Sta kazete na ovo?
Reko je frend da ce kasnije kupiti monitor, pa sam mu ostavio malo para da lakse uspara.
ja kažem da imaš previše tabova otvorenih 
Sta kazete na ovo?
Reko je frend da ce kasnije kupiti monitor, pa sam mu ostavio malo para da lakse uspara.
ja kažem da imaš previše tabova otvorenih 
da, neda nam se, ja sam u depresiji jer sam izgubio sve sto sam imao (700gb podataka)

ipak ti se čini
da, neda nam se, ja sam u depresiji jer sam izgubio sve sto sam imao (700gb podataka)
Jbt ni citiranje ne radi WTF :@ Ček.......a daaaaaaaaa....admini rade rodovno održavanje na serveru u ovo doba :|
Jbt ni citiranje ne radi WTF :@ Ček.......a daaaaaaaaa....admini rade rodovno održavanje na serveru u ovo doba :|
majsore meni sve radi 
pa čovječe imam 3 sata igranja solitera na xfireu :D i onda da DS nije za mene... jedina konzola s kojom se mogu zabaviti...
PS3 ili xbox - em što mi treba neki lcd od 100cm i HDMI-em da doživim pravu stvar i još mi dosadi brzo...
Wii - izvrsna konzola - super kontrolne - puno dobrih igara :)
DS - najnajnajnajlegendarnija meni i najbolja :)
Ja bi rađe Tamagochi uzeo nego DSI...
pa čovječe imam 3 sata igranja solitera na xfireu :D i onda da DS nije za mene... jedina konzola s kojom se mogu zabaviti...
PS3 ili xbox - em što mi treba neki lcd od 100cm i HDMI-em da doživim pravu stvar i još mi dosadi brzo...
O ukusima se ne raspravlja
Ti bi uzeo Tamagochi
Dino bi uzo DSI
Ja bih uzeo Wii
Krešo bi uzeo crnu mačku
Kakva je to izjava -.-
Pusti ga neka uzme šta on oće
O ukusima se ne raspravlja
Ti bi uzeo Tamagochi
Dino bi uzo DSI
Ja bih uzeo Wii
Krešo bi uzeo crnu mačku
Kakva je to izjava -.-
Pusti ga neka uzme šta on oće
Neki od vas neznaju šta je razgovor...
Hmm koliko bi mogao dobiti za Lite verziju sa DSTT linkerom i 2gb microsd karticom sa puno igara :P i novu bateriju ću staviti :) nema nikakvih velikih ogrebotina :)
Danijele šuti xD
Jutro ekipa,kod mene zahladilo,ima -5° sigurno
Hmm koliko bi mogao dobiti za Lite verziju sa DSTT linkerom i 2gb microsd karticom sa puno igara :P i novu bateriju ću staviti :) nema nikakvih velikih ogrebotina :)
Danijele šuti xD
Šefova slika!
Evo me.... Radim popis stvari....
OoooOOOOooo Krešo pa di si ti meni? Nema te sto godina...
Dan svima!
Nello jesu stigle kopče?
Dan svima!
Nello jesu stigle kopče?
Dan i tebi... Nije još. Bude sutra jer idu poštar.
Da znaš radim popis PC komponenata. Ima novije pa istražim karticu koje nisu meni poznate pa guglam kakva je zapravo kartica.
Eto me....malo sam bio zauzet ovaj tjedan ...svako malo nekome komp moram sredit pa adj šta ću odem i sredim 
Da znaš radim popis PC komponenata. Ima novije pa istražim karticu koje nisu meni poznate pa guglam kakva je zapravo kartica.Ovih dana ću možda dobit neki disk od 80gb a ti si rekao davno da bi ti trebao neki pa ako stigne pošaljem ti ga.
jutro narode nije jutro al hajde 
jutro narode nije jutro al hajde 
Ako ima crnogoraca onda je jutro:)
Ovih dana ću možda dobit neki disk od 80gb a ti si rekao davno da bi ti trebao neki pa ako stigne pošaljem ti ga.
Ma netreba.... Nabavio sam hdd prije dva tjedna pa još nisam stigo ugradit ali sam testirao da je OK. Ipak hvala što si me podsjetio. Zasad nek bude kod tebe. Ako išta budem trebao javim ti... 
Ako ima crnogoraca onda je jutro:)
cistokrvni Hercegovac al hebi ga zamjenio sam dan i noc pa 
Zasad nek bude kod tebe. Ako išta budem trebao javim ti... 
Nije još kod mene:)
Btw, dečki jel ima tko viška kakvu matičnu za socket 775 (poželjno je da ima onboaard gpu)?
Može bit i 100 seedera ali šta ti to vrijedi ako su ograničili upload na 1kbs tako da ti nakraju dobiješ 100kbs.
Kako me ovo nervira 
Slaba down brzina a dovoljno seed-era.........
(seeeeeeeddd you motherfuckers
)
Ja sam sretan sa tolikom brzinom :D
Ovih dana ću možda dobit neki disk od 80gb a ti si rekao davno da bi ti trebao neki pa ako stigne pošaljem ti ga.
treba meni 
Meni zeza sa USB produžni kabel od 10m i ušekam usb stick i kda komp prepozna, ali često me izbacuje pa nemrem na net . A neki dan super radio i sad mi neće radit sa USB kabelomod 10m. A radi jedino od 5 m. Komp mi je u podrumu.

A vi ste?
Meni zeza sa USB produžni kabel od 10m i ušekam usb stick i kda komp prepozna, ali često me izbacuje pa nemrem na net . A neki dan super radio i sad mi neće radit sa USB kabelomod 10m. A radi jedino od 5 m. Komp mi je u podrumu.
10m usb produžni kabel je predug i zato te to zeza.