Dobra večer (meni nije jer mi je baka ošla u bolnicu)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
poz ekipa
ikk sretan rođoš
poz ekipa
ikk sretan rođoš
rooooooobiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
PA GDJE SI DO SADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ESAM TE POŽELIOOOOOOOOOOOO
Umoran sam ko pas... vec par dana... :/
I ja isto....
Jel vam itko ikad srao jer ste previše učili? Evo meni baka tu broji već 10 min jer sjedim u fotelji i učim glazbeni. Krava.
Ko' još ući glazbeni...
Brzo odgovorite
OpenGL ili Direct 3D...
QUATRO FX 540 ili 9500gt?
Black karton in
10....
9.....
rooooooobiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
PA GDJE SI DO SADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ESAM TE POŽELIOOOOOOOOOOOO
a eo me
poz ekipa
ikk sretan rođoš
Hola Robinjo
Jesi živ...ili je ovo tvoja snimka koja nam čita oporuku
ma nek objavi ovdje pa nije valjda da nevjeruje forumašima
LOCK!
Ajmo u Nespavalice
copyrighted by I.Kk
Black karton in
10....
9.....
Hajde djete dosta mi je tvojih pubertetskih fora,budi ontopic
OK zanemarimo ovo
Dan i nije poceo dobro...

Konobarica zaspala. Dobro jutro.
Zna ko kada izlazu BUG novine..mislim koji dan u mjesecu??
Petkom najcesce.
cca 29tog..
jutro ljudi ke ima?
ja nemam skolu jer idem na darivanje krvi
Jutro narode
Eto me sa ispita iz Prometnih propisa
prošo sam sa 117 / 120
jbg nije 100% al ko ga yebe , prošo sam
Drinks are on me
bravo bravo..
Ja bio jucer... pao sam po drugi put..imo 105 bodova i jedno raskrizje fulano...isto bodova ko i prosli put..hebemu sve
Dobro jutro svima. Krešo, čestitam ti. Isti bod koju sam ja imao na ispitu. To ti jedna pitanja nije bila točna ko i meni uglavnom da si prošao. Sada te počinje škola vožnje. Ja sam prije 3 g, u kolovozu sam počeo iči autoškolu, prometne sam učio i prošao ali kod vožnje malo se dugo čeka za mjesto, bilo nas dosta. Jedan dan bio petak instruktor me spremao dugi test, a ja nisam znao da ću ići u Sisak i natrag. Kaže super sam vozio. To je bila potrebna vještina kod zavoje, ravni putevi i puno toga, važno je pridržava pravila iz prometne. Nije mi bilo teško prvi put sa auto jer sličan način kao traktor samo drukčije kod pedala pa sam s lakoćom brzo navikao. Zašto? Prije toga 10 godina sam vozio motor od emzea i to sportski vozio punih 10g cijela sezona. Krešo, bravo!
Meni raskrižja prelagana...samo gledaš šta ima na slici i gledaš "hijerarhiju znakova"
npr. ako je pajkan na cesti i tebi je okrenut bočno, na semaforu je crveno svijetlo i ispod semafora je STOP znak....gledaš po redu
murijak je glavni i on sve poništava, onda ide semafor, pa znakovi i tek na kraju pravilo desne strane
u ovoj situaciji ako je mrijak prema tebi okrenut bočno onda imaš prolaz i ne obazireš se na semafor niti na STOP znak
bravo bravo..
Ja bio jucer... pao sam po drugi put..imo 105 bodova i jedno raskrizje fulano...isto bodova ko i prosli put..hebemu sve
Jel učiš iz knig? To ti je najbolja opcija da sve redom učio i to mjesec dana. Meni kniige i test dala autoškola pa sam s laskoćom sve učio i s lakoćom prošao na testu. Ako ti što nije jasno zašto ne pitaš instruktorici iz promentne i treba ti malo pomogne. Nemoj sramit, jednostavno pitaš ju pa će ti pomoći.
Meni raskrižja prelagana...samo gledaš šta ima na slici i gledaš "hijerarhiju znakova"
npr. ako je pajkan na cesti i tebi je okrenut bočno, na semaforu je crveno svijetlo i ispod semafora je STOP znak....gledaš po redu
murijak je glavni i on sve poništava, onda ide semafor, pa znakovi i tek na kraju pravilo desne strane
u ovoj situaciji ako je mrijak prema tebi okrenut bočno onda imaš prolaz i ne obazireš se na semafor niti na STOP znak
Fulo sam raskrizje di su meni i suprotnome vozilu bili znakovi STOP.. Ma,pao sam na glupom pitanju..koje sam znao,nego ja brzopleto rijesavam
to je to...brzopletost, ja sam na probnom ispitu zbog brzopletosti pao sa 16 negativnih bodova
Tako je, sve točno. Ev ja dobio mail od nekog stranice wemband a kad kliknem iskoćčo mi upozorenje da je krivotvorena stranica. Takvo što prvi put vidim...
to je to...brzopletost, ja sam na probnom ispitu zbog brzopletosti pao sa 16 negativnih bodova
Jesu li koji su pali na ispitu?

kakvo divno vrijeme u zagrebu
dan, vozia dvi ure, malo san zaruzina..
al bit ce to dobro...