eo i ja sam se malo zezao na aktualne
Hvala za avatar. Inače sve OK. 
eo i ja sam se malo zezao na aktualne
Hvala za avatar. Inače sve OK. 
I koliko mjesečno plačaš? 200kn. Ja do ožuljka 55kn mjesečno a poslije ožuljka bude 100kn i skroz godinu dana do ožuljka 2012g i tu istekne ugovor a dalje neznam... 
480 kn
480 kn
Vidim skuplja usluga... Kadgod gledam s Tv reklame za net i max adsl i kad pogledam na toj stranici ispadne skuplja. Naravno, svako kome paše na tu tarifu... Uskoro bi moro moj otac trebao prepisat na meni za telefonskom liniji jer imam pravo nato, pa će bit pretplata umanjen za 50%.
Moja je još FF 3.6.12. Idem skinut novije. A kod mene samo bez razloga smrzava i odmrzava.
probaj možda bude bolje :)
Evo stavio sam novija. Moram pogledat jel ima download za sedmicu da ručno instaliram.
Evo stavio sam novija. Moram pogledat jel ima download za sedmicu da ručno instaliram.
ima...imaš link u onoj temi nove verzije programa
Da ali kod mene još nema optičke veze. Ima samo 4 žice, a jučer bili majstori kažu da kablovi koji vise treba kompletno sve novo. Ionako na selu rade samo telefoni...
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
Pozdrav ljudi...glava me ubija...znate mozda nesto sto bi moglo pomoci? (da nisu lijekovi)
probao,nepomaze...
zaspat nemogu,osim ako netko hoce doc do mene i opalit me s lopatom....
Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Normalno da povecava, kao što povećava i lupocet ako ga uzimas više od 3 tjedna svaki dan 3 puta na dan...
SVAKI ANTIUPALNI lijek povećava mogućnost od moždanog pošto za vrijeme djelovanja povećava broj trombocita u blizini područja djelovanja...
ja samo rapid kad me nesto boli jako jako jako... i to je to... :)
Ma problem je da u selu nemam ljekarnu,a neda mi se potrositi sat vremena da odem do siska i nazad zbog jednog lijeka...
Pa nije bas neko veliko selo... napravili su prostor ali jos nisu stigli lijekovi...pise na vratima za 2tj...
Dobar dan narode
Danas sam odvozio prvi sat u autoškoli 
Dobar dan narode
Ma ti si car čovječe!!!
Dobar dan narode
I am back... i kako je bilo? Da vidiš kod mene snijjeg napao a sad sunce sije. Evo slikao par slike s mog kraja. Sam da umećem Sd karticu na usb stick. 
Ma ti si car čovječe!!!
Thank you
Thank you
Thank you very much 
I am back... i kako je bilo? Da vidiš kod mene snijjeg napao a sad sunce sije. Evo slikao par slike s mog kraja. Sam da umećem Sd karticu na usb stick. 
kako je bilo?....hmmm...pa...čudno
prvi put vozim tak da je čudno.....zasad sam osnove naučio, još mi treba treninga sa nogama radi gasa i kvačila
vidio sam prijašnje postove...bome kod tebe fino napadalo 
Dobar dan narode
Da da vidim Nelloooooooooooooooo!!!!!!!!
Dobar dan narode
Da da vidim Nelloooooooooooooooo!!!!!!!!
koji ti je?
Sav si neki čudan u zadnje vrijeme...
Hoću mirrorati WikiLeaks!!
Al hebiga nemam servera...
Niti para za napravit jedan,niti para za domenu.