preko tebe ili od tebe
Bozic je tu :) lalalalal... idem skinuti gregorian christmas album...
eto da i ovdje pitam ;) možda ću imati više sreće...znači tražim dobru dušu koja će mi giftati team fortress 2 jer sam u bolnici i nemam ništa od dokumenata ,kartica kod sebe pa nemogu kupiti....vraćam pare čim ozdravim i dođem do kartice...
Imate me u onoj temi ko pouzdanog kupca/prodavača
Pitajte Mentalista također =)
Giftao sam 10-tak igri(nisam tražio pare za jeftine igre)..nadam se da će se naći bar jedna osoba koja bi sad meni giftala
spava mi se cim tribam ucit, evo mog spamera oljya..
bacia oko na steam, jel ono bila neka akcija za POP??
nisam vidio ovo dinich... da mogli bi se lagano dogovoriti ali uplacivat ces direktno na master card ako ti to nije problem...
ma ne kužim ti se baš u to :P bitno mi je da kao maloljetnik mogu doći u banku (najbliže su mi erste i pbz) i da im dam tih 25kn i da kažem što treba :)
Zato sto ne naplacujem naknadu + imam 97 eura u steam walletu sto ce sutra biti 197 :)
budem pokupovao one packove od 500 eura :) (koji su sada 50 :) )
Zato sto ne naplacujem naknadu + imam 97 eura u steam walletu sto ce sutra biti 197 :)
Koji indie pack mi savjetuješ? :)
Nisam baš neki fan božića tako da nije to, valjda će mi se nešto ljepo desit pa je ovo priprema
phoenix imas poruku pa ako bi mogao odgovori u "inbox"
ma ne kužim ti se baš u to :P bitno mi je da kao maloljetnik mogu doći u banku (najbliže su mi erste i pbz) i da im dam tih 25kn i da kažem što treba :)
Ma u pbz ces trebati jer mi je tamo master, dat cu ti racun, uplatit ces, a ja cu ti giftati i to je to :)
Ma u pbz ces trebati jer mi je tamo master, dat cu ti racun, uplatit ces, a ja cu ti giftati i to je to :)
može :)
Odgovori na poruku...
Koji indie pack mi savjetuješ? :)
ako dopustis da ih malo analiziram prvo... nisam jos dosao do toga...
malo mi je teze pregledavati steam posto ovo zahebava previse( komp je 700 mhz...)
Nisam baš neki fan božića tako da nije to, valjda će mi se nešto ljepo desit pa je ovo priprema
Ma Božić je to :) :P
Super sad me i na steamu blokiro...
Oče meni netko nešto poklonit. Znam da moji meni neće ništa pa me zanima bili neki "stranac"
na giftove i svoje igre? preko 120$...
Večer..
Šta se radi?
Sta si me blokiro? objasni u poruci ne ovdje!!!11
Zboravih vam reci, imam najbolju nastavnicu iz hrvatskoga, imam 4 petice i 8 cetvorki,i ona meni da 5 za polugodiste :D
Ajme divote... :)
Osjecam se haj, mozak baj baj...
Good oovening