Večer.... Evo me, upravo sam pao sa Marsa.
mala šala...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odoh ja ... 
večer jazavci (c) 
što se radi?
večer jazavci (c) 
što se radi?
seremo pa zalijevamo (C) 
ja rastavljam zavojnice iz napajanja (množina
)
imam jedno 50 m emajlirane žice
večer jazavci (c) 
što se radi?
seremo pa zalijevamo (C) 
ja rastavljam zavojnice iz napajanja (množina
)
imam jedno 50 m emajlirane žice
kopamo puno jamaa onda u njih bacamo zavojnice iz napajanja koje su u biti 50m emajlirane žice odmotane sa zavojnice iz starog napajanja koje je krešo rastavio i dobio zavojnice sa kojih je razmotao 50m emajlirane žice skinute sa zavojnica iz starog napajanja koje je rastavljeno.
kopamo puno jamaa onda u njih bacamo zavojnice iz napajanja koje su u biti 50m emajlirane žice odmotane sa zavojnice iz starog napajanja koje je krešo rastavio i dobio zavojnice sa kojih je razmotao 50m emajlirane žice skinute sa zavojnica iz starog napajanja koje je rastavljeno.
jel tebi dobro? xD
jel tebi dobro? xD
pogodi 
meni nije dobro, vec kad je tebi dobro kreso/
A rekao je da mu nije dobro da mu je dobro kad je tebi kreso dobro
ma ne zna ni on što je rekao xD
Ljudi može pomoć..
Ako uzmem iphone 4 u t mobilea i koristim t mobile karticu unlock mi neće bit potreban? I kad recimo updejtam OS?? I još me zanima ovaj mobitel šta t mobile nudi koja je verzija OSA u njemu
No habla inglez 
No habla inglez 
42% sam geek.
Dobio sam potvrdu od Sveučilišta za gubljenje vremena. 
Ako uzmem iphone 4 u t mobilea i koristim t mobile karticu unlock mi neće bit potreban?
ajd pročitaj što si napisao ponovno! i sa malo logike... 
btw, koristiš neke droge ili ne?
Ako uzmem iphone 4 u t mobilea i koristim t mobile karticu unlock mi neće bit potreban?
Da,on ti je na žestokim drogama!
Kad je bambi umro ovaj se kidao od smijeha!
ma neki govore da upgradeom OS-a neće radit mobitel i da ću ga trebati tada unlockat. Tek počinjem čitat o smart mobitelima i kako funkcioniraju i to. Jednostavno još neke stvari nekužim i zato vas pitam. Zato i postoji forum zar ne
glava mi puca, opet mi je neki qurac srce mi lupa
priko 80 nekad me uvati, moran to EP pitat sta je..
Ako tako hoćeš - Skinute zavojnice sa starog napajanja kojeg je krešo rastavio je razmotao i dobio je 50m emjalirane žice koju je zapravo dobio iz starog napajanja koje rastavljeno daje zavojnicu koju se može rastaviti i dobiti 50m emajlirane žice sa zavojnice koja je izvađena iz rastavljenog napajanja koje je gospon krešo rastavio i dobio hrpu stvari u kojima je našao i zavojnicu sa koje se može skinuti 50m emajlirane žice koja se dobila iz starog napajanja koje sadrži zavojnicu sa koje se može skinuti tih 50m emajlirane žice sa zavojnice iz starog napajanja.
Neke stvari mi nisu jasne vezano za iphone i onda odma vi mislite o drograma itd. Čitao sam o zaključanim AT&T mrežam i jednostavno mi nije bilo jasno..
grr ne opet žuti!! 
Sta ovaj "gay" samo suspendiran? nema protjeran?
Eno, kaze Domagoj da ce me bannat... samo prigovaram oko m.bug.hr... :)
[=XII=] {_.:BRUNO:._}