Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.059.950
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Sta radite ljud? ja jedem cvarke :D 

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
16 godina

Za informaciju ekipe pobunjenika, sređujem oficijelni forum!

I see dead people
15 godina
protjeran

Skoro sam pobrao batina od nekok penzionera :D

Udri brigu na veselje...
17 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Hambrle kaže...

Za informaciju ekipe pobunjenika, sređujem oficijelni forum!

Odlično!

Daniman123 kaže...

Kao i ja... Nosio sam RAM oko vrata (samo dio) i dođe mi neki stari kakav ti je to nož,zvat ću ja tebi policiju i krene mi uzimat RAM! Koji debil!

A neki drugi stari mene i frenda uzme za glave i tresne ih jednu u drugu! Zahebavali su ga neki klinci jer se preziva Godina.

Luka Žgrablić, MSN - nzgrablic@gmail.com
15 godina
protjeran
lzgr kaže...
Daniman123 kaže...

Kao i ja... Nosio sam RAM oko vrata (samo dio) i dođe mi neki stari kakav ti je to nož,zvat ću ja tebi policiju i krene mi uzimat RAM! Koji debil!

A neki drugi stari mene i frenda uzme za glave i tresne ih jednu u drugu! Zahebavali su ga neki klinci jer se preziva Godina.

Ko još nosi ram oko vrata :D

Ja sam pogodio grudu sa prozorom, nije mu ništa, nije se ni zamrljo, samo se zatreso i on meni izađe sa nekim štapom i zamnom hoda i dere se :D

Ja uteko :D

Udri brigu na veselje...
17 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...
lzgr kaže...
Daniman123 kaže...

Ko još nosi ram oko vrata :D

Ja sam pogodio grudu sa prozorom, nije mu ništa, nije se ni zamrljo, samo se zatreso i on meni izađe sa nekim štapom i zamnom hoda i dere se :D

Ja uteko :D

Mi smo napravili neke pucaljke dok smo bili klinci i onda bi u njih ubacili neke kuglice sa nekog drveta. To kad se rasprsne ostane mrlja. I mi udri s tim po nečijem stanu!

Trebao si vidjet kad je izjurio neki lik sa nožem (za kruh) van i krenuo nas ganjat! {#}

16 godina

Sad je izgled kako sajta tako i foruma perfektan, sve je uklopljeno i nema odstupanja boja

pregledno, dodane ankete, spojleri, novi smajlići u duhu predstojećih praznika....

ja sam totalno zadovoljan šta sam uradio, sad je na ovoj ekipi da kaže je li ili nije dobro

I see dead people
17 godina
seneka kaže...
rambox kaže...

Dan i tebi jel zapalo kaj bjelog tam kod tebe, ili samo curi nekaj mokro prozirno s neba.{#}{#}

{#}kakve su to neprimjerene metafore? tu ima i djece

Ma jok sve je tu primjereno, pa zivimo u vrlo neprimjerenoj državi s istim takvim politicarima u fušu lopovima i kaj moš ništa opet je ok izgleda.{#}{#}

16 godina
neaktivan

aamm kak sam se naroljal kuhanog vina, to je strahota, ali ima problem, izgubio sam novcanik :(

jebe mi se za tih 200kn nego sad pa moram novi vozacku, kartice, osobnu, moj lepi novi novcanik {#}

Jahao sam pješice.
17 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.12.2010 18:43 (lzgr).
17 godina
neaktivan

awww na moj rođendan :D :D hahaha

MMA is not game , MMA is life!!!
17 godina

Ma jok nema bananja više po naruđbi, ko ode s foruma samo tak bez pravog razloga posjetit ce ga batinaši.{#} Nije fora otic zbog bezveznih sitnica, kakva je sad to moda postala fuckaj ga pa nemojte bit tak mekani.{#}{#}

16 godina
neaktivan
rambox kaže...

Ma jok nema bananja više po naruđbi, ko ode s foruma samo tak bez pravog razloga posjetit ce ga batinaši.{#} Nije fora otic zbog bezveznih sitnica, kakva je sad to moda postala fuckaj ga pa nemojte bit tak mekani.{#}{#}

Za mene se ne brini... Ja ostajem i dok grmi! {#}

[=XII=] {_.:BRUNO:._}
15 godina
protjeran
Udri brigu na veselje...
17 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...

Tad je "ono". vidi na msn-u

17 godina

@Rebels... ovo sto cu sada napisati nece se svidjeti vecini, ali ja to vidim kao golu istinu:

- Vas ocito muce neke n-te stvari i onda pokusavate indirektno preko one glupe (a tema je stvarno glupa da nemoze biti gluplja) teme o diplomatskim dokumentima pokusavate izraziti nezadovoljstvo.

Ja sam izrazio nezadovoljstvo u temi u kojoj sam napisao da je kvaliteta sadrzaja na BOLu losa, da se pise o krivim temama i slicno, jedina podrska su mi bili glupi TU, umjesto da ste napisali dvije tri rijeci i tako me podrzali. Domagoj mi je rekao da je urednistvu Buga ukazao na temu i na problem, takodjer mi je Miro rekao da su razgovarali o tome, ali mi je zao sto se nisu oni tu upustili u kulturnu i konstruktivnu raspravu jer ipak smo mi njihova publika i nismo mi tu radi njih vec oni radi nas. Jos uvijek smatram da je kvaliteta sadrzaja losa, smatram da je casopis los, kupujem ga jer ga kupujem godinama i vjerovatno cu nastavit, jebiga, navika. I na kraju mi je tema zavrsila lockana. Super.

Dalje, ako smatrate da su moderatori neposteni, zasto ne porazgovarate sa njima, bar se sa Ivom, Dannyem moze normalno razgovarat, moze i sa Nexeemom samo sta vecina ljudi ne kuzi njegovu zajebanciju (ovo se odnosi pogotovo na E. Phonenixa - naxeem je skuzio na koje se stvari palis i svaki put te bocka na isti nacin a ti svaki put reagiras ko beba) te se nakon dvije tri uvrijedi. Ja sam n puta presao granicu kulturnog ponasanja i direktno vrijedjao druge clanove foruma radi njihovog idiotizma sa svjesnom spoznajom da ta moja poruka za sankciju moze povuci i crveni pa i crni karton - a opet, ti strogi admini su mi zabili najvise zuti karton. Tako da modovima stvarno nemam sto prigovarati. Jbt Ivo mi je za teski i dugi oftopic dao hebeni obicni bezvezni bijeli karton. Hej!

Dalje admini: Baksa je malo tezak kada je u pitanju rasprava, ali covjek pomaze po forumu i u raspravama cesto ima pravo. Domagoj je odlican decko koji se trudi ugoditi svima, odgovara cak i na glupe zahtjeve, Miro takodjer, mladja ekipa iz Bug laba su mi ok. Oleg - e ebiga Oleg je stara skola, jako tezak za raspravu jer je uvijek u pravu i kad nije u pravu. S obzirom da nema smisla svadjati se sa avatarima i zlim ludjacima, jednostavno se pomirite sa tim da u raspravi nemozete pobjediti (bar ako gledamo sa njegove strane) i to je to.

Napustiti forum radi nekakvog durenja je po meni glupo. Forum je tu da bi se zaebavali, izmjenjivali iskustva, pomagali jedni drugima. Ne zato da bi pokazali kolika muda imamo (ovo je bilo ironicno) i vrijedali admine na osobnoj bazi (koji cudnim cudom nisu podijelili kartone vec vrijedjanje podnose sutke) preko hebenih postova na forumu - jebo ja takva muda. Ako stvarno zelite napustiti forum - jednostavno ga napustite. Nemojte izmisljati nekakve timere da si date vremena da vas ostataka sazaljeva. Ako vam se ne svidja - jednostavno idite.

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.12.2010 19:14 (tnakir).
17 godina
neaktivan

Hvala na ovom postu tnakir

Ja timer nisam ni izmislio,htio sam odma otić ali ekipa ne imamo tajmer.

17 godina
lzgr kaže...

Poanta cijelog posta je da ako odete da su oni "pobjedili". Umjesto da razgovarate kao ljudi, ukazete na probleme (kolektivno). Ne najlakse se skupiti i otici. Hocete tako kada se svadite sa curom/zenom prvi put prekinuti? Hocete dati otkaz kada se sef napiydi na vas? Hocete se ubiti kada vas uhvati losa sreca u zivotu, da ostanete bez posla? Come on!

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
17 godina
neaktivan

Naravno da necemo.

Ali naxeemov humor nije humor. Ili je jako loš humor koji kuži samo on. Eno tamo s*re po EP-ovom poslovanju,po tebi je to humor ok,ali to nitkoo ne kuzi.

17 godina
neaktivan
Ma dajte... taj timer je glupost...

ja idem cim svima posaljem pp da mi daju mail...

Baš me boli briga za njihov timer...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Ma dajte... taj timer je glupost...

ja idem cim svima posaljem pp da mi daju mail...

Baš me boli briga za njihov timer...

ajde dugo ti meni poživio!

Lijepo provedi život i javi se koji put!

Ja ne idem. Razmišljao sam malo.

17 godina
neaktivan
mah nemam što ovdje traziti jednostavno... par ljudi s kojima razgovaram...

Samo se stalno iznenadjujem kako neki ljudi mogu biti idioti... i sto je najzalosnije to nisu djeca... nego odrasli idioti...
17 godina
lzgr kaže...

Naravno da necemo.

Ali naxeemov humor nije humor. Ili je jako loš humor koji kuži samo on. Eno tamo s*re po EP-ovom poslovanju,po tebi je to humor ok,ali to nitkoo ne kuzi.

Meni je smjesno jer naxeem tocno zna kako ga izbaciti iz takta. I ako te njegove postove uzimate za ozbiljno onda stvarno kvragu. Jebe se naxeema za njegovo poslovanje.

16 godina
tnakir kaže...
lzgr kaže...

Poanta cijelog posta je da ako odete da su oni "pobjedili". Umjesto da razgovarate kao ljudi, ukazete na probleme (kolektivno). Ne najlakse se skupiti i otici. Hocete tako kada se svadite sa curom/zenom prvi put prekinuti? Hocete dati otkaz kada se sef napiydi na vas? Hocete se ubiti kada vas uhvati losa sreca u zivotu, da ostanete bez posla? Come on!

hebeno

im stayin'

u pravu si :/

i meni je glupo ali sam mislio da će baš svi otići pa rekoh ako svi odu, šta ću ja među trollovima

al

sad im stayin'

I see dead people
15 godina
protjeran

Na koji način da poklonim igru?

Dakle želim poklonit portal na forumu, mislim smislit neku igru tipa ko' najviše skupi TU dobije portal...

Neznam što da napravim :/

Udri brigu na veselje...
17 godina
mah nemam što ovdje traziti jednostavno... par ljudi s kojima razgovaram...

Samo se stalno iznenadjujem kako neki ljudi mogu biti idioti... i sto je najzalosnije to nisu djeca... nego odrasli idioti...

Ovo se na mene odnosilo?

17 godina
neaktivan
Moraš je kupiti kao gift...

tek onda mozes pokloniti...
16 godina
Daniman123 kaže...

Na koji način da poklonim igru?

Dakle želim poklonit portal na forumu, mislim smislit neku igru tipa ko' najviše skupi TU dobije portal...

Neznam što da napravim :/

reci ko ti se prvi javi

i ne možeš pokloniti igru koja ti je već na acc-u, jedino cijeli steam acc

I see dead people
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
lzgr kaže...

Naravno da necemo.

Meni je smjesno jer naxeem tocno zna kako ga izbaciti iz takta. I ako te njegove postove uzimate za ozbiljno onda stvarno kvragu. Jebe se naxeema za njegovo poslovanje.

Nažalost ne zna... mene inače izbacuje iz takta svako spominjanje privatnog života jer mislim da tome nije mjesto vamo...

Ništa drugo...

A i svađalica sam po sebi...

15 godina
protjeran
Moraš je kupiti kao gift...

tek onda mozes pokloniti...

Koje sranje :/

Udri brigu na veselje...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice