Krešo, nukeaj ga..
Krešo, nukeaj ga..
Dobra večer
Prije svega ispričao bih se svim moderatorima što sam napisao jedan post velikim slovima
Đesi kolega.......znaš da ne kidamo s foruma tak da se ne trebaš trudit 
Znam jel ti još postavljaš ona neka pitanja,reko mi kolega da si ga izrešeto valjda zato što je bio novi pa sam i ja novi
ma jok.....to se teb čini 
Krešo, nukeaj ga..
Nije izgr nije,moj kolega jedan kaže da je bio ovdje negdje prije samo ga nema,jbg
Tactical nuclear missile targeting system
Enter target:
/locate "user" "Zmaj,črrni"
Searching...
Target located
/lock on target "user" "Zmaj,črrni"
Target locked
/fire missile
Missile fired and inbound
ETA: 90 seconds
/exit
Tactical nuclear missile targeting system
Enter target:
/locate "user" "Zmaj,črrni"
Searching...
Target located
/lock on target "user" "Zmaj,črrni"
Target locked
/fire missile
Missile fired and inbound
ETA: 90 seconds
/exit

Čuo sam navodno da neki mato bio spamo po ovom forumu i pravio više puta account JEL ISTINA
Oh hvala na locku hvala hvala hehe 
ima taj da, nego odnia sam im u servis istarska 25...smradovi
i za to ima je tribalo 23 dana
Teks mora sadržavati poruku
de Ivane cut the crap 
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
Neću ulaziti u detaljne rasprave, ali moram reći da to što ti Phoenixe želiš, poput Kineza, zaposlenike plaćati $3 na dan, nije moj problem ako ne radim za tebe. Što ti ja tu mogu? Reći "bjavo šine! ćiro je ponošan!"? Ne, mislim da možeš odmah spakirati kovčege i put ka obećanoj narodnoj republici.
Neću ulaziti u detaljne rasprave, ali moram reći da to što ti Phoenixe želiš, poput Kineza, zaposlenike plaćati $3 na dan, nije moj problem ako ne radim za tebe. Što ti ja tu mogu? Reći "bjavo šine! ćiro je ponošan!"? Ne, mislim da možeš odmah spakirati kovčege i put ka obećanoj narodnoj republici.
Modovi krše pravila? Zanimljivo... jako
Braaaaaaaaaaaaaaaaaavooooooooo
Aj sad daj i meni i sebi karton.
Stvarno ste dosadni...
dobro jutro...a šta se podne ćeka da ovo nitko ne otvara?

Jutro narode! Evo danas mi je rodjendan pa evo jedan lagani dorucak za forumase.

aaaaaaaa palaćinkeeeeeeeeee
a tebi sretan rođendan i sve najbolje 
vec tjedan dana kak se nisam vozio na motoru..preveč je zimaaaaaa 
jutar..
Jutro narode! Evo danas mi je rodjendan pa evo jedan lagani dorucak za forumase.

Sretan rođendan, sve najbolje...
BTW:Dobro jutro
jutro svima.. jel itko preso super meat boy?
Hvala, hvala. Danas padaju zadnje kune za komp.
Pozdrav... evo ja sam na natjecanju :D opet ću imati 0 bodova xD
Sretan rođendan kome god da je :D

sretan roćkas...... sve naj naj.... puno sreće, ljubavi, keksa, para... 
Sretan rodendan Gman,sve najbolje....
Aaa...Sve me boli.Glupi krevet,kupit cu si dormeo....
sretan rodjendan :D
Sretan rođendan!
Nego, neka alternativa za Windows Live Movie Maker?
Skinuo sam već neki Premiere Elements, ali jedva ide na kompjuteru... Možda je do kompjutera, a možda do verzije koju sam "nabavio"...
Podne narode. Neznam sta cu igrati, misli mda cu nfs:hp.
EDIT: proradilo, i da sretan rođendan.
Sretan rođendan!
Nego, neka alternativa za Windows Live Movie Maker?
Skinuo sam već neki Premiere Elements, ali jedva ide na kompjuteru... Možda je do kompjutera, a možda do verzije koju sam "nabavio"...
Koji PC? Obično po mom iskustvu elements je jako trom program, vuče se i dosta mi je crashao za razliku od Premiere Pro-a koji je za malo naprednije :)