Dobar dan. 
Pa nisam tako loš, kaj ne 
Vrlo loš zapravo daleko si još od 100%.

Ma kakvih 100% 
Dobar dan. 
Pa nisam tako loš, kaj ne 
Vrlo loš zapravo daleko si još od 100%.

Ma kakvih 100% 
jel ima nešta spešl što uzimaš
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
errrrr....idem i ja
just kidding :P
prosa prvu pomoc, di sam ja izgubia 2 miseca
zadnji usa niti 30 sec nisam staja najgore
sta sam sat ipo ceka...
Najs.
Ful sam se iznenadio koliko su jeftine stvari na ebayu, a nas tu deru kao majmune za igre. Primjer igre: Kod nas 400kn, 2009. godište, na ebayu 7 dolara, izvrsno stanje. Tko tu koga hebe?
http://www.amazon.com/Nox-Pc/dp/B000059XSI/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=software&qid=1291319171&sr=1-2
evo
ovo sam sebi za Božić poklonio :)
Jel znate kojim da programom ako je moguce, spojim 2 isoa u 1? Treba mi za champions of norrath za ps2. Nebi mi se skinilo par dana da sam odabrao 1 dvd opciju.
Jel znate kojim da programom ako je moguce, spojim 2 isoa u 1? Treba mi za champions of norrath za ps2. Nebi mi se skinilo par dana da sam odabrao 1 dvd opciju.
magic iso maker
Dobro, ali jedine Collectorse koji bi ja kupio su od Metal Gear Solida 4, Call of Dutyja BO ili MW2, Gran Turismo 5 i Fallout New Vegas.
Inače se ne palim baš na collectors, možda samo na Limited.
nesto frendu slaga konfu do ili tu 5k kn
nije reka jel treba kuciste i dvd rom
dobro sam slozia... uvijet AMD konfa
trebaš stavit sliku košarice jer ovako samo dobiješ "prazna košarica"
Hebate :D
Odakle ti pare za sve to?
DA! Apsolutno se slažem za HL2, imam ga još uvijek.
našli su vrstu organizma koji koristi Arsen (As) umjesto Fosfora (P) u svojem DNK B-)
Hebate :D
Odakle ti pare za sve to?
DA! Apsolutno se slažem za HL2, imam ga još uvijek.
Freelance programiranje + rad u poljoprivredi u sezoni... zna se godisnje blizu 15 000 kn zaraditi... nešto malo na odjecu, sve ostalo na ono što mene zanima, igre, knjige...
Sada... imam svoj posao i mjesecno sa strane si ostavim po 500 do 1000 kn za trosenje sebi...
Budem ti slikao sad kad si kupim za Božić dvije lijepe stalažice od hrastovine (nadam se da cu iamti novca).. pa da vidis koliko knjiga imam i koliko igara :)
e kreso, kreso evo ti...
nice 
Smijem li sad postati ovdje?
| 8 | Da! |
|---|---|
| 6 | Ne! |
Freelance programiranje + rad u poljoprivredi u sezoni... zna se godisnje blizu 15 000 kn zaraditi... nešto malo na odjecu, sve ostalo na ono što mene zanima, igre, knjige...
Sada... imam svoj posao i mjesecno sa strane si ostavim po 500 do 1000 kn za trosenje sebi...
Budem ti slikao sad kad si kupim za Božić dvije lijepe stalažice od hrastovine (nadam se da cu iamti novca).. pa da vidis koliko knjiga imam i koliko igara :)
Ajde please do :)
da...gledao sam na njihovoj stranici NASA TV i bio live prijenos....došli novinari, ljudi zvali na telefon itd.
nek Igor kaže detalje, on se kuži u to :D
jel dobar ugođaj snowa na stranici http://www.webosfera.net/ :D
Pozdrav...
Šta se radi?