Dan ljudi...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo mog crnog kartona...
Rebro :/
Vidiš, ni lift nije dao da te režu:)
Mene su gurali u kolicima s jednog kraja bolnice na drugi jer lift je bio offline koju godinu. Nakraju sam izašao kroz hitni trakt. Koji cirkus:)
Mene su na operaciji nosili po stepenicama. za 6 na 3 kat 
Mene su gurali u kolicima s jednog kraja bolnice na drugi jer lift je bio offline koju godinu. Nakraju sam izašao kroz hitni trakt. Koji cirkus:)
ja sam ka djete doktoru hebo mater na sav glas dok mi je namjestao slomljeni nozni palac. Stari mi je rekao da se nikad nije toliko osramotio u zivotu ;)
A dok su mi sivali arkadu ko klinji na hitnoj pjevao sam "Moj je otac bio partizan..." :) Stari mi je reko da se nikad toliko nije osramotio u zivotu :)
ja sam ka djete doktoru hebo mater na sav glas dok mi je namjestao slomljeni nozni palac. Stari mi je rekao da se nikad nije toliko osramotio u zivotu ;)
A dok su mi sivali arkadu ko klinji na hitnoj pjevao sam "Moj je otac bio partizan..." :) Stari mi je reko da se nikad toliko nije osramotio u zivotu :)
haha
ja kad sam vadio krajnike (tonzile) sam se derao nakon operacije "UBI MEE!!!!". i to cijeli dan! operacija završila u 11 ujutro a ja sam se derao ubi me do 8 navecer! 
skoro da ga osetih
ali mi iz ruku nestao...
Kako se zovu i gdje naći filmove sa originalnim izbornicima(menuiam)???
samo lica ostaju
u prolazu ljude oktrivam kroz šifre
Dovraga sve mi to govori da starim
Zaboravljam
dosadne cifre
Zaboravljam
Zaboravljam adrese malih bircuza uz put
i curice sto su uvek dobre bile
neke bistrine se nepovratno mute
ali nikada
dodir svile...
Stipu to
Kako da izbrišem linux mint, oću ubuntu
Stipu to
Kako da izbrišem linux mint, oću ubuntu
http://www.linuxforums.org/forum/ubuntu-linux/114705-want-remove-linux-mint.html
guglaj malo
Svi na "onaj" chat!
lijepo stavis ubuntu DVD unutra, instaliras s potpunim formatiranjem diska gdje je bio linux mint (particije) i gotovo...
ako ti linux mint bude jos tamo, onda cu ti pokazati kako da urediš grub editor i to je to... mislim nije ti to nista tesko...
Prodao stari komp, nova mašina dolazi sljedeći tjedan 
Dobar dan ovdje neka čudna tema. Birc?
A dobro kako vama paše ne bunim se. Dakle zovem se Ivan ivanić dolazim iz splita,jako obožavam gledati film wargames
A dobro kako vama paše ne bunim se. Dakle zovem se Ivan ivanić dolazim iz splita,jako obožavam gledati film wargames i jako volim trollati
P4WNED BITCH! 
A dobro kako vama paše ne bunim se. Dakle zovem se Ivan ivanić dolazim iz splita,jako obožavam gledati film wargames
Šta ima ivane :)
Chat, nema offtopica :)
Nego, DANAS PO AQ :D
lijepo stavis ubuntu DVD unutra, instaliras s potpunim formatiranjem diska gdje je bio linux mint (particije) i gotovo...
ako ti linux mint bude jos tamo, onda cu ti pokazati kako da urediš grub editor i to je to... mislim nije ti to nista tesko...
Vi'iš tog se nisam sjetio :P
Hvala
Citava Hrvatska pod snijegom samo u slavoniji striktno izbjegava padat to bijelo perje
ma ovo je krešo ili ivan123
a dalmacija, nema kod nas tog bijelog govna... rekli bi zlikavci
a dalmacija, nema kod nas tog bijelog govna... rekli bi zlikavci
najjači su mi oni koji jedva čekaju snijeg da bi kad padne, postali komentar na facebooku "Bijelo govno pada" -.-
edit; moj post nema nikakve veze sa tvojim, tek tako govorim, da se ne uvrijediš
hahahahahahah majke mi :D
sjećam se kad je prvi snijeg pao.....svaka druga osoba svršavala od radosti
hahahahahahah majke mi :D
sjećam se kad je prvi snijeg pao.....svaka druga osoba svršavala od radosti
kod nas u puli kad je pao ogroman snijeg ovi malo da nisu fapali na snijeg! 
pogle ovog idiota...
opet pada prokleto govno..ja ne vjerujem :D
Evo popljuvao sam naxeema.
Uskoro ću dobiti crveni ili crni.
SLUŽBENI OPROSTANAK OD FORUMA
Dragi forumaši bilo mi je drago sve vas upoznati,imamo se u kontaktima,fb-u i ostalim društvenim i chat mrežama.
Puno pozdrava spamerskoj ekipi (svim onima koji ovdje pišu) i lijepo mi se provedite.
Vidimo se! Možda i na nekom od moji budućih multi acc-a.
Šmrc... 
srmc smrc :) vrati nam se što prije još više spamerski nastrojen =)
srmc smrc :) vrati nam se što prije s još više spamerski nastrojen =)
ja sam trollerski nasttrojen.
Ali sam i spamerski!