koji ti je?
Sav si neki čudan u zadnje vrijeme...
nemoj tako prijatelju stari malo se zezam s Nellommmm!!
koji ti je?
koji ti je?
ma dobro samo daj... ovo je neki n put da vidim da pišeš ma ti si car.
i po fb-u isto...

[=XII=] {_.:BRUNO:._}
Aha ti si Luka da sad sad sam vidio da si komentirao sliku!!
koji ti je?
ma dobro samo daj... ovo je neki n put da vidim da pišeš ma ti si car.
i po fb-u isto...

baš bokte.....samo car ovaj car onaj...ko da zajebava
Naravno. 
Ma ti si car čovječe!!!
Thank you
Thank you
Thank you very much 
kako je bilo?....hmmm...pa...čudno
prvi put vozim tak da je čudno.....zasad sam osnove naučio, još mi treba treninga sa nogama radi gasa i kvačila
vidio sam prijašnje postove...bome kod tebe fino napadalo 
Naravno sve postoji prvi put, ja isto nisan navikao gasa i kočnice i mene jedanput zabunio kao kod traktora. Pa srečom brzo sam navikao.
Da da vidim Nelloooooooooooooooo!!!!!!!!
Evo par slikice s mog kraja...
Dobar dan narode
Danas sam odvozio prvi sat u autoškoli 
Lijepo lijepo... ja jucer bio smusen nakon darivanja krvi pa se zamalo slupao (mislim sam san se vozia, polozija san ima neko vrijeme :D)
Ja jucer bio na dobrovoljno darivanje krvi pa danas bio oprqavdan u skoli, a prozvalo me 2 predmeta, kako genijalno ^^
Nello volio bih da i u Osijek dode malo snijega ja ga obozavam a blago tebi tako se sve prekrasno bijeli!!
nije... sve sam ja to bez problema, cak mi je receno da budem instruktor jer sam (kad bih se vozio s nekim drugim kandidatima) vidio kako se mijenja njihov stil voznje i tako to..
čistim tipkovniu i pišem sa on-skrin kibordom :P
Bas ti Izgr i Kreso hvala

pa nije to bila uvreda!
niti kakvo kuđenje. sam ti nastavi,samo sam primijetio da to govoriš. meni ne smeta,a čini se niti kreši. 
Nello volio bih da i u Osijek dode malo snijega ja ga obozavam a blago tebi tako se sve prekrasno bijeli!!
Znam, ali budu ti došli snijeg i to uskoro. Bit će metar i više. ove godine palo dosta kiše tako će i velik snijeg. Jel da da ti se sviđa fotke? Slikano s mob Samsung sgh-e250 i uz pomoć fotke spremam na microSD pa uštekam na usb stick tak lakše prebacim.
Nego kod sonyja ericssona t630 jel ima irda? Još ga nisam nabavio USb irda. Jel ima ko?

pa nije to bila uvreda!
niti kakvo kuđenje. sam ti nastavi,samo sam primijetio da to govoriš. meni ne smeta,a čini se niti kreši. 
meni ne smeta samo mi je čudno
.....ovi moji iz društva pitaju zašt ti stalno to meni govoriš na face-u i tak to...ja reko jer si ti normalniji od njih koji me stalno zajebavaju za nešt i onda kad je najgore ja moram uskakat u pomoć....većinom za skinut nešta s neta ili popravit komp, a za ostalo samo mi serendaju i kažu da nisam normalan zato što volim kompjutere i tehniku uopće
ma to se sve tolerira, samo da ne ugrozis nikoga, a preko ramena, mislim da 4 puta to mozes pogrjesit, ja sam jednom zaboravia, a da mi je to uzea za zlo, jednom nisam prebacio u prvu, a ka trebao sam, ali auto se nije zatresao ni nista, hebiga, dizel je pa tada nije trebalo po meni ^^, kod polukruznog okretanja nisam prebacio u 1. a opet ka to treba jer je to opasna radnja -.-' glupost

pa nije to bila uvreda!
.....ovi moji iz društva pitaju zašt ti stalno to meni govoriš na face-u i tak to...ja reko jer si ti normalniji od njih koji me stalno zajebavaju za nešt i onda kad je najgore ja moram uskakat u pomoć....većinom za skinut nešta s neta ili popravit komp, a za ostalo samo mi serendaju i kažu da nisam normalan zato što volim kompjutere i tehniku uopće
tako i meni,sad su mi rekli i da neću imat ženu i djecu jer visim stalno po kompu...
a njihov život je kao bolji sa narodnjacima,opijanjem i duvanjem. yeah right
Ja sam produljio preplatu i uzeo ovaj!!
dobra je to mašinica
ima ga frend
Krešo, tko god tebi kaže da nisi normalan u krivu su. Tebi smatram da si OK
. I volim što nekome pomažeš i to što učini+š dro djelo. Tako i ja.
Izgr i Kreso tak se ja malo zezam a moji prijatelji su navikli na to pa se i oni s menom zezaju i tak da je malo preslo na neku glupu naviku ajmo rac kao neka zaraza(a djelomicno su me oni s tim zarazili)
Ove s lijeve strane sliči kao mob Simensa C75. A jel je ta tT630 ili se varam?
Ove s lijeve strane sliči kao mob Simensa C75. A jel je ta tT630 ili se varam?
Ma imam ovaj s lijeve SE j105i naite nisam ni vidio da je ovaj s desne drugaciji mislio te dvije fotke od njega!
Bojkotirao sam.
Zatvorih svoj PayPal račun. Nek se jebu
Taj s lijeve je Naite, a ovaj s desne je C901 green heart (zeleno srce), manje troši bateriju i tak to
Pada bozic :D